mrdnmz
Hilux N70
Ynt: Araç Üstü Çadır Hk.
Canavar gibi olmuş maşallah. Gönlünüzce de olduysa tamamdır ;D
Canavar gibi olmuş maşallah. Gönlünüzce de olduysa tamamdır ;D
mrdnmz' Alıntı:bütçeden ziyade kullanım şekli dolayısı ile Bursa daki üretim eleniyor. komple tavanı çadıra feda edemem o kadar mekan zengini değiliz. geçen seneki çadırın aynısından işimi görür ancak biraz daha kalitelisinin peşindeyim. Ha olmuyorsa yapacak bir şey yok yine aynısını alırız. bu arada bizim ki de geçen hafta yeni açıldı 6-7 ay kapalı durduktan sonra. Derya detayları paylaşacaktır diye tahmin ediyorum ama ilk konuşmamızda hiç pas vs bahsetmedi. Sadece benim yazdığım üstünü kapatan tentemsi şey yırtıktı o değişiyor daha sağlamı ile o kadar.
Sizdeki alternatifi değerlendirmeyi düşünüyoruz ama yorumlarınız çok önemli.
benim çadır satılık 1defa kullandım yatağı yeni hiç yatmadım kapalı garajda tutulmuştur temiz tunç çadır
AKİVA' Alıntı:En geç bu sezon sonunda benim çadırı satabilirim.
Artık tatillere 3 kişi çıkacağımızdan yer sorunu oluşacak.
Karavana geçiş yapmayım düşünüyorum.
dturan' Alıntı:Emre nin çadırı Defenderın üzerine kurdum geçen hafta.
1. Orijinallerini bilmiyorum ama bu tek kişi ile kurulamayacak kadar ağır.
2. Kapalıyken üzerine örtülen muhafaza kumaşı su geçiriyor. Bunu ilk yağmurdan sonra çadırın içinin sırılsıklam olduğunu gördükten sonra öğrendim. Sonrasında kalın su geçirmez bir kumaştan branda diktirdim.
3. Çadır kumaşıda çok ince o yüzden yağmurda kendisi de su alıyor. Onun içinde ayrıca tarp aldım, çadırı açtıktan sonra üzerine onu geriyorum.
Netice olarak.. 3000 tl lik Orijinalleri ile karşılaştırılan 450 tl lik çadırdan çokda fazla artı beklemek yanlış olacağından bence çok da kötü değil. 130x130 iyi bir brandayı 100 tl ye diktirdiğimi düşünürsek böyle bir çadırın tamamının Kumaşı 1000 tl yi geçer herhalde.
2 çocuk 2 yetişkin rahatça sığdık ama merdiven benim araçta biraz kısa kaldı
AKİVA' Alıntı:Teşekkür ederim ama yanlış anladın
Bende 2 kız var zaten. Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin.
Biri 20 yaşında diğeri 10.
Büyük kızım eğitimi ve stajları nedeniyle artık bizimle tatile çıkamayacak fazla.
Bu nedenle ufaklığı alacağız yanımıza.
Birimiz ya araçta yatacak,ya sıkışacağız yada ikinci bir çadır olacak.
En iyisi bir tane karavan olacak.
Yada kafayı bozarsam ki aracıma kıyamıyorum,uzun şase bir Def alıp üzerine çift çadır kurmak olacak