KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Cihan kolaylaştıra kolaylaştıra sonunda binek arabalarla gelecez.Ta buralardan koca koca arabaları boşuna mı getircez eğer zorlanmayacaksak!!! Boşuna yakmayalım o kadar, atlayalım binek arabalara rahat rahat yolculuk yapalım. :-\
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
cihanülker' Alıntı:
bizimkiler keşif gezisinde hala , cumartesi geçtğim ,rotada gömülmüşler kumlara 2 araba , parkur zorlu 40-50 arabayı oradan geçirmek hayal oldu ,rotayı daha kolay bir hale getiriceğiz galiba :'( :'( :'( :'( :'(
yeni geldim eve.. bahsi geçen parkuru iptal ettik bu keşifte..
Birinci kamp yeri olan sarısudan cumartesi 7.30 hareket edicez..Tünektepe..altınyaka üzerinden kuzdere ..oradanda çamyuva yakıt ikmali ve direk tekirovadan ikinci kamp yeri oln maden koyu..
cihanülker' Alıntı:
mustafacım , ankaradan gidiş şeklimiz eğer konvoy şeklinde olacaksa , ki öyle gözüküyor ,daha isimlerini yazmayan dostlarımız var , 13 :00 ,çok geç , en geç saat , 11:00 yolda olmalıyızki anca gideriz , 6-7 saat te oda tempolu şekilde olursa, ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D
Günaydınlar,
Elbette gelmek isteyen herkes gelsin ama onlar da alternatif yolları kullanabilirler.Bence araç sınıflaması yapıp, ona göre de bir kaç farklı yol kullanalım.Yoksa en donanımsız araca göre güzergah belirlenirse ben eminim ki binek araçla bile gelecek vardır.2. toyota buluşmasındaki volvo gibi.
abi eger fissek arkadaşın dediği gibi parkur kolay olacaksa bende arabayla gelirim koskoca navarayı getirmeyim atlarım 530 d ye gelirim söyleyim baştan sonra demeyin yok şöyle yok böyle parkur zor olsun batalım cıkalım işin zevki cıksın ayrıca bende eminim kesin 1 arabada olsa hyundai accentle gelir kesin bakın görün o zaman da den,lecekki ee bu arkdaş otomobille geldi şu kolay yoldan gidelim denilecek onun için otomobille gelecek olanlara tölerans tanınmasın lütfen gelmesinler demiyorum sonucta gezi herkes baştacı ama lütfen duyarlı olsunlar...saygılar
fissek' Alıntı:
Cihan kolaylaştıra kolaylaştıra sonunda binek arabalarla gelecez.Ta buralardan koca koca arabaları boşuna mı getircez eğer zorlanmayacaksak!!! Boşuna yakmayalım o kadar, atlayalım binek arabalara rahat rahat yolculuk yapalım. :-\
Abi merhaba,
MT lastiklerin kahrını çekerek 500-600km yol yapcaz,binek araçla gezilecek yerlerde gezeceksek hiç bu kahrı çekmeyelim diyorum.Tabiki amaç kaynaşmak ama sende biliyorsun ki sadece manzaralı bir yerde sohbet etmekte değil.Zor şartlarda yardımlaşarak yani offroadculuk oynayarak bu daha iyi olmaz mı.Alternatif yollarda anladığım kadarıyla var,donanımsız araçlar da onu kullansın.
Herkese selam,,
Fişşek arkadaşın dediği gibide olabilir aslında .... Ahmet başkan ve diğer arkadaşlar dün parkur belirlemeye gittiler.... Umalım ve dileyelim arkadaşlar yağmur ve kar düşssün o zaman merak etmeyein torosların her tarafı parkur olur. O zaman D....muza kadar çamur oluruz....hhehehheee ;D