KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
RedlinE' Alıntı:
kazasiz belasiz gidin gelin şimdiden hayirli eglenceler herkeze bir dahaki sefere bende aranizda olurum inşallah.
faruk abi özellikle sen kusura bakma gelemedigim için gonlum sizinle
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
RedlinE' Alıntı:
kazasiz belasiz gidin gelin şimdiden hayirli eglenceler herkeze bir dahaki sefere bende aranizda olurum inşallah.
faruk abi özellikle sen kusura bakma gelemedigim için gonlum sizinle
serkan buluşma saati yok ,direkt kamp terine gidebilirsin , zaten arkadaşlarımızın bazıları şu an antalyada oldular bile , sen beni antalyaya girince ara , yer çok kolay
cihanülker' Alıntı:
yani aile ortamı ne demek onu anlayamadım yahu ,biz hangi gezimize giderken aile ortamı var diye gittik ,veya bu gezi bekarlar bu gezi aileler gezisi dedik ,isteyen ailesi ile geldi isteyen bekar ,isteyen kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile ,hiç bir zamanda bu konularla ilgili bir problem yaşamadık ,yaşatmayızda,ayrıca bende böyle bir şeye izin vermem ,kaldıki gezenbilir zaten çok büyük bir aile ,bu aile içindede ayrım hiç yapmadıkki ,arkadaşlar
deniz kızı olarak yüzmeyi düşünüyorum çokmu soguk olur deniz? derece tuuh gırmedende gelınırmı okadar yol gelıcez ..neyse moral bozmasın kımse soguk sel camur demıycez
muthıs gusel bır organızasyon ve ortam olucak cıhan'a ve dıger düzenleyen emeği geçen tanımadıgım kısilere tskur ..
Bu süper aktiviteye katılacak tüm arkadaşlara şimdiden bol eğlenceli keyifli bir hafta sonu diliyorum . ;D
Yollarda olacak arkadaşlarada iyi sürüşler , hayırlı yolculuklar diliyorum.
Lütfen çok dikkatli olunuz.
Selam ve sevgiler