Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,466
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Bunlarda benden........

Senin suratına... kaşına gözüne kurban bu aben...:smiley:
[attachment=1]

Aaaaaa ne kaddar ayıp.....
[attachment=2]

muhabbetle selamlarım sizleri.....

DSC07714.jpg

DSC07716.jpg

Etiketler

canım kıyamam yüzü asılmış, düz bozkırda nasıl dodik kırmayı beceriyorsa ormana soksak arabayı pert eder bu ;D ;D

20.mart.2011 Pazar sabahı Antoff, Ahmet başkan liderliğinde Konyaaltı belediyesi önünde yaklaşık 13 araçlık bir konvoy halinde buluştu ..

Vakit kaybetmeden Ahmet başkan tarafından belirlenen rotamızı realize etmek üzere Söğütcumasına doğru harekete geçtik. Kısa bir asfalt yolculuğundan sonra Söğütcumasına ulaştık ,eğlenceli ve maceralı parkura başladık. Sırasıyla Üçoluk ve Dereköyden geçerek çamur banyosu yapmayı ihmal etmeden İmecik ‘in alt tarafına ulaştık. Burada 2 saatlik bir yemek molası verirken çevrede oluşan çamur havuzlarında oynamayıda ihmal etmedik. Tekrar hareket ettiğimizde artık hedefimiz Saklıkent üzerinden Antalya’ya ulaşmaktı bunu da kazasız belasız başardık. Ancak iki yerde yol çöktüğü için ve sertleşmiş karla karşılaştığımız için biraz uğraştık. İlkinde şanslıydık kanal dan geçerek yolu aştık ama ikincisinde o kadar şanslı değildik. Daha da yolun dışına çıkarak tepe üzerinden aşmak zorunda kaldık. O şekilde bile 2-3 araç vinçlenerek çıkabildi. Gezimizde akılda kalan bir diğer olay ise Ahmet başkanın yeni Süper Swamper Bogger ları ile yaptığı çamur show larıydı. Görsellerde sanırım keyifle takip edeceksiniz.

Akşam olduğunda parkuru tamamladık ve Çakırlarda çay molasının ardından evlere dağıldık güzel Antalya mız da güneşle başladık çamurlara daldık karla devam ettik ve tekrar geriye döndük.

YUSUF ERDEM

Antoff Basın Sözcüsü

Alıntı: http://www.4x4dergi.com/2011/03/21/antoff-beydaglari-saklikent-gezisi.html

herşey için teşekür ederim güzel gezi oldu dodik bırakanmı istersin ben nereye düştüm böle diyenmi istersin daha neler neler
batıpta hala kenini savunmak için çenesini yoranlarmı istersin çok keyifliydi çok herkese teşekür
bendeki görselleri atmıyada başlarım birazdan

Tempus' Alıntı:
canım kıyamam yüzü asılmış, düz bozkırda nasıl dodik kırmayı beceriyorsa ormana soksak arabayı pert eder bu ;D ;D
abicim karıştırdınız yahu benim dodikler sağlam yahu aslan gibiydi maşallah takdir katılanlardan

07gokhanlc' Alıntı:
Tarık ,,,
Yusuf dirmil yöresinden..... "Teke zortlatması" denilen oyunu oynuyor.... :D :D ;D ;)

hımmm iyi zortlatmış ama :D :D tebrikler ;D ;D tüm antalyadaki dostlara türkiyenin uzak yerinden selamlar göneriyorum bende o zaman ;) ;D ;D ;D

DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.

otecopel' Alıntı:
DUYURU: Sayın antoff ekibi 23/03/20011 tarihinde verecekolduğum daveti annnemin göz amaliyatıyla aynı güne denk gelmesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım her kezden özür diler anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla.

konu anlaşılmıştır geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri