Araç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drcivanım Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,418
Ynt: Araç tavsiyesi

herkese teşekkür ederim.Aracı çok az kullanabildim gerçekten keyifli.Araçta lpg yok temiz kullanılmış.Aracı hastane otoparkında park ettim aracı çizdiler.biraz keyfim kaçtı ama alışacağız galiba

Etiketler

Hayırlı uğurlu olsun Güzel günler de keyifli sürüşler dilerim 100 leniyoruz hep birlikte :D

yakında fotoğraf yükleyeceğim.Bu aralar bazı problemlerden dolayı fotoğraf çekemedim.Arkadaşlar lpg konusunda ne derler.Hangi marka ve hangi tip lpg tavsiye edersiniz.

drcivanım' Alıntı:
yakında fotoğraf yükleyeceğim.Bu aralar bazı problemlerden dolayı fotoğraf çekemedim.Arkadaşlar lpg konusunda ne derler.Hangi marka ve hangi tip lpg tavsiye edersiniz.

Ben arabaya prince taktırdım çok memnunum benzin ile lpg arasındaki performansı çok az bir farklılık var.
72lt de deposu var ortalamda standart haliyle 400tl yakıyor tam şehir içi kullanırsanız 450 yakıyor. :smiley: :smiley:

Bu konuda zaten en tecrübeli ağızlar dan ; eğer para sorun değilse prins LPG ama derseniz ki para uygun olsun Tartarini okcan yada incagas ı değerlendirin derim . bunların dışında birde yüksek motor cc. ve silindirli araçlara telefleks te öneriliyor.

fotoğraf yüklemeye çalıştım ama büyük boyutlu diye yükleyemedim.Nasıl yükleyebilirim.Haffta sonu arabayla abanta gittim yolculuk gerçekten keyifli idi.Bir depo benzinle abanta gittim geldim

drcivanım' Alıntı:
fotoğraf yüklemeye çalıştım ama büyük boyutlu diye yükleyemedim.Nasıl yükleyebilirim.Haffta sonu arabayla abanta gittim yolculuk gerçekten keyifli idi.Bir depo benzinle abanta gittim geldim
izoff olarak biz de abant taydik hafta sonu,keske haberimiz olsaydi,tanisirdik,bizim gurupta da iki vx100 vardi

hafta sonu suzukici arkadaşların misafiri olarak izmin inönü yaylasına gittik.gerçekten çok keyifli idi.vx 100 de gerçekten çok keyifli idi

IMAG0073.jpg

sevgili meslektaşım maşallah ara cınız çok güzelmiş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ama ne yalan söyleyeyim çok özendim darısı başıma bu arada aracı kaça aldınız lpg takdırdınızmı takdırdıysanız yakıtı nasıl takılmadıysa ne kadar yakıyor araçla ilgili görüşleriniz benim için çok aydınlatıcı olacak 2007 binek aracım var 2007 binekten daha eski 2000-2002 vx 100 e geçmek iyi bir fikirmi 10-12 yaşında 4700 cc motora sahip bir araç almak gerçekten mantıklımı etraftan insanlar kafamı acayip karıştırıyor direk delisin sen diyenler bile var cevabınız için şimdiden teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri