Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,416
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

birazda benden

S6304145.jpg

S6304157.jpg

S6304158.jpg

S6304173.jpg

S6304185.jpg

Etiketler

Abdurrahman öptüm yanacıklarından..videoyu senin attığını yeni farkettim kardeşim .. ;D

THE FARUK' Alıntı:
Abdurrahman öptüm yanacıklarından..videoyu senin attığını yeni farkettim kardeşim .. ;D
önemli değil faruk amca şu videoyu birdaha koyalımda milletin gözü gönlü açılsın

http://www.izlesene.com/video/arabalar-antoff/1500159

yusuf ERDEM' Alıntı:
faruk abi gördünmü abdurrahman benden hızlı çıktı sağol karedşim bu arada sanada

Abdurrahma kardeşim hem hızlı ofroad çu olucak ..hemde senin ciddi yükünü alıcak gibi..her ikinizide kutluyorum emeklerinize sağlık ..

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201

faruk abi bu senin için....

Yehhh yeh osmancan süper çekim hastalanmıştım gözlerim açıldı sayende.. ;D ;D Çok mutlu oldum ve duylulandım kardeşim eline sağlık iyiki varsın..

aynen aynen abi abdurrahman aynen geliyo güldür güldür. dayenizde inşallah daha ii bilgilere sahip olucaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri