Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,621
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

AHMET07' Alıntı:
yağmur olmadığı sürece sıkıntı olmaz arkadaşlar yani okadar soğuk olmaz buralarda rahat olun.

Olursada ateş suyu var diyosun nasılsa ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Sivaaaas lı arkadaşlar.....

Gardaaaaş........ özledim aslında sağlam havasını...İstasyonu cad,kümbet i vs.Gardaaaş etli ekmek töktüründe gelin ... ;D

selamlar

Güncalleme...

Netten dolayı 2, 3 kere gönderdim. Pardon.

Pardon hata oldu.

Şu ana kadar Ankara'dan katılan araç sayısı 10 civarı görünüyor. Bizimde katılma şansımız, bir aksilik çıkmaz ise. % 90 gibi. 2 veya 3 kişi olacağız. Ben eşim ve kızım. Ankara'dan Antalya'ya birlikte gidiş ile ilgili bir program varmı acaba ? Bir gün erkenden gidip net ikibuçuk gün kamp yapmak gibi.

Selamlar,

Resmi olmayan bi program var Özcan Bey. bir kaç sayfa geride kaldı, Cihan abini önerdiği plan var; cuma günü en geç 11 gibi Ankara'dan hep beraber çıkabiliriz. Duruma göre 1-2 saat oynaya bilir.

Bence 13 gibi çıkalım, o gün okulların kapanma günü çocuklar karne alacak. Yarım gün gidecekler.

mustafacım , ankaradan gidiş şeklimiz eğer konvoy şeklinde olacaksa , ki öyle gözüküyor ,daha isimlerini yazmayan dostlarımız var , 13 :00 ,çok geç , en geç saat , 11:00 yolda olmalıyızki anca gideriz , 6-7 saat te oda tempolu şekilde olursa, ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
... ama ayrıca gidelim dersenizde ben uyarım ,perşemden tüyerim ;D ;D

;D ;D Haaaaaaahhhh şöyleeeeee ;D ;D

Bu gidiş iyi gidiş değil ;D ;D

Ben dün akşam,iç işleri bakanını bağladım ;D
Bi aksilik olmazsa perşembeden ordayım ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D Haaaaaaahhhh şöyleeeeee ;D ;D

Bu gidiş iyi gidiş değil ;D ;D

Ben dün akşam,iç işleri bakanını bağladım ;D
Bi aksilik olmazsa perşembeden ordayım ;D

bizimkiler keşif gezisinde hala , cumartesi geçtğim ,rotada gömülmüşler kumlara 2 araba , parkur zorlu 40-50 arabayı oradan geçirmek hayal oldu ,rotayı daha kolay bir hale getiriceğiz galiba :'( :'( :'( :'( :'(

gözünüzü seveyim şu parkuru zorlu yapın yoksa neden dağ tepe geziyoruz zorlu olsun kalanları zaten orda bırakacak değiliz bol camur kar kum olsun ...

zorlumu dediniz????????

devam

tam üstüne bastın cnmmmmmmmmmmmmmmm ;D

bana uyar cuma 11:00 için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...