Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,614
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

.com' Alıntı:
Antalya sevdiğim bir şehir gerçi ben kumsalı ve şehir merkezinden başka yeri bilmem ama

Merkeze intikal et kardeşim ... gerisini bize bırak :smiley:

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Gelmeyi çok istiyorum kısmetse katılacağım

O tarihlerde uygun olmam durumunda bende katılmayı istiyorum, ancak otobüs ile gelebilirim sanırım, sonrasını nasıl yaparız acaba ?

Programı takvime ekledim :smiley:

ceranus' Alıntı:
O tarihlerde uygun olmam durumunda bende katılmayı istiyorum, ancak otobüs ile gelebilirim sanırım, sonrasını nasıl yaparız acaba ?

Programı takvime ekledim :smiley:

Ne demek zerrin hanım.. başımızın üzerinde yeriniz var.. Seyahat firmasının ismi ,hareket saatiniz gibi ayrıntıları bildirmeniz yeterli..

.com' Alıntı:
Gelmeyi çok istiyorum kısmetse katılacağım

proğram açıldıktan sonra isminizi eklemeniz yeterli kardeşim..

Buyurun arkadaşlar bula proğramımız..
Hadi hayırlı olsun.. ;D

Kazasız belasızz hadi bakalım buyurun...

tn_OFF ROAD gezenbilir.jpg

Bilgi için

gezenbilir yönetim.jpg

gayet güzel bi çalışma faruk abi teşekkürler

konu hakkında arkadaşlar rahatlıkla arayabilirsiniz herzaman hazırım şahsım ve antoff adına...

AHMET07' Alıntı:
gayet güzel bi çalışma faruk abi teşekkürler

Rica ederim ahmetcan..
Hadi hayırlısı bakalım..

Olay bitmiş valla ,süper bir organizasyon olacak günlerce konuşulacak, tadı damağımızda kalacak adım gibi eminim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

discovery-V8' Alıntı:
Olay bitmiş valla ,süper bir organizasyon olacak günlerce konuşulacak, tadı damağımızda kalacak adım gibi eminim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Teşekkürler yavuz bey..

Hep birlikte elele verip kazasız, belasız alnımızın akıyla çıkarız umarım..

Katılacak tüm arkadaşların konvoy liderine uyucana..
Araç sıra numarasıı ile hareket edicene..
En önemlisi araçların hareket ettiği andan itibaren kamp yerine kadar alkol almıcana eminim..

THE FARUK' Alıntı:
Teşekkürler yavuz bey..

Hep birlikte elele verip kazasız, belasız alnımızın akıyla çıkarız umarım..

Katılacak tüm arkadaşların konvoy liderine uyucana..
Araç sıra numarasıı ile hareket edicene..
En önemlisi araçların hareket ettiği andan itibaren kamp yerine kadar alkol almıcana eminim..

;D ;D ;D Kesinlikle ;D

1- cihan ülker Ankara
2- Burak Akkan İstanbul ( uçak ile )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri