Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,069
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

NVR01' Alıntı:
burger king varmı ???? ;D ;D ;D ;D

Burger King i bilmiyorum ama :eek: :eek: :eek:, Onbaşı'nın Lahmacunu varmış arzu edenler için. ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

herkese selam,,,

Dünden itibaren yağmur başladı,muhtemelen Toroslarada kar yağıyordur... Yani güzergahımız kar çamur .... vıcık vıcık hehehheee :D :D ;D .
Bu haftada bir ziyaret etmeli bence güzergah kontrol edilmeli değilmi başkaaan..???

evet kesinlikle guzel haber kar yagsın biraz karda debelenelim :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
İşte güzel haber ;D

Eeeeeeerrrrkkaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn....... ;D ;D

güzel güzel yagsın ardından da kabayel estımı tamamm..yer gök çamur....

aha pehlivanlar dökülecek ortaya iyi olan kazansın yarışmayı ;D ;D ;D kim kalırsa cekmek yok herkes kendi şartlarıyla cıksın ahhahahaha ;D ;D ;D ;D camel trophy misali ...

arkadaşlar tarih yaklaşıyor artık az kaldı , salı gününe kadar gelecekler veya gezimize katılamayacak arkadaşlar lütfen ismini listeye eklesin veya silsin , artık kesin hareket yerleri ve kalkış saatlerini yazacağız ,
bu arada ANKARA ekibi için hareket saatini cuma günü saat

11:00 olarak belirledik ,yolumuz yaklaşık 575 km olduğundan dolayı yola erken çıkalım diyoruz ,ankara ekibi daha erken çıkalım derseniz geriye alabiliriz saati çokta güzel olur ??? ??? ???

Arkadaşlar katılmayı çok istediğimiz bu etkinliğe katılamayacağımızı üzülerek bildirmek durumundayım. Biraz erken davranarak katılacağımı bildirdim kusura bakmayın. Katılan tüm arkadaşlara iyi eylenceler, ve bol karlı yollar dilerim.

Bir başka etkinlikte görüşmek üzere,

Salıcakla kalın,

Selamlar,

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar tarih yaklaşıyor artık az kaldı , salı gününe kadar gelecekler veya gezimize katılamayacak arkadaşlar lütfen ismini listeye eklesin veya silsin , artık kesin hareket yerleri ve kalkış saatlerini yazacağız ,
bu arada ANKARA ekibi için hareket saatini cuma günü saat

11:00 olarak belirledik ,yolumuz yaklaşık 575 km olduğundan dolayı yola erken çıkalım diyoruz ,ankara ekibi daha erken çıkalım derseniz geriye alabiliriz saati çokta güzel olur ??? ??? ???

Cihan abi saat benim icin fark etmez ama diger gelicek arkadaslara uyarmi bilmiyorum bu haftasonu gezi varmis kar a merhaba diye,

orda bi konusun isterseniz artik netlestirelim saat ve kalkis yerini ben simdi bu kadar net konusuyorum ama insallah bi aksilik olmaz da geziye

katilirim.

jan' Alıntı:
Cihan abi saat benim icin fark etmez ama diger gelicek arkadaslara uyarmi bilmiyorum bu haftasonu gezi varmis kar a merhaba diye,

orda bi konusun isterseniz artik netlestirelim saat ve kalkis yerini ben simdi bu kadar net konusuyorum ama insallah bi aksilik olmaz da geziye

katilirim.

can ben gezide olacağım bu hafta sonu netleştirim ,yazarım pazartesi , aksilik olmasın aman , sabah 11 de çıkmayı planlıyoruz

cihanülker' Alıntı:

Çok da iyi olur, beni de alırsınız havaalanından kampyerine beraber gideriz :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri