Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Günaydın arkadaşlar :smiley:

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Önceki proğrama ilave yapıldı..bunu paylaşayım..

23 ocak pazar günü maden koyundan ayrırılıcaz.. dileyen arkadaşlarım son konaklama yerine çok yakın Tahtalı dağına çıkan teleferikle kalan zamanlarını değerlendirebilirler..

Tahtalı Dağı Rakım 2365 mt

Teleferik teknoloji harikası 80 kişi kapasiteli..

Çıkış süresi 10 dakika..

Yukarıda ..sucuk ..sıcak şarap..çay kahve vs vs ;D ;D

OFF ROAD proğram son.jpg

tn_P1000877.jpg

faruk abicim liste coştu artık geçsin şu zaman ya

Faruk kardeş Kerem Büküş ismini göremedim. Cumartesi aşkamından bugüne ne değişti kardeş.????????????

ooo keremciğim
ne zaman yüzünü göreceğiz ayrıca cumartesi ne olduda benim haberim yok yau

sen antalyalısın o liste misafirler için cnm
,

cumartesi telefona cevap vermedin güzel kardeşim. olanlar oldu.

kerembukus' Alıntı:
cumartesi telefona cevap vermedin güzel kardeşim. olanlar oldu.

abicim telefonu arabada unutmuşum taki bu sabah aldım elime tekrardan vay vay vay kaçırdık desene

kerembukus' Alıntı:
Faruk kardeş Kerem Büküş ismini göremedim. Cumartesi aşkamından bugüne ne değişti kardeş.????????????

Yavru kuşum sen ev sahibisin ;D ;D

telefon arabada unutulurmu kardeş. Nasıl bir olay bu. anlayamıyorum seni ben bazen. Kardeşim arabayı satılık ilan sayfasına koydum. İlgilenmeni rica ediyorum. Acil satmam lazım güzel kardeşim. Lütfen bana biraz ilgi göster.

kerembukus' Alıntı:
telefon arabada unutulurmu kardeş. Nasıl bir olay bu. anlayamıyorum seni ben bazen. Kardeşim arabayı satılık ilan sayfasına koydum. İlgilenmeni rica ediyorum. Acil satmam lazım güzel kardeşim. Lütfen bana biraz ilgi göster.

kardeşim sürekli dedikodusunu yapıyorum ama malum yılbaşı vergiden ziyade millet parada çıksın istemiyor cebinden benimkide satılık ama dha bişey yok

Faruk kardeşim siz kaç kişi gidiyorsunuz kapadokyaya. Teşekkür ederim kardeş.

barbaros ben 33.000 tl istiyordum ancak 31.000 tl ye vericem 2.000 tl indirim ilk takside karsılık indirim yapıyorum.

hatta bu sayfadan birisi olursa 30.000 tl ye bile vericem.

Kerem bey hayırlı olsun,aracınızın marka ve modeli nedir?

değerli antalyalı dostlarım. bende gezinize katılmayı çok ama çok istiyorum ama zaten yirmi 30 aralık 03 ocak ve 9 ocak 13 ocak arası antalyada olacağımdan bir daha 20 ocakta antalyada olmam çok zor siz değerli dostlarıma başarılar diliyorum kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri