Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 324,340

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Ahmet abi helozonlari taktım sadece bir çift aparat yamak zorunda kaldım iyi oldu tam istedigimgibi oldu sana zahmet birde vinci taksak tam olacak o tamamen senin uzmanlığın tampon yapmadan. pazartesi yanına gelecegim bir mani olmazsa sadece araçla ilgili biraz supelerim ??? var onuda sana anlaticam yada gurubunuzda automatic sanziman kullanan yeni araç olan Faruk abiye bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi alicam Sizler bu isin duanenlerisiniz.hayırlı akşamlar..

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2849789

FARUK KAYHAN.....

yeri geldiğinde baba lık....
yeri geldığinde abi lik...
yeri geldiğinde arkadaş lık... yaparsın....

Allah seni yanımız dan eksik etmesin...seni seviyorz...ömür boyu mutluluklar...

Size cumartesi günü el sallamıştık ama ne olduğunu anlayamamıştık, ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR, her şey gönlünüzce olsun, el öpmeye gelicez üstadım ;)

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2849789

FARUK KAYHAN.....

yeri geldiğinde baba lık....
yeri geldığinde abi lik...
yeri geldiğinde arkadaş lık... yaparsın....

Allah seni yanımız dan eksik etmesin...seni seviyorz...ömür boyu mutluluklar...

Osmancım eline emeğine sağlık çok güzel çekimler yapmışsın.Çok duygulandırlın beni..

Bizler çok büyük, sağlam temelleri olan bir ailenin fertleriyiz..İyi günde de kötü günde de hep beraberiz bende sizleri çok seviyorum.

persumer' Alıntı:
Size cumartesi günü el sallamıştık ama ne olduğunu anlayamamıştık, ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR, her şey gönlünüzce olsun, el öpmeye gelicez üstadım ;)

Teşekkür ederim..

Güzel yengemize ve güzel abimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz zeynep ve hüseyin kayan ailesi.

faruk abi bildiğin(baküdeyim) sebeplerden yanında olamadığımıza eşim ve kendim adına özür dilerim .Arayıp özellikle haber verdiğiniz içinde teşekkür ediyoruz ömür boyu mutluluklar diliyoruz evlliğiniz kar gibi beyaz olsun çamur sadece toyotana bulaşsın

Tuğsan - Pınar Dal

iyi aksamlar cumleten - faruk can resimleri gordum zaten birbirinize cok yakisiyorsunuz sadece sizlerle beraber olamadigimiz icin cok uzgunuz fatma izmitte ben almanyada tabiki nikah sahidinde gulsah olacakti donunca atesi yakariz napalim sizi seviyorut

Hepinizi tek tek kucaklıyor ve teşekkür ediyorum.. :-*

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR