Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kumita45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,959
Meteora'da biraz dolaştıktan sonra Larissa üzerinden Selanik'e geçtik, Atatürk evi müzesini, beyaz kuleyi ve Selanik'i biraz dolaştıktan sonra aynı gün tekrar Makedonya'ya girerek rahmetli dedemin memleketi Mokrievo'ya geçtik, gece Makedonya Bansko'da bir termal otelde konakladık ve ertesi gün kısa bir Bulgaristan geçişi ile tekrar Yunanistan'a geçtik ve Kavala üzerinden istikamet İpsala sınırkapı ve İstanbul'a vardık, İstanbul'da bir gece akrabalarımizda konakladiktan sonra Balkan turumuz Ankara'da son buldu.


On adet fotoğraf tan fazla atilamiyor, aşağıdan devam ediyorum.

W204 C180K
 

Etiketler
Karşılaştığımız memleketim insanları
Memlekete hosgeldik
Buda arkadaslar genel bir hesap dökümü

Biz gezdik geldik, iyiki de gitmişiz çok keyif aldık çok eğlendik inşallah gitmek isteyen yada gidecek olanlar için faydalı bir paylaşım olmuştur.
Sağlıcakla kalın.
 
Son düzenleme:






Merhaba aydınlatıcı bilgieriniz için teşekkürler.
Benzer bir rotayı gelecek ay için yapmayı düşünüyorum. Size bir sorum olacak, Mostar'dan Dubrovnik'e giderken Metkoviç'i tercih etmişsiniz. Bu durumda Bosna - Hırvatistan - Tekrar Bosna - Tekrar Hırvatistan girişi yapmışınız. Yani 3 kere sınır kapısından geçmişiniz (ki tüm navigasyon uygulamaları da bu yolu öneriyor). Bu durumda sınır kapılarında çok zaman kaybettiniz mi? Yoksa yolu biraz daha uzatıp Neum'a yukarıdan doğrudan ulaşmak ve sadece 1 sınır kapısından geçmek mi daha mantıklı olur?
 

Üç kapınında kısa videolarını koyuyorum, hiç sıra yoktu 5'er dakikada geçtik, biz denizi daha çok seyredebilmek için bu yolu tercih ettik sizede tavsiye ederim.Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20170428_171049.mp4
Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20170428_171313.mp4
Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_20170428_171355.mp4


HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Harika bir tur olmuş .
Bu yaz ben de düşünüyorum benzer bir tur yapmayı .
Cesaretlendirici oldu paylaşımınız
Konaklama için erken rezervasyon şansını kaybettim galiba .
Acaba , gidilen yerde ANLIK uygun fiyata konaklama imkanı da denk geliyor mu?
Hiç karşılaştınız mı böyle gezen birisiyle?
Teşekkürler
 







Video: https://youtu.be/4YolBHMvqhQ

Mostar Dubrovnik arası yolculuğumuzun 4 parçalık videosunu sırasıyla paylaşıyorum arkadaşlar, eğer ben bu gezilere gitmeden önce böyle bir paylaşım olsaydı valla oturur sinema gibi izlerdim diye düşündüm belki siz gezgin arkadaşların ilgisini çekebileceğini düşündüğüm.