Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ahmey abide ne keyif adamıymış haaa ;D
Bi ayağı denizde,bi ayağı kumda,güzel batmış ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ahmey abide ne keyif adamıymış haaa ;D
Bi ayağı denizde,bi ayağı kumda,güzel batmış ;D ;D
arkadan eniştede katılmış o keyfe , ;D ;D ;D ;D, geçen haftada ben katılmıştım o kumda batma keyfine

Arkadaşlar , parkur binek araçların kesinlikle geçemeyeceği , en azından standart 4x4 araçların aşabileceği durumda olmalı. İsteyen Modifiyeli 4x4 araçl sahipleri zaten yolun, yada güzergahın içinde kendi limitlerini deneyecekleri bir çok zemin bulacaklardır.

Öte yandan herkesi memnun etmek tabii ki çok zor bu yüzden organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlara kolay gelsin,

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Arkadaşlar , parkur binek araçların kesinlikle geçemeyeceği , en azından standart 4x4 araçların aşabileceği durumda olmalı. İsteyen Modifiyeli 4x4 araçl sahipleri zaten yolun, yada güzergahın içinde kendi limitlerini deneyecekleri bir çok zemin bulacaklardır.

Öte yandan herkesi memnun etmek tabii ki çok zor bu yüzden organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlara kolay gelsin,

Selamlar,

grubumuzda standart araçlarıda düşünerek geçileçek güzergahları biraz daha kolay seçtik ama ,modifiyeli araçlarımız için ayrıca bir rotamız var merak etmeyin ;) ;)

cihanülker' Alıntı:
grubumuzda standart araçlarıda düşünerek geçileçek güzergahları biraz daha kolay seçtik ama ,modifiyeli araçlarımız için ayrıca bir rotamız var merak etmeyin ;) ;)

Bilgilendirme için teşekkürler.

cihanülker' Alıntı:
arkadan eniştede katılmış o keyfe , ;D ;D ;D ;D, geçen haftada ben katılmıştım o kumda batma keyfine

;D ;D ;D ;D

Bölgesel misafirlerimizin listesi..

MİSAFİR LİSTESİ.jpg

arkadaşlar ahmet usta öyle yerlere batmaz bir yanlışlık var bu işte

THE FARUK' Alıntı:
Bölgesel misafirlerimizin listesi..

o kadar memleket var adanadan 1 tek ben ulan memlekette hiç mi hevesli adam olmaz yuhhh neyse daha iyi 20 si gibi antalyadayım missss....

korkuttunuz beni ne olur ne olmaz diye yükseltiyorum bizim kocaoğlanı 7.5 cm...tabi şimdilik takozla ..lastikleride baktırdım abi senin işini daha çoookkk görür dediler...goodrich m/t 33"...işallah oyle olur...eeee geriye bir kilit bir vinç kaldı onlarda zamanla olur bakalım...

antoff adına yazım arkadaşlar

parkurla ilgili yani bugezi konvoy başı olarak vede sizleri götüreceğim yer konusunda sizler bilgilendirmek adına.

pilanım ve ortak arkadaşların bilgisi dahilinde şudur kamp yerinde çıkıştan sonratakriben 30 km kadar asfalttan buarada manzaralı bir bölgeden geçtikten sonrasizleri çamur parkuru başlıyacaktır ardından karlı bir ortam olacak tır off-ad yapmak yani biraz tepinmek amaçlı ayrıca iddalaşmaların olacağı bir ortama ğireceksiniz buarada off-road çok musait olmayan araçlardan bahsediyorum parkura ğirmeyip seyir yapabiliceklerdir. sert parkur layt parkur hepsini aynı bölgede yaşaya biliceksiniz. zamanlamayı yaptıktan sonra 2ci kamyerine gitmek için kemer üzerinden tekirova kamp alanına varmaktır hedefimiz. şuanki pilan faruk abi barboros cihanın ve benim görüşüm belki bazı değişikliler olabilir son bir daha gözden ğeçiririz.netleştiririz saygılarımla.

sabırsızlıkla bekliyoruz abi parkuru dur bakalım navaracılar neler yapabilecek...ya vezir ya rezil ;D ;D ;D

NVR01' Alıntı:
sabırsızlıkla bekliyoruz abi parkuru dur bakalım navaracılar neler yapabilecek...ya vezir ya rezil ;D ;D ;D

kardeş ben nvaraları temsil ediyorum pek rezil olmdık allaha şükür amma şu ana kadar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abi o zaman sıkıntı yok inş yine rahat rahat gecer gideriz .. ;D ;D

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

pandipieri' Alıntı:
parkuru agirlastiralim diyoruz ama gelen terios araclar var galiba onlar ne olacak :smiley:
Gitmeme ihtimali büyük ama, şeytan ne diyor bu tip yazıları okuyunca!... ??? :mad: ??? :mad: ??? :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri