Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RuHaDaM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 161
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,457
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Tamam o zaman bu sorunu da çözdük.
Yok mu başka araç tavsiyesi isteyen ;D ;D ;D

Etiketler

CİNCİN' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, konuya ve polemiklerine yeni dahil oluyorum :smiley:
Hafif offroad av, piknik, köy yollarında geziler vs. yapacak olan ve bütçesi 20000 TL civarında olan arkadaşlara Suzuki Vitara 1.6 tavsiye ediyorum. Benzinle bile makul bir tüketimi var. LPG'ye karşı değilim diyorsanız RAV4, Forester gibi seçenekler de değerlendirilebilir.
Kendi deneyimlerimi de paylaşayım: Bir buçuk seneye yakın zamandır İstanbul'da tek araç olarak L200 kullanıyorum. Otomatik vitesli olduğu için trafikte en ufak bir sorun yaşamadım. Aksesuar olarak da bir otomobilden beklediğim her tür donanım ve konfor var. Modifiye öncesi şehir içinde 10 lt şehir dışında 8-8,5 lt yakıyordu. Modifiye sonrasında şehir dışında 9,5 şehir içinde 12 lt yakıt tüketimi var. Yeni kasaların tüketimi çok daha makul tabii ki. Off-road koşullarında 18 lt'ye kadar çıkıyor. Kamp ve hafif geziler için ideal olduğunu söylemeliyim.

Sorunsuz araç almak istiyorsanız binek ya da off road farketmez, Japon araçlarından şaşmayın derim :smiley:

Amerikan araçları hakkında bir bilgim yok ama Jeep/Cherokee başlığının altında açılan konulara bakarsanız arızadan başka doğru dürüst başlık bulamazsınız :smiley: Hal böyle olunca sadece 100 km'deki tüketim değerleri değil, aracın bakım arıza masrafları da dikkate alınmalıdır. Aslan besleyen yemini düşünmez, hele bir de aslan hasta ise sizi de yer. Aman ha!
Açılan başlıklara bir iki örnek:
zj de acayip bir arıza
bolu daki xj için yardım
ankarada aracımı off road a cevirmek istiyorum....
Restorasyon bitti :smiley:
Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası
zj şanzuman arızası
zj den gelen düdük sesi gibi birşey
Yolda Veya Arazide Kalmamak İçin Bir ZJ-XJ-WJ de Neler Bulunmalı.
ZJ'miz Düzgün Çalışmıyor.. Acaba Neden?
ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

vay yavrum vaaayyy...
meydanı boş bulmuş üçgenciler...
siz kaç kişisiniz, kaç tane mitsusisi sahibi var?
biraz kalabalıklaşın sizde epey aktif olursunuz...olursunuzda bunlar gene olmaz sizde, modifiye yapıp araziye falan pek sokmadığınız için ;D ;D ;D ;D ticari araçlarla sağda solda ahkam kesmeyin...nakliyenin km si ne kadar? mazota neyin zam geldi aman zarar etmeyin.... ;D ;D ;D ;D ;D
altındaki arabaya bakmadan cherokee lere laf ettiniz ya gece gece beni güldürdünüz...geçenlerde biri daha vardı başka sitelerde falan yazıp duruyordu şöle böyle diye...ne içiyonuz siz yaw ;D ;D ;D ;D valla söyleyin ne kullanıyonuz bizde istiyoz bizde ;D ;D ;D ;D ;D

yarın jant ve lastiklerle modifiyeye start veriyorum görürsünüz pajeroyu nasıl oluyor 8)

997799' Alıntı:
vay yavrum vaaayyy...
meydanı boş bulmuş üçgenciler...
siz kaç kişisiniz, kaç tane mitsusisi sahibi var?
biraz kalabalıklaşın sizde epey aktif olursunuz...olursunuzda bunlar gene olmaz sizde, modifiye yapıp araziye falan pek sokmadığınız için ;D ;D ;D ;D ticari araçlarla sağda solda ahkam kesmeyin...nakliyenin km si ne kadar? mazota neyin zam geldi aman zarar etmeyin.... ;D ;D ;D ;D ;D
altındaki arabaya bakmadan cherokee lere laf ettiniz ya gece gece beni güldürdünüz...geçenlerde biri daha vardı başka sitelerde falan yazıp duruyordu şöle böyle diye...ne içiyonuz siz yaw ;D ;D ;D ;D valla söyleyin ne kullanıyonuz bizde istiyoz bizde ;D ;D ;D ;D ;D

Levet Bey,

Bir sorun mu var, bu seviyeli(!) mesajınızı neye borçluyuz? Biz birşey içmiyoruz da maşallah siz çakırkeyf'siniz galiba.

O başka sitedeki arkadaşı da muhtemelen tanıyorum. Ömerli'de başka bir arkadaşın full modifiyeli XJ'sini çekmekle meşguldü bu pazar ;D ;D ;D İzni olursa videolarını yayınlarım
Bizim nakliye işleri böyledir. Haftasonları Cherokee çekeriz sevabına :p Alın aracınızı gelin İstanbula, sizi de çekeriz, düşük bir ihtimal :smiley: ama olmadı siz çekersiniz, gocunmayız... Offroad işi dostluk ve yardımlaşma işi ve bunlar da başkalarının ürettiği makineler, Fanatikleşmeye gerek yok.

Bu tartışmanın yeri burası değil. Bir arkadaşımız 20.000 TL bütçe ile gezi amaçlı bir araç almak istiyor, konu bu.
Gelelim konuyaaa... Ben Amerikancıların açtığı ilk 10 başlığı yayınladım. Bu başlıkların hiçbirini ben açmadım. Hepsi Cherokee'cilerin açtığı başlıklar. Pek çoğu daha yolda gidemiyorlar siz araziden bahsediyorsunuz. Ama en çok bu başlığı beğendim: zj den gelen düdük sesi gibi birşey :eek:

takip ve selamlar.Konu ilgi çekici,bakalım neler var neler.

freegraf' Alıntı:
takip ve selamlar.Konu ilgi çekici,bakalım neler var neler.

Konunun dostlar arasında ; kahve içip tavla oynarken karşılıklı takılma ve samimi dost şakalarıyla geçen tatlı havası oldukça hoş. :smiley: Bakalım tavlayı kim koltuğunun altına alacak ;)

Konuyu takip eden ve bu sıcak havayı devam ettiren sizlere teşekkür ederim . Bizim gibi kısmen bu camiaya yakın olan kişilerin daha da kalbini ısındırıyorsunuz...
Saygılarımla...

Bir de başka bir sitede dolaşırken Ankara menşeili bir ilan gördüm. Suzuki...Acaba ilan ile ilgili adresi , linkini yazabilir miyim ? Sizlerden fikir almayı isterim . V8 2000 motor ama fiat uygun gibi ...

nrş' Alıntı:
Bir de başka bir sitede dolaşırken Ankara menşeili bir ilan gördüm. Suzuki...Acaba ilan ile ilgili adresi , linkini yazabilir miyim ? Sizlerden fikir almayı isterim . V8 2000 motor ama fiat uygun gibi ...

Yapıştırın buraya linki, biz yorum yapalım :smiley:

ict3055' Alıntı:
Merhaba Hemşerim :D

Bolu'damı oturuyorsun abi?
Hiç görmedim sanırım ben sizi?

Evet 2007 den beri forumdayım :smiley: Hatta BOLOFF'un kurucularından eski başkan yardımcısıyım.
Sonraları yollar ayrıldı tek tabanca gezmeye başladım. Sanaldan değil reeldede tanışmak dileği ile...

camouflage' Alıntı:
Evet 2007 den beri forumdayım :smiley: Hatta BOLOFF'un kurucularından eski başkan yardımcısıyım.
Sonraları yollar ayrıldı tek tabanca gezmeye başladım. Sanaldan değil reeldede tanışmak dileği ile...

Tamamdır. Bilgiler yeterli;
Ben sizi nerede bulacağımı biliyorum :smiley: En kısa sürede tanışmak dileğiyle...

Ruhsatta kamyonet yazıyor diye bizi kamyoncu yaptınız hiç olmazsa birden çok işe yarıyor varmı taşınacak çekilecek yükünüz falan halllederizzz fiyatlarımızda caziptir nede olsa 2500cc dizel fazla dokunmuyor ;D ;D ;D

Sırf şu hız limitleri yüzünden alamıyorum :smiley: Benim de güzel temiz bir disco bulmam lazım :D:D:D:D Biraz wj çeken kamyonet çekmek istiyorum :p

Anki' Alıntı:
Sırf şu hız limitleri yüzünden alamıyorum :smiley: Benim de güzel temiz bir disco bulmam lazım :D:D:D:D Biraz wj çeken kamyonet çekmek istiyorum :p

Gürkan merhaba;

Sen aracı sattın gene Disco alıcağım diyorsun. Toyota hikayesi vardı senin, ne oldu sonuç?

ict3055' Alıntı:
Yapıştırın buraya linki, biz yorum yapalım :smiley:

Bu birinci araç Ankara'dan bahsettiğim :
http://www.araba.com/3652459/Suzuki%20Vitara%202.0%20V6%204x4
ikinci araç ta :
http://www.araba.com/3652863/Suzuki%20Vitara%202.0%20V6%204X4
Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR