Araç mı ? Lastik Mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,107
Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ?

mserdemir' Alıntı:
aydının efesı bırakalım bız arabaları ata bınıp gezelıp rakı içelım zeybek oynayalım nası ama

Bre demir :smiley:) yapalım tabikide.. Ya o değilde ben böyle aracını yükseltmiş heryerine etiket filan yağıştırmış türk bayrağını en görülen yerine yapıştırmış, tam arazi modunda ki araçları görünce, sebepsiz yere göğüsüm kabarıyor, benim araçla onla bunla işim yok, aracınız süper L200'de düşünüyordum açıkcası ama çok benzin yakar diye pek sıcak bakmadım, birde kamyonet diye, o video ki aslanla tabikide benim araç boy ölçüşemez ama benim araçta offroad yapar :smiley:

Etiketler

Böyle bir tartışmanın burada yapılması hoş değil. Lütfen en kısa yoldan tartışmayı bitirelim. Selim bey ve Sekan Bey lütfen gereksiz gerginlik yaratmayın. Ne Mitsubishi yere göğe sığdıramadığınız kadar eşsiz ve muhteşem ne de Duster'lar yerin dibine soktuğunuz kadar kötü araçlar. Yani hem Mitsubishi, hem de Dacia sınıfının içinde gayet haklı başarılara imza atmış ama içinde zerre kadar türk mühendisliğinin payı olmayan mekanik araçlar, kısacası demir ve plastik.
Selim Bey arazide Duster Kartaldan kötüdür diyorsa öyledir, kendisi Arazide her iki aracı da karşılaştırma imkanı bulmuş anlaşılan. Heyecanla söylenmiş talihsiz bir söz olarak algılıyorum :p

Tamam haklısınız yokki bizim yaptığımız bir arazi aracı ona binip onu metedelim aslında bu bizim büyük bir ayıbımız yazıklar olsun bu tartışmaları bize yaptıranlara diyelim keselim o zaman

hagurel' Alıntı:
Tamam haklısınız yokki bizim yaptığımız bir arazi aracı ona binip onu metedelim aslında bu bizim büyük bir ayıbımız yazıklar olsun bu tartışmaları bize yaptıranlara diyelim keselim o zaman

katılıyorum..

SERKANEFE' Alıntı:
Bre demir :smiley:) yapalım tabikide.. Ya o değilde ben böyle aracını yükseltmiş heryerine etiket filan yağıştırmış türk bayrağını en görülen yerine yapıştırmış, tam arazi modunda ki araçları görünce, sebepsiz yere göğüsüm kabarıyor, benim araçla onla bunla işim yok, aracınız süper L200'de düşünüyordum açıkcası ama çok benzin yakar diye pek sıcak bakmadım, birde kamyonet diye, o video ki aslanla tabikide benim araç boy ölçüşemez ama benim araçta offroad yapar :smiley:

aydının incirini özledım valla askerden arkadaşım aydınlı nazıllılı, arkadaşımın annesı bır ıncır yollardı aman allahımm, bır zeytınyagı gonderırdı delırırdık bırde komutan muhafızyıdım ben oda iç postaydı komutan bıle bagımlı olmustu ıkıde bır murata, anneye soyle ıncır yollasın deyıp duruyordu koca general

mserdemir' Alıntı:
aydının incirini özledım valla askerden arkadaşım aydınlı nazıllılı, arkadaşımın annesı bır ıncır yollardı aman allahımm, bır zeytınyagı gonderırdı delırırdık bırde komutan muhafızyıdım ben oda iç postaydı komutan bıle bagımlı olmustu ıkıde bır murata, anneye soyle ıncır yollasın deyıp duruyordu koca general

adresini mesaj çek yağ ile incir gönderiyim hocam ayıpsın :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
adresini mesaj çek yağ ile incir gönderiyim hocam ayıpsın :smiley:

teşekkurler arkadaşım sağolasın bu senenın yağı gelmeseydı ısterdım emın ol ,ama bu senın yagı canakkaleden geldı .zeytınyagsız hayat dusunemıyorum

Evet ben Bolu Mengen deyim ama Gölköy değildi Mengen de yedigöller yolu üzerinde bir yerdi benim ordaki sorunum lastikti problem anlaşıldı yani
Bende daha önce yeşil uzun şase pajero vardı belki görmüşsünüzdür gerçi Bolu ya pek sık gelmiyorum ama Bolof Mengen e geldiğinde sizde yanlarındaysanız görmüşsünüzdür

o gezide ben yoktum. offroad da en önemli şeylerin başında lastik geliyor. ben bu arabayı almadan bir yıl gezilere yandan katıldım. mavi bir toyota lc vardı belki hatırlarsınız. onunla gördüğüm en önemli şeyin lastik seçimi olduğunu gördüm . bu arabayı alır almaz ilk işim cooper stt almak oldu . çamur ve karda daha hiç zorlanmadan gidiyorum. asfaltta da 110 120 km lere çıkıyorum . biraz uğultu var ama oda normal

mavi land cruiser de başka bir lastik vardı silvestrone 117 midir nedir ondan vardı hatta virajlarda aracın çamurluklarına sürtüyordu ama lastikti performansı inanılmazdı o aracın

Başlangıçta bilgilendirici sonra düşündürücü ve eğlendirici bir konu olmuş. Herşeyden var.
Bu aletler de olmasa ne yapacağız çocukluk günlerine dönmek için. Neyi gereğinden fazla ciddiye alıp bak ben daha uzağa işeyebiliyorum geyikleri çevireceğiz.
Çok büyük bi eksikliği telafi ediyorlar :D

daha uzağa işemek mi ? hiç aklıma gelmemişti :D :D çok güzel samimi değerlendirme olmuş teşekkürler

Yaw Cihat bey arkadaşım ben türkçeyi zor konuşup yazıyorum ne demek istedin bide tercüme etsen makbule geçer :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR