Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freediver2009 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,652

Etiketler
Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Bu konuda artık son noktaya geldik.

Şimdi sıra güzel bir fırın boya ile korumaya almaya geldi.

Bu arada merdiven ve çocukların bisikletleri için de bir çalışma yapacağım, onlarıda şekillenmeye başladıkça paylaşırım.

Takip eden ve ilgilenen herkese teşekkürler.

tavan1.jpg

tavanq.jpg

Burada olmayan sadece taşıma ayaklarına dik takviyeler konularak oluşabilecek esnemeler engellenmiş olacak. Sonuçta 1.35 cm bir aralıkta yük binince ister istemez bir esnema olacaktır.

kolay gelsin güzel bir çalışma çıkacak merakla bekliyoruz

Takip etmede fayda var..

Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkürler.

Resim ve montaj sanırım önümüzdeki hafta sonu ancak olabilecek. Bu hafta boya ve diğer işleri tamamlanırsa hafta sonu montajına geçeğiz.

Bu arada ölçüleri kendim araç üzerinden amatörce aldım ve bende sizin gibi resimlerden görebiliyorum. Montaj zamanına kadar da göremeyeceğim. Bakalım montaja gidince ölçüler konusunda sıkıntı yaşayacakmıyız.
Fakat her ihtimale karşı B ve C planları hazırladım ;)

emeklerinizin boşa gitmemesi dileklerimle kolay gelsin.

harika olacak kendi tasarınız olması ayrıca güzel.

Teşekkürler Yücel bey. Sizin çelebi ile umarım bir kampta yan yana getiririz...
aerateur' Alıntı:
emeklerinizin boşa gitmemesi dileklerimle kolay gelsin.

yugun' Alıntı:
Gönlünüzce olmasını diliyorum. Selamlar,
Teşekkürler.

warmaster' Alıntı:
harika olacak kendi tasarınız olması ayrıca güzel.

Evet, ciddi anlamda ayrı bir mutluluk veriyor.
Hazır olanlar nedense çok sempatik gelmiyor. Ayrıca fiyat olarak ta gerçekten çok pahalı.

freediver2009' Alıntı:
Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkürler.

Resim ve montaj sanırım önümüzdeki hafta sonu ancak olabilecek. Bu hafta boya ve diğer işleri tamamlanırsa hafta sonu montajına geçeğiz.

Bu arada ölçüleri kendim araç üzerinden amatörce aldım ve bende sizin gibi resimlerden görebiliyorum. Montaj zamanına kadar da göremeyeceğim. Bakalım montaja gidince ölçüler konusunda sıkıntı yaşayacakmıyız.
Fakat her ihtimale karşı B ve C planları hazırladım ;)

Çalışmanızda son durum nedir acaba?

alpino' Alıntı:
Çalışmanızda son durum nedir acaba?

Tavan bagajı kısmı bitti, sadece gidip montaj kısmı kaldı.
Yaptırdığım yer İstanbul dışında, bu hafta sonu işlerim olduğu için gidemiyorum.
Bir sonraki hafta sonu hem montaj için gideceğim, hemde bisiklet taşıma aparatı ve merdiven yaptırmak için ayrıca zaman kazanmış oldum.
Hepsi bir arada bitmiş olacak. Hem hafta sonu 2 günlük bir kaçamak yapmış olup İstanbul dışında olacağım.

Sipariş verdiğim İgloo Marin serisi buzluk nihayet bugün kargo ile geldi.

Tavan sepetinin ön tarafındaki genişliği bunu düşünerek yapmıştım.
Yerine tam oturacak, ölçü konusunda en yazılan kısım boy çıktı. İyi ki tolere koymuşum ölçülere.

Buzluk inter sitelerinde satışa sunulanlara göre biraz daha kaliteli duruyor.

fotoraf0145i.jpg

İnternet sitelerinde plastik gözüken bazı parçalar paslanmaz çelikmiş. Bu da ayrı bir görsellik katmış.

fotoraf0143.jpg

İnternet sitelerinde yayınlanan resimlerde tutma yerleri beyaz gözüküyordu. Fakat gelen üründe tutma yerleri siyah ve yumaşak bir plastikten yapılmış.
Bu da ayrı bir tutma ve taşıma rahatlığı veriyor.

fotoraf0144.jpg

Performans olarak yazın deneyip göreceğim. Bu arada unutmadan, bu seriyi 2-3 tane web satış sitesinden sipariş verdim. Hepsinden siparişler iptal edildi. Sebep ürün stokta gözükmesine rağmen yokmuş.
En sonunda hırs yapıp Türkiye distribütörünü buldum ve oradan aldım. Buradan Westmarin e teşekkürler.

freediver2009' Alıntı:
Sipariş verdiğim İgloo Marin serisi buzluk nihayet bugün kargo ile geldi.

Tavan sepetinin ön tarafındaki genişliği bunu düşünerek yapmıştım.
Yerine tam oturacak, ölçü konusunda en yazılan kısım boy çıktı. İyi ki tolere koymuşum ölçülere.

Buzluk inter sitelerinde satışa sunulanlara göre biraz daha kaliteli duruyor.

fotoraf0145i.jpg

İnternet sitelerinde plastik gözüken bazı parçalar paslanmaz çelikmiş. Bu da ayrı bir görsellik katmış.

fotoraf0143.jpg

İnternet sitelerinde yayınlanan resimlerde tutma yerleri beyaz gözüküyordu. Fakat gelen üründe tutma yerleri siyah ve yumaşak bir plastikten yapılmış.
Bu da ayrı bir tutma ve taşıma rahatlığı veriyor.

fotoraf0144.jpg

Performans olarak yazın deneyip göreceğim. Bu arada unutmadan, bu seriyi 2-3 tane web satış sitesinden sipariş verdim. Hepsinden siparişler iptal edildi. Sebep ürün stokta gözükmesine rağmen yokmuş.
En sonunda hırs yapıp Türkiye distribütörünü buldum ve oradan aldım. Buradan Westmarin e teşekkürler.
Selamlar
öncelikle buzluğunuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bir de rica etsem, performans testlerini daha önce yapabilir misiniz? açıkcası merak ettim. Bu ürün termodinamik mi? yoksa kompresörlü mü? sanırım, thermedinamik ve bu teknolojiyi kullanan bütün ürünler de hayal kırıklığını uğradım da.. Bu cihaz nispeten küçük olduğu için performansından ümitlendim. iyi günler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR