KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
Önceki proğrama ilave yapıldı..bunu paylaşayım..
23 ocak pazar günü maden koyundan ayrırılıcaz.. dileyen arkadaşlarım son konaklama yerine çok yakın Tahtalı dağına çıkan teleferikle kalan zamanlarını değerlendirebilirler..
Tahtalı Dağı Rakım 2365 mt
Teleferik teknoloji harikası 80 kişi kapasiteli..
Çıkış süresi 10 dakika..
Yukarıda ..sucuk ..sıcak şarap..çay kahve vs vs ;D ;D
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)
telefon arabada unutulurmu kardeş. Nasıl bir olay bu. anlayamıyorum seni ben bazen. Kardeşim arabayı satılık ilan sayfasına koydum. İlgilenmeni rica ediyorum. Acil satmam lazım güzel kardeşim. Lütfen bana biraz ilgi göster.
kerembukus' Alıntı:
telefon arabada unutulurmu kardeş. Nasıl bir olay bu. anlayamıyorum seni ben bazen. Kardeşim arabayı satılık ilan sayfasına koydum. İlgilenmeni rica ediyorum. Acil satmam lazım güzel kardeşim. Lütfen bana biraz ilgi göster.
değerli antalyalı dostlarım. bende gezinize katılmayı çok ama çok istiyorum ama zaten yirmi 30 aralık 03 ocak ve 9 ocak 13 ocak arası antalyada olacağımdan bir daha 20 ocakta antalyada olmam çok zor siz değerli dostlarıma başarılar diliyorum kolay gelsin.