Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Faruk abi,acılı olsun acılı ;D ;D

Canım benim sen gel hele ;D ;D

Acılı ,acısız,tuzlu,tuzsuz nasıl istersen..

Senin.. itin..köpeğin..pisipisin,miyavın,hoşhoşun,hav hav ın olsun ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:

Acılı acısız her iki türlü de getireceğiz anlaşıldı.

CDM-SUBARU' Alıntı:

öfff diyorum sana erkan abicim ne güzel olur hemen takarız ;D ;D ;D neyse ama inşallah gelir süper olur ben bu lastiklerle cıkarsam sonunda kafayı yerim lastikler patates oldu iyice vanngggg vannnggggg ötüyo.... ;D ;D ;D ;D

Bizim için aracınızın performansı yada markası önemli olmamakla beraber.bir çadırınızın vede uyku tulumunuzun olması kaçınılmaz tabi..
Bir ateş yakıldıysa atrafında sizin gibi arkadaşımızı yanımızda görmek isteriz..
Sevgiyle kalın..

Merhaba, yarış filan değil tabi amaç ancak fotolardaki araçları görünce çekindim doğrusu. Sormak istediğim jimny - vitara yada terios gibi bir aracın sizlerin araçlarını arazide takip edip edemediği ? Benim kamp diye gittiğim yerlerdeki yollara ( yol var birkere, toprak yol olsa da ) dikkatli bir şekilde kullanıldığında binek araçla giriliyordu ve köyümdeki traktörler bir telefon uzağımdaydı. Bizimki kamp sayılmaz bile belkide göl kenarına sözde balık tutmaya gidiyor ateş başında tavuk ızgara ve ateş suyu ile sabahlıyorduk. Sizin nasıl şartlarla kamp alanlarına ulaştığınızı bilmediğimden bahsettiğim araçlar bu kapasiteye sahip mi ? onu öğrenmek istemiştim. yoksa oralarda yetersiz kalırda başa bela olur mu ?
Ayrıca tüm katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum şimdiden. Daha iyi fikir sahibi olmak için çektiğiniz fotoları koyarsanız sevinirim. tşk.

Biz gelebilirsek teriosla geliriz. Ordan ötesi bizi ilgilendirmez. Bagajlarına yükleyip götürsünler gideceğimiz yere. ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Geographer' Alıntı:
Bizim için aracınızın performansı yada markası önemli olmamakla beraber.bir çadırınızın vede uyku tulumunuzun olması kaçınılmaz tabi..
Bir ateş yakıldıysa atrafında sizin gibi arkadaşımızı yanımızda görmek isteriz..
Sevgiyle kalın..

Merhaba, yarış filan değil tabi amaç ancak fotolardaki araçları görünce çekindim doğrusu. Sormak istediğim jimny - vitara yada terios gibi bir aracın sizlerin araçlarını arazide takip edip edemediği ? Benim kamp diye gittiğim yerlerdeki yollara ( yol var birkere, toprak yol olsa da ) dikkatli bir şekilde kullanıldığında binek araçla giriliyordu ve köyümdeki traktörler bir telefon uzağımdaydı. Bizimki kamp sayılmaz bile belkide göl kenarına sözde balık tutmaya gidiyor ateş başında tavuk ızgara ve ateş suyu ile sabahlıyorduk. Sizin nasıl şartlarla kamp alanlarına ulaştığınızı bilmediğimden bahsettiğim araçlar bu kapasiteye sahip mi ? onu öğrenmek istemiştim. yoksa oralarda yetersiz kalırda başa bela olur mu ?
Ayrıca tüm katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum şimdiden. Daha iyi fikir sahibi olmak için çektiğiniz fotoları koyarsanız sevinirim. tşk.

Selamlar

Sevgili arkadaşım samimi yaklaşımınıza bir söylevim olsun isterim..

Bu organizasyon tabiki bir yarıış içermemekle beraber.konsepte uygun araçla katılınıyor yani 4x4 araçlarla marka ayrımı yapmıyoruz araçlarda kendimizce ama bir 2 çekerde değil tabi.. ;D
Kamp alanı denize yakın olucak..
yine söyleyim kamp ateşi etrafında her katılımcı arkadaşım birbirlerine eşit mesafede ayrım gözetmeden samimi tam tam seslerine ayak uyduruyolar :smiley:
Özetle tanıışanlar hasret gideriryo.. yeni katılanlarda bizleri tanıyo..Gördüğünüz araçlar sizi korkutmasın traktörden daha güvenlidirler ;D ;D
O araçları kullananlar asla sizi yolda bırakmazlar.

Düşünürseniz böyle bir etkinliğe katılmayı sizide aramızda görmek isteriz kardeşim..

Not : Aracınz 4x4 ise sorun değil ad ve soyadınız bulunduğunuz şehiri yazarsanız yeterlidir .. sevgiyle kalın

acemi80' Alıntı:
Biz gelebilirsek teriosla geliriz. Ordan ötesi bizi ilgilendirmez. Bagajlarına yükleyip götürsünler gideceğimiz yere. ;D ;D ;D

Mete abi başımızın üzerinde yerin var.. sırtımızda bile götürürüz..

Bu kadar güzel laftan sonra birşey yazmak zor. Gelmek isterim tabi ama bazi sorunlar var. Zaman yaklaşsin hele bir bakalim tekrar.

erdogan abı senın aracın ıntıkamını aldım sogucakdakı golden haberın ola

THE FARUK' Alıntı:
Mete abi başımızın üzerinde yerin var.. sırtımızda bile götürürüz..

Teşekkür ederim Faruk Bey ben Antalyalıların ne kadar samimii ve içten olduklarını bildiğim için bu espriyi yaptım :D :D :D

Teşekkürler mete bey..

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

bsayil' Alıntı:
ev sahibi olarak tedavi bize ait aertık lütfen

Bu kadar doktor olması sevindirici ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Canım benim sen gel hele ;D ;D

Acılı ,acısız,tuzlu,tuzsuz nasıl istersen..

Senin.. itin..köpeğin..pisipisin,miyavın,hoşhoşun,hav hav ın olsun ;D ;D ;D ;D ;D
Eyvallah abim ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri