Araç Üstü Sis Farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,257
Ynt: Araç Üstü Sis Farı

dronder' Alıntı:
benim tampondaki yayıcıları bi görün vazgeçersiniz ;)

zj nin sevmediğim tek yanı far performansı, bunuda tampona 2 yayıcı ile çözdüm
ben gece etaplarında farları falan kapayıp yolculuk yapıyorum.heyecnlı oluyor ;D

Etiketler

duman' Alıntı:
ben gece etaplarında farları falan kapayıp yolculuk yapıyorum.heyecnlı oluyor ;D
askerdeyken unimog şöförüydüm..gece intikalde hep öyle giderdik saatlerce..yazın öndeki aracın kaldırdığı beyaz tozu takip bile ettiğimiz olmuştu..gerçekten çok zevklidir abi..:smiley:

Valla bende alıcam ama Ankarada kıtlık var . Ya çin malı tektip alacaksın yada dikdörtgen hella ...

Kafama yatan birşey bulup birkaçtane almam lazım .

Abi hella kesmedi beni , Aklıma kodum araştırıyorum şu jcb lerin falan ön farları var . Ki sanırım bunlar hem delici hem yayıcı hem üzerinden sinyal yada park olarak kullanılabilecek bir kısım var . Aydınlatması nasıldır bu konu tereddütlüyüm ... Bu konudada birşeyler netleştirirsem bunlardan takıcam ...

Birde acaba tampon üstüne takılan büyükçe farlar soğutmayı etkiler mi? Hem suyu hem şanz. soğutucusunu diye de düşünmekteyim . Bu arada konu dışı da birşey ekleyeyim . Benim hararet 100 ün br çizgi altında duruyordu hep , bugünler klima açmaya başlayınca artık 100 tam üstünde duruyor bazen 1 mm geçiyor. Normal sanırım ???

Benimde Ergun abinin ve başka bi zj de daha gördüğüm büyük yuvarlak sisler baya ilgimi çekiyo bunların performansları nasıl merak ediyorum...

Valla ben jcb nin orjinal çalışma lambalarını aldım ;D Performansını test etmedim . Fırsat bulup foto çekersem koyarım ...

selamlar

hella rally 3000 offroad sis farı buldum bu sis farını kullanan varmı performansı nasıl fiyat 190 tl bu fiyat uygunmu veya bunlar çin malı olabilirmi.. aslında bu kadar para vermekte istemiyorum ormana gir birşey çarpar kırılır ondan sonrada üstüne bir bardak soğuk su iç :smiley:

link http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/hella_rally_3000_off_road_blue_sis_lambasi/8543622.html?RN=18&SOrder=asc&SType=FinishDate

Bu sisler ,
Yurtdışında bile 100-120 dolar civarında . Gerçi net birşey söylemek zor ama önce ithalatçıdan fiyat almakta fayda var . Almadan önce kalitesinden emin olmak lazım . Kötü kalite bir çift fara 200 lira vermiş olmak hoş olmaz ;)

Bu arada Maxtel ve Alpina da güzel ürünler . Tabi ki hella ile kıyas kabul etmez . Ancak aradaki fiyat farkı da hayli büyük . Arazide kırılma , güvensiz parkta çalınma gibi riskleri değerlendirmek lazım .

ssbman' Alıntı:
Bu sisler ,
Yurtdışında bile 100-120 dolar civarında . Gerçi net birşey söylemek zor ama önce ithalatçıdan fiyat almakta fayda var . Almadan önce kalitesinden emin olmak lazım . Kötü kalite bir çift fara 200 lira vermiş olmak hoş olmaz ;)

Bu arada Maxtel ve Alpina da güzel ürünler . Tabi ki hella ile kıyas kabul etmez . Ancak aradaki fiyat farkı da hayli büyük . Arazide kırılma , güvensiz parkta çalınma gibi riskleri değerlendirmek lazım .
selamlar
Bazı sitelerde fiyatı 370 lira civarında ama burada ucuza buldum bana kaliteli birşey lazım çünkü dağda çok yoğun sise maruz kalıyoruz bazen yoldan çıkıp ormana giriyoruz nerdeyse en iyi sizin dediğiniz gibi maxtell aynı ölçüde(18.5) çifti 50 liraya buldum onlardan alıp deneyeceğim.

Hocam , Serkan'nın uyarısı önemli .

Siste kullancaksanız sarı renk tercih etmelisiniz . Ve araç üstünde değil tampon bölgesinde kullanmanızı tavsiye ederim . Sizde tecrübe etmişsiniz mutlaka tavanda ki beyaz sisler ve uzun far siste resmen önünüzde duvar olmuşmasına yol açıyor ve görüşü tamamen bozuyor . Sise giren araçta tampon bölgesinde sarılar olmalı bence ...

Maxtelleri nette bulduysanız link verebilir misiniz ?

ssbman' Alıntı:
Hocam , Serkan'nın uyarısı önemli .

Siste kullancaksanız sarı renk tercih etmelisiniz . Ve araç üstünde değil tampon bölgesinde kullanmanızı tavsiye ederim . Sizde tecrübe etmişsiniz mutlaka tavanda ki beyaz sisler ve uzun far siste resmen önünüzde duvar olmuşmasına yol açıyor ve görüşü tamamen bozuyor . Sise giren araçta tampon bölgesinde sarılar olmalı bence ...

Maxtelleri nette bulduysanız link verebilir misiniz ?

Evet zaten sarı cam alacağım mavide olsa sisli havada iyi performans verir gibime geliyor. maxtelleri nette buldum 2 adet büyük sarı ön tampona ve 4 adette üste dikdörtgen sarı cam alacağım ama tamponda karasız kaldım almışken kaliteli olsun istiyorum gönlüm helladan yana.

link: http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=657061&aType=product&catId=3933 bunların çap 18 cm daha küçük olanlarıda var onlar daha ucuz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,362
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
krishnatiwari1956

SON KONULAR

Geri