Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,416
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

faruk abi kapadokyaya geldin ama bi çayımı içmedin.alacağın olsun.birdahaki sefere misafirim olmazsan toyotanın plakası elimde cezasını keserim. (hacıbaba restoranın orda konuşmuştuk resmi elbiseli idim hatırlarsan) selamlar

Etiketler

ranger-38' Alıntı:
faruk abi kapadokyaya geldin ama bi çayımı içmedin.alacağın olsun.birdahaki sefere misafirim olmazsan toyotanın plakası elimde cezasını keserim. (hacıbaba restoranın orda konuşmuştuk resmi elbiseli idim hatırlarsan) selamlar

Selamlar kardeşim.. :smiley:

İnan dönüş yolundaydık..Sağolasın.. Yolun düşerse antalya ya mutlaka beklerim..
Sevgiyle kal.. ;D

THE FARUK' Alıntı:
Oy oy oy helal olsun lokman abime yarmış geçmiş..Yanlız neden korkutun abi mustafayı..Antalya ya misafir oldum beni lkorkuttular demezmi izmitli dostlarımıza.. :smiley:
faruk kardeşim bizim yaptığımız normal off roadlar gibiydi sadece biraz tehlikeliydi ama güzel vakit geçirdik

dağlar' Alıntı:
yemek organısazyonu ve çay kefi için çılgın lokman abime ve beni arabasına misafir eden değerli bacanağım nuri tetiğe de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
mustafam her zaman bekliyoruz balık ızgaran semaverde çayın bana ait arabama binmesende arkadan gelen bir arabaya binersin veya kendi arabanla gelirsin ama korkmayınca heyecanlanmayınca adrenalın 100e vurmayınca zevki çıkmıyo bee.. selamlar saygılar sunuyorum herkese

Arkadaşlar herkeze selam.
haftasonu etkinliklerinizi email yoluyla bildirseniz daha kalabalık oluruz, daha coşkulu geçer diye düşünüyorum. LADA,cı MUSA.

23.ÜNDE nasipse bende gelirim.

_1020365.jpg

faruk abi senin sarı belada kaçtane ekzoz var yürüdümü her taraftan duman çıkıyor :smiley: video ve resimler harikaydı devamını bekleriz.kapadokyadan selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri