Araç Üstü Çadır Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKİVA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,255
Ynt: Araç Üstü Çadır Hk.

Bilgi için teşekkürler, kullanan arkadaşlar çadır kumaşı hakkında bilgi verebilirse , veya detaylı foto ekleyebilirlerse çok daha iyi olur, selamlar...

cirakoglu' Alıntı:
http://tunccadir.com/30-fiy

Etiketler

mangusta' Alıntı:
Siz 450 demissiniz...sitede 600 tl yaziyor

Ben ne demişim.

fiyat için Salih TUNÇ bey'le görüşün ve Antalya'dan Emre Bey'in selamı var derseniz aynı fiyattan yardımcı olur söz'ü var ve son olarak evet peşin (banka havalesi)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96381.0#ixzz2T6GDEBzK

AKIVA da aramış almış.

Arkadaşlar,
Tunç çadır sahibi Salih bey fiyatta yardımcı oluyor.
Emre beyin belirttiği fiyatı yapmasada internette yazan fiyatın altında fiyat veriyor.
Telefonla iletişime geçerseniz daha iyi olacaktır.
Ben kabin eteği ilavesi dahil toplam 550 TL 12taksitle aldım.
Etek hariç 500 TL fiyat veriyor.

ben 2 sene önce aldım römorkun üzerinde vede çok memnunum ama kışın kullanmadım35 kilo değil 60 kilo civarındadır,sonderece rahattır havadardır,içine sünger yatak yaptırdım ama kışları kapalı yerde tutuyorum hatta yazlarıda,ama koruması yeterlidir,yaz kampçılarına tavsiye ederim resimleri mesajlarımda mevcuttur

Fotoğraf0322.jpg

Fotoğraf0326.jpg

Fotoğraf0327.jpg

Bugün istemeyerekde olsa çadırı firmaya geri göndermek durumunda kaldım.
İlk izlenimimde bazı kozmetik eksiklikler olsada çokönemsememiştim ama bugün çadırın tavan sepetine montajını yapmak isterken ve sepetten keseceğimiz alanları belirlemeye çalışırken çadırın firmanın ilanlarında belirtmiş olduğu 120x120 cm değil kapalı halde 124x125 cm olduğunu farkettik.
Benim sepet içten içe 120 cm olduğu için çadırı oturtmak için ciddi tadilat gerekecekti ve sepet sepetlikten çıkmış olacaktı.
Açıkcası hevesim kursağımda kaldı

AKİVA' Alıntı:
Bugün istemeyerekde olsa çadırı firmaya geri göndermek durumunda kaldım.
İlk izlenimimde bazı kozmetik eksiklikler olsada çokönemsememiştim ama bugün çadırın tavan sepetine montajını yapmak isterken ve sepetten keseceğimiz alanları belirlemeye çalışırken çadırın firmanın ilanlarında belirtmiş olduğu 120x120 cm değil kapalı halde 124x125 cm olduğunu farkettik.
Benim sepet içten içe 120 cm olduğu için çadırı oturtmak için ciddi tadilat gerekecekti ve sepet sepetlikten çıkmış olacaktı.
Açıkcası hevesim kursağımda kaldı

ben ölçmemiştim bende bakayım akşama... üzüldüm sizin adınıza...

Teşekkürler Emre bey
Sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Birde geçmişte sizin oralarda olan bir ustanın araç üstü çadır yapıp sattığını duymuştum.
Onu bulmaya çalışacağım.
Antalya menşeili bir çadır var şu anda ikinci el olarak satılık.
Fiyatı yüksek ve yanlarda pencere yok ama resimlerde gördüğüm kadarıyla duruşu ve kullanılan malzeme sanki biraz daha üst seviyelerde.
Ölçü tutarsa bunu da düşünmeye başladım.
Önce şu iade işini bir çözeyim gerisi kolay.

AKİVA' Alıntı:
Teşekkürler Emre bey
Sağlık olsun yapacak bir şey yok.
Birde geçmişte sizin oralarda olan bir ustanın araç üstü çadır yapıp sattığını duymuştum.
Onu bulmaya çalışacağım.
Antalya menşeili bir çadır var şu anda ikinci el olarak satılık.
Fiyatı yüksek ve yanlarda pencere yok ama resimlerde gördüğüm kadarıyla duruşu ve kullanılan malzeme sanki biraz daha üst seviyelerde.
Ölçü tutarsa bunu da düşünmeye başladım.
Önce şu iade işini bir çözeyim gerisi kolay.

Anladım. Kolay gelsn.

Bu arada o çadırı yapan usta Ahmet Ustamızdır. Lazımda iletişim bilgilerini verebilirim. Bu siteye de üyedir ve yanlış hatırlamıyorsam Ahmet07 kullanıcı adıyla kayıtlı.

Bu veile ile de herkesin kandilini kutlarım.

Ahmet usta hala çadır yapıp satıyorsa iletişim kurmak isterim.

Teşekkürler.

Teşekkürler Emre bey,
Ahmet ustayı aradım.
Fiyatı biraz yüksek geldi ama anladığım kadarıyla biraz yapısal ve malzeme farkı var.
Bu akşam yapmış olduğu ürünlerin resimlerini bulmaya çalışacağım.
Ona göre karar vereceğim.
Bu gidişle vazgeçmeyi bile düşünmeye başladım.

Sonunda istediğim gibi bir çadır aldım ve montajını yaptım.
Montaj aşaması bayağı bir uğraştırdı.
Sırada yatağın alınması var.
Bakalım kullanımıda düşündüğüm kadar rahat olacakmı?

Monte edilmiş halinden birkaç kare.

Beşiktaş-20130523-00891.jpg

IMG-20130523-00893.jpg

IMG-20130523-00895.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR