Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,396
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

.

100_2332.jpg

100_2335.jpg

100_2330.jpg

100_2367.jpg

100_2426.jpg

Etiketler

strom' Alıntı:
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1746999

trt vericisi gezisindeki kamera arkası görüntüler....

Kamera arkası görüntülerini sevsinler senin acemiii damat adayıııı :D :D

sabah sabah amma güldüm yav ,faruk abiyi amma yakalamışınız öyle ,abicim geçmiş olsun ,kesin gökhan tuzak kurmuştur sana , ;D ;D ;D, gzel gezi,güzel dostlar bizim enişte yine kayıp , ;) ;) ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sabah sabah amma güldüm yav ,faruk abiyi amma yakalamışınız öyle ,abicim geçmiş olsun ,kesin gökhan tuzak kurmuştur sana , ;D ;D ;D, gzel gezi,güzel dostlar bizim enişte yine kayıp , ;) ;) ;D ;D

Bu çekik gözlüler yolda yürürken düşseler arazide giderken kaysalar Lr ler yolu bozdu diyecek kardeşim... :D ;)

cihanülker' Alıntı:
gökhanım seni lokman abime teslim ettim geldim ankaraya ,o senin hakkını verirr ,kesin veriyordur , tabi peşinden gidebilirsen

Kızıştırma ortalığı cihancan.. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
gökhanım seni lokman abime teslim ettim geldim ankaraya ,o senin hakkını verirr ,kesin veriyordur , tabi peşinden gidebilirsen

Sana bir adet bu konuyla ilgili coşkun gülüşü gönderiyorum.....nnnıııııhhhhhaaaaaa......... veya recep ivedük gülüşü....bbbhhhhaaaauuuuaaaaaaaa... ;D

AHMET07' Alıntı:
tabi burda erkannnnnnnnnnnn kardeşimin kulaklarını çınlattım arkadaşlar lastik coopur tek geçerim mükemmel lastik çok memnunum aradığımlastiği buldum arkadaşlar..

teşekkürler erkannnnnnnnnnnnnnnnnn.

:D Ahmeeeeeetttt abiiiiiiiiiiiiiiiii canımsın ;D

Bu arada vay vay vayyyy herkesde ordaymış beee ;D
Fakat enişteyi göremedim :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
:D Ahmeeeeeetttt abiiiiiiiiiiiiiiiii canımsın ;D

Bu arada vay vay vayyyy herkesde ordaymış beee ;D
Fakat enişteyi göremedim :D

enişte katılamadı valla uzaktan uzaktan seyretti ;D ;D ;D ;D

Erkan, Ahmet abinin karizmayı gordun mu videoda... en sonda soru soruyor kameraman, ahmet abi nolcak durum... yanit: HALLEDERİZ.... aslansin abim...

pandipieri' Alıntı:
Erkan, Ahmet abinin karizmayı gordun mu videoda... en sonda soru soruyor kameraman, ahmet abi nolcak durum... yanit: HALLEDERİZ.... aslansin abim...

Antalya grubu için problem edicek bişey yokki. ;D
O gruba ne olur allaşkına ;D

antoff her konuda iyi dir ama dostluk konusunda MÜKEMMEL...........BÜYÜKLER KÜÇÜKLERİ KOLLAR. TECRÜBELERİNİ ESİRGEMEZ.......KÜÇÜKLER HADDİNİ BİLİR SAYGIDA KUSUR ETMEZ....

1.....2.....3......ANTOFF

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR