Araç Üstü Çadır Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,212

Etiketler

Ynt: Araç Üstü Çadır Hk.

Selamlar Arkadaşlar; Nette dolanırken böyle bir markaya denk geldim. Fiyatları diğer 3000-3500$ olan markalara göre daha mantıklı kalıyor. Çadırların videolarını izledim açıkçası hoşuma gitti. Belki sizler zaten bu markayı biliyorsunuzdur ben yinede paylaşmak istedim.

http://www.tepuitents.com/

tekrar konuyu hortlatayım :smiley: aradn bir hayli zaman geçti. hem kullanıcı yorumlarınızı hem de memnunsanız iletişim bilgilerini verir misiniz?

Bize bu sene 1 tane daha lazım da :smiley:

Nasıl bir şey almak istiyorsun?
Bütçe durumu nedir?
Sormamın nedeni Bursada Maggiolina tipi çadır yapan biri var.
Taban ve tavan Fiber havuz gibi olup makaslı sistemle dikine yükselen çadırlar.
Hem aerodinamik hemde yaz kış korumalı olduğundan kumaş zarar görmez.
Ben bugün benimkin açıp havalandırdım.
İç demirler nemden etkilenip biraz pas yapmış ve pas kumaşa bazı noktalarda bulaşmış.
Pazar günü demirleri söküp zımpara ve boya uygulayacağım.
Kumaştanda lekeleri çıkarmak için bayağı bir uğraşmam gerekecek.

bütçeden ziyade kullanım şekli dolayısı ile Bursa daki üretim eleniyor. komple tavanı çadıra feda edemem o kadar mekan zengini değiliz. geçen seneki çadırın aynısından işimi görür ancak biraz daha kalitelisinin peşindeyim. Ha olmuyorsa yapacak bir şey yok yine aynısını alırız. bu arada bizim ki de geçen hafta yeni açıldı 6-7 ay kapalı durduktan sonra. Derya detayları paylaşacaktır diye tahmin ediyorum ama ilk konuşmamızda hiç pas vs bahsetmedi. Sadece benim yazdığım üstünü kapatan tentemsi şey yırtıktı o değişiyor daha sağlamı ile o kadar.

Sizdeki alternatifi değerlendirmeyi düşünüyoruz ama yorumlarınız çok önemli.

mrdnmz' Alıntı:
bütçeden ziyade kullanım şekli dolayısı ile Bursa daki üretim eleniyor. komple tavanı çadıra feda edemem o kadar mekan zengini değiliz. geçen seneki çadırın aynısından işimi görür ancak biraz daha kalitelisinin peşindeyim. Ha olmuyorsa yapacak bir şey yok yine aynısını alırız. bu arada bizim ki de geçen hafta yeni açıldı 6-7 ay kapalı durduktan sonra. Derya detayları paylaşacaktır diye tahmin ediyorum ama ilk konuşmamızda hiç pas vs bahsetmedi. Sadece benim yazdığım üstünü kapatan tentemsi şey yırtıktı o değişiyor daha sağlamı ile o kadar.

Sizdeki alternatifi değerlendirmeyi düşünüyoruz ama yorumlarınız çok önemli.
benim çadır satılık 1defa kullandım yatağı yeni hiç yatmadım kapalı garajda tutulmuştur temiz tunç çadır

En geç bu sezon sonunda benim çadırı satabilirim.
Artık tatillere 3 kişi çıkacağımızdan yer sorunu oluşacak.
Karavana geçiş yapmayım düşünüyorum.

Emre nin çadırı Defenderın üzerine kurdum geçen hafta.
1. Orijinallerini bilmiyorum ama bu tek kişi ile kurulamayacak kadar ağır.
2. Kapalıyken üzerine örtülen muhafaza kumaşı su geçiriyor. Bunu ilk yağmurdan sonra çadırın içinin sırılsıklam olduğunu gördükten sonra öğrendim. Sonrasında kalın su geçirmez bir kumaştan branda diktirdim.
3. Çadır kumaşıda çok ince o yüzden yağmurda kendisi de su alıyor. Onun içinde ayrıca tarp aldım, çadırı açtıktan sonra üzerine onu geriyorum.

Netice olarak.. 3000 tl lik Orijinalleri ile karşılaştırılan 450 tl lik çadırdan çokda fazla artı beklemek yanlış olacağından bence çok da kötü değil. 130x130 iyi bir brandayı 100 tl ye diktirdiğimi düşünürsek böyle bir çadırın tamamının Kumaşı 1000 tl yi geçer herhalde.

2 çocuk 2 yetişkin rahatça sığdık ama merdiven benim araçta biraz kısa kaldı :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Keyfine denecek yok :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

ImageUploadedByTapatalk1399319332.428527.jpg

AKİVA' Alıntı:
En geç bu sezon sonunda benim çadırı satabilirim.
Artık tatillere 3 kişi çıkacağımızdan yer sorunu oluşacak.
Karavana geçiş yapmayım düşünüyorum.

Allah analı babalı büyütsün :smiley: ne güzel bir haber.

dturan' Alıntı:
Emre nin çadırı Defenderın üzerine kurdum geçen hafta.
1. Orijinallerini bilmiyorum ama bu tek kişi ile kurulamayacak kadar ağır.
2. Kapalıyken üzerine örtülen muhafaza kumaşı su geçiriyor. Bunu ilk yağmurdan sonra çadırın içinin sırılsıklam olduğunu gördükten sonra öğrendim. Sonrasında kalın su geçirmez bir kumaştan branda diktirdim.
3. Çadır kumaşıda çok ince o yüzden yağmurda kendisi de su alıyor. Onun içinde ayrıca tarp aldım, çadırı açtıktan sonra üzerine onu geriyorum.

Netice olarak.. 3000 tl lik Orijinalleri ile karşılaştırılan 450 tl lik çadırdan çokda fazla artı beklemek yanlış olacağından bence çok da kötü değil. 130x130 iyi bir brandayı 100 tl ye diktirdiğimi düşünürsek böyle bir çadırın tamamının Kumaşı 1000 tl yi geçer herhalde.

2 çocuk 2 yetişkin rahatça sığdık ama merdiven benim araçta biraz kısa kaldı :smiley:

güzel kamplarda kullanın derya... sana şimdi bir de asansör lazım :p

Allah analı babalı büyütsün :smiley: ne güzel bir haber.

Teşekkür ederim ama yanlış anladın :smiley:
Bende 2 kız var zaten. Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin.
Biri 20 yaşında diğeri 10.
Büyük kızım eğitimi ve stajları nedeniyle artık bizimle tatile çıkamayacak fazla.
Bu nedenle ufaklığı alacağız yanımıza.
Birimiz ya araçta yatacak,ya sıkışacağız yada ikinci bir çadır olacak.
En iyisi bir tane karavan olacak.
Yada kafayı bozarsam ki aracıma kıyamıyorum,uzun şase bir Def alıp üzerine çift çadır kurmak olacak :smiley:

AKİVA' Alıntı:
Teşekkür ederim ama yanlış anladın :smiley:
Bende 2 kız var zaten. Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin.
Biri 20 yaşında diğeri 10.
Büyük kızım eğitimi ve stajları nedeniyle artık bizimle tatile çıkamayacak fazla.
Bu nedenle ufaklığı alacağız yanımıza.
Birimiz ya araçta yatacak,ya sıkışacağız yada ikinci bir çadır olacak.
En iyisi bir tane karavan olacak.
Yada kafayı bozarsam ki aracıma kıyamıyorum,uzun şase bir Def alıp üzerine çift çadır kurmak olacak :smiley:

varsın böyle yanlış anlayayım :smiley:

çift çadır fikride güzelmiş. herkesin kendi odası varmış gibi...

Bu yaz planlarınız neler? Güney var mı bu sene...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri