Araba ile Italya turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gozumercan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,778
Ynt: Araba ile Italya turu

Zamane4 , merhaba yapmis oldugunuz arastirma ve bilgilerinizi paylasabiliriz, isterseniz telefondan gorusebiliriz, ben ankarada ikamet etmekteyim, gorusmek uzere...

Etiketler

merhaba arkadaşlar, planlamış olduğum kendi arabam ile yaptığım italya gezisini bitirdim, ;)
araç için belgeler

YEŞİL SİGORTA 63 EURO
AVRUPA EHLİYETİ 283 TL
KASKO 45 TL (2011 RENAULT FLUENCE )

gümrükten çıkarken sadece araç için bu belgeler yeterli
bu belgeleri ipsala sınır kapısından çıktıktan sonra sadece yunanistan gümrüğünde soruyorlar başkada soran yok
bende yeşil pasaport olduğu için vize işlemleri hakkında bilgim yok, yeşil pasaporta yunanistan ve italya vize istemiyor, avrupada gördüğüm kadarı ile benzin fiyatları türkiye ile hemen hemen aynı aşırı bir fark yok, italyada otobanlar çoooooooook pahalı, türkiyedeki otobanlar daha kaliteli ve de geniş, Ankara- istanbul hattına 12,5 tl öderken İtalyada aynı mesafaye 30 euro yani yaklaşık 70 tl ödüyorsunuz, yatıp kalkıp şükredelim, italya çok pahalı bir ülke gitmeden tedbirinizi alınız, otel rezervasyonu yaparken ücretsiz otoparkı olmasına dikkat ediniz , yoksa bir kişi parası kadarda arabanız için para ödemek zorunda kalabilirsiniz.kısaca bilgi vermek istedim , ayrıntılı olarak sormak istekleriniz var ise seve seve paylaşırım
saygılar

Merhabalar,

İtalyaya bir gezi planlıyoruz ve ne yapılır ne edilir diye araştırırken bu siteyi keşfettim. Biz uçakla romaya gidip gelicez ve 2 haftalık süre içerisinde de tüm italyayı gezmek istiyoruz. Bunun için araba kiralamak cazip bir fikir gibi geldi bana. Özellikle de "rabiş" isimli üyenin yazdığı 10 günlüğüne 170 euro'ya araba kiraladıklarını okuyunca araba kiralama fikri daha da mantıklı geldi. Ama uluslararası araç kiralama şirketlerinin sitelerine baktığımda haftalık 300 euro gibi fiyatlar buluyorum. Acaba siz nereden, hangi şirketten araç kiraladınız sayın rabiş? Diğer üyeler de italyada araç kiralama konusundaki görüşlerini ve tavsiyelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Ynt: Araba İle Italya Turu

Merhabalar

Biz 2 ay sureyle arabamızla Avrupa'da gezdik. Faydalı olabilecegini dusundugumuz blogumuz

http://blog.travelpod.com/travel-blog/whitebarsik/1/tpod.html

iyi seyahatler

Ynt: Araba İle Italya Turu

Merhabalar,

Ekim 2013 tarihinde aracım ile İtalya turu yapmak istiyorum. 2009 ve 2011 yılına ait çok güzel bilgiler paylaşılmış. Çok teşekkürler. Yeni tarihli değişiklikler var mıdır? Daha önce Atina 'ya gittim aracımla. Dolayısı ile sorularım vize veya araç ücretleri gibi şeyler değil de; Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan da otoban durumları. Ortalama ücretler. Güvenlik sorunları veya dikkat edilmesi gereken hususlar.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla
FATİH EVREN

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR