Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,769
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

SDC' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar :smiley:

Zaten geliyormuşum ;D ;D ;D

sevtap hanım form moderoteri olmasılazım zaten diye düşünüyorum :D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Aynen listeye devam

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

GEZENBİLİR LOGO VE LİSTE.jpg

Arkadaşlar süper bir etkinlik bizde böyle bir gezi bekliyorduk.
Deniz, dağlar, ormanlar ve bir de kar daha ne olsun şimdiden
heyecan sardı ben, 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim listeye
eklemiş zaten bizi biz de Cuma'dan katılacağız inşaallah çadırımız
ve ekipmanlarımız ile

etezel' Alıntı:
Arkadaşlar süper bir etkinlik bizde böyle bir gezi bekliyorduk.
Deniz, dağlar, ormanlar ve bir de kar daha ne olsun şimdiden
heyecan sardı ben, 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim listeye
eklemiş zaten bizi biz de Cuma'dan katılacağız inşaallah çadırımız
ve ekipmanlarımız ile

ebru revanisiz gelme ,bu sefer yanmamış olsun ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Listeyi incelediğimde dikkatimi çeken birşey var burada söylemeden geçemeyeceğim
bana sanki antalya'dan çok Ankara'dan katılan varmış gibi geliyor... bu durumu nüfus
yoğunluğuna mı versek acaba Antalyalı arkadaşlarım sizlerden daha fazla katılım bekliyoruz...

ebru revanisiz gelme ,bu sefer yanmamış olsun ama

ok ne demek siz isteyin yeter ki

etezel' Alıntı:
Listeyi incelediğimde dikkatimi çeken birşey var burada söylemeden geçemeyeceğim
bana sanki antalya'dan çok Ankara'dan katılan varmış gibi geliyor... bu durumu nüfus
yoğunluğuna mı versek acaba Antalyalı arkadaşlarım sizlerden daha fazla katılım bekliyoruz...

antalyalo dostlarımız ev sahibi olduğu için ,onları başka listede toplyoruz ebrucum ;) ;) ;)

etezel' Alıntı:

antalya dahaçok katılım burası ev sahipliği yaptığı için antalyalistesi yani antalya katılımcı listesi ayrı olcak arkadaşım.

ok şimdi oldu

cihan yazmış benden önce ne güzel

Ben listedeki Antalya'lılara istinaden yazmıştım ama ayrı liste olasılığını
düşünememiştim. benim için ne kadar çok katılım o kadar çok arkadaşlık, paylaşım ve
eğlence ....... ;D ;D

Keşif gezisine katılan arkadaşlarım..resim ve videolarınızı burada paylaşalım..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44849.0

tn_201220094691.jpg

umutcelikel' Alıntı:
Arkadaşlar ben malesef 22-23 Ocak Cuma-Cumartesi Kartalkaya'da yıllık şirket satış toplantısına gidiyorum...Sizlere iyi eğlenceler.

Gönüller bir olsun kardeşim..

etezel' Alıntı:

Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi .... yinede ortada acikca cok iyi bir organizasyon komitesi var ve bunu kesif gezisinde de zaten ispatladilar.. o yuzden listede kac tane orijni Antalya yazan katilimci var bence onemsiz ...

Off_Road' Alıntı:
Bencede dogru bir teshis .... Antalyali katilimcilarin ayri bir liste olacagi konusu bana cokda gercekci gelmedi acikcasi .... yinede ortada acikca cok iyi bir organizasyon komitesi var ve bunu kesif gezisinde de zaten ispatladilar.. o yuzden listede kac tane orijni Antalya yazan katilimci var bence onemsiz ...

ertuğrul bey ne demek istediğinizi anlayamadım , biz sadece antalya listesini ayrı yazalım dedik , zaten antalya grubu antalyada böyle yapmamızın sebebi ,kaç misafirimzin olacağını tespit edip ona göre ayarlamaları yapamak adına idi ,daha evvelki sayfalara bakarsanız ,antalyalı dostlarımızın isimlerini görürsünüz , ben anlayamadım ne demek istediğinizi ,bir açıklarsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri