Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
ben demedım abı fıssek kın lastıkler kotuymus degıstırecek

Recep ben kardeş..!

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
ben demedım abı fıssek kın lastıkler kotuymus degıstırecek

Pardon kardeşim..recep içindi ;D ;D

by arada ben toyotayla gelmıycem hanım uzun yolda bınmez ona jeep 4.7 le gelcem ondada kar lastıgı var problem olmaz

karlastiği ve 4,7 o parkurlarda pek keyif vermeyebilir bence ama üstadlara sormak lazım tabi

lastık konusunda fikir verir belki... bu hafta sonu yapılan keşif gezisinden

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1454817

bsayil' Alıntı:
karlastiği ve 4,7 o parkurlarda pek keyif vermeyebilir bence ama üstadlara sormak lazım tabi

merak etmeyin benim lastikleri ceme verdik ,biraz evvel cooper st leri ;D ;D ;D, kar lastii ile gelmeyecek

cihanülker' Alıntı:
cem 22 sinde sabh ankaradn çıkarım ,öğlen saat 14-15 civarı orada olurum olmassam afyon kavşakta toplanır gideriz beraber
Cihan Afyon Özdilek te buluşmak çok iyi fikir bi saat verelim o saat te orada olalım.

cihanülker' Alıntı:
cem 22 sinde sabh ankaradn çıkarım ,öğlen saat 14-15 civarı orada olurum olmassam afyon kavşakta toplanır gideriz beraber

Hani belki 20 sinede bir süpriz yaparsın diye umuyordum kardeşim.. ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
merak etmeyin benim lastikleri ceme verdik ,biraz evvel cooper st leri ;D ;D ;D, kar lastii ile gelmeyecek

sen ne taktın biladerimmmmmmm

cihanülker' Alıntı:
35 inç geliyor yaklaşık 315 75 17 ;D ;D

Etkinliğe bir canavar geliyo barbaros.

THE FARUK' Alıntı:
Etkinliğe bir canavar geliyo barbaros.

aynen abi senin keçiye kardeş

darısı başıma

cihanülker' Alıntı:
recep değiştirme hiç bence fazla varyete olmaz ,daha çok sahilde kumda olur ,biliyorsun kumdada at ler iş yapar

Buna ek olarak,olsaı karlı etaplar içinde A/T ler sorun yaratmaz.Hatta dahada iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...