Araç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drcivanım Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,445

Etiketler
Ynt: Araç tavsiyesi

baktığınız araçların km oynanmamış olması için toyota servis kayıtları olan araçlara bakın nispeten daha güvenlidir ama 2004 model bir aracın ortalama 20,000 km den yaklaşık 120,000 km yapması lazım min bendede 2004 var 159,000 km de

altay41' Alıntı:
drcivanim arkadas,isminiz yazilmadigi icin ;)
vx100 tesbitiniz tam hedef,eger vergi si konusunda sikintiniz yoksa yeni model alin,varsa 2000-2001 modellere bakabilirsiniz,vx100 lerde 2003 den sonra triptonik sanziman var diye biliyorum onun disinda fark yok,
temiz bir 2000-2001 model 40.000 civarinda alinmali,
eger vx100 ler cok buyuk diyorsaniz pradolara da bakabilirsiniz,daha kucuk motor ama guclu makina,100 lere gore daha azyakar,konfor acisindan da eksigi yoktur 2003 ve ustu modellere bakabilirsiniz
selamlar

altan abicim 2002 ye kadarlar 4 ileri şazzuman ve ayna diş sayısı farklı , son sürat daha düşük ,2002 sonrası üratilenler 5 ileri son sürati daha fazla tork çok az daha yüksek iç kabin ve ön göğüs bambaşka müzik sistemi arkada 2 klima ,arka tarafta 2. müzik istemi vs vs gibi bir çok özellik farklı ama sağlamlık aynı değişmez :D

cihanülker arkadaşım aracınızın vergisi ve yakıt sarfiyatı hakkında bilgi verirmisin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-100-ilk-sahibinden-sifir-gibi-kazasiz-44593532/detay
dostlar bu araç için ne derler.fiyatı makulmu

3-5 pazarlıkla alınabilecek bi arac...km si de güzel ama baktırmak gerek servisde ama sonuc olarak temiz bi arac bence degerlendirilebilir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-calisir-yurur-toyota-land-cruiser-vx-100-1999-model-44729755/detay
arkadaşlar bu adam olurmu.ne kadara mal olur

Merhaba,

İlk mesajlarınızdaki aşkın jeepte bulunan siyah 2001 model land cruiser bize aittir.
Aracı konsinye olarak satılması için aşkın jeep e bırakmıştık.

Araç ile ciddi ilgileniyorsanız fiyatta indirim yapabiliriz.

Bilgilerinize sunarım.

İyi akşamlar dilerim.

Cem Çoban

Aracı biliyorsanız km'sine çok takılmayın. Benim aracım 450 000 km yi devirdi. Kompresyon ölçümü yapsanız motor yeni zannederseniz. Yeterki doğru yağ, yakıt ve zamanında yağ değişimi yapılsın. Enjektörler kontrol edilsin. Bu arada araç 410 000 km den beri modifiye turbo. Benzinli araçlar için 200 000km-300 000km çok normal bence. Dizel de 1 000 000 km üzerine çok km yapmış diyebiliriz ancak :smiley:
Dizel araç kullanan arkadaşlara Castrol Magnatec tavsiye ederim. Yakıt olarak ta ben en çok Total Eurodizel'i sevdim. Eurodizel kullanınca yakıt sarfiyatı doğal olarak artıyor ama motoru koruyorsunuz. İtalyan Abarth Motor Mühendisleri 3 depoda bir normal dizel yakıt almamı tavsiye etmişlerdi. Diğer taraftan BMW ile bizi dünyada temsil eden sevgili İbrahim Okyay'ın WTCC aracına 2 yarışta bir motor koyuyoruz (200km). Komik bir durum aslında :smiley:

cihanülker' Alıntı:
altan abicim 2002 ye kadarlar 4 ileri şazzuman ve ayna diş sayısı farklı , son sürat daha düşük ,2002 sonrası üratilenler 5 ileri son sürati daha fazla tork çok az daha yüksek iç kabin ve ön göğüs bambaşka müzik sistemi arkada 2 klima ,arka tarafta 2. müzik istemi vs vs gibi bir çok özellik farklı ama sağlamlık aynı değişmez :D

Merhabalar,

Bende yaklaşık 12 yıl önce toyota plazada siyah bir 100 vx gördüm ve o an herşey değişti. Gözüm başka araç görmez oldu. Zaten bir toyota fanatiği olarak kullanmadığım bir kaç modeli kaldı toyatanın araç değiştirme merakınada land cruser 100 vx ile nokta koymak istiyorum. Şu anda nissan terrano 2001 aracım var onu satarak yerine 100 vx düşünüyorum. Benimde düşüncem 2003 civarı bir kasa almak nedenide yukarıda bahsettiğiniz artılardan dolayı ki benim için 5 ileri vites bunlar içinde en önemlisi (şimdilik sizden gelecek cevaplara göre değişebilir) 4 ileri şanzıman ile 5 ileri arasında mutlaka bir miktar yakıt tüketimi farkı vardır ama bu fark ne kadar sizce 1-2 litremidir yoksa 3-5 litre olabilirmi? araçları aynı şartlarda aynı sürücü kullanıyor diye düşünürsek siz ne dersiniz? Toyata plaza bu konuda bana bilgi veremedi.

drcivanım' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-calisir-yurur-toyota-land-cruiser-vx-100-1999-model-44729755/detay
arkadaşlar bu adam olurmu.ne kadara mal olur
arac satılmış bile.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri