Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,456
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

fastjunkie' Alıntı:
2. bölüm de haftaya çarşamba mı abi ?

Evet kardeşim ..

Çarşamba akşam 21 de
Perşembe gümdüz 11 de
Cuma akşam 23 de

2. bölüm yayınlanıcak..

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Onurcum mesajını aldım..

Emanetlerin yapılıyo haftaya cuma cihan kardeşimin yanındayım ..Elden teslim ederim canım kardeşim..

İzci programlarını kaçırıyoruz. Zahmet olmazsa biri burayada atabilirmi videoları sevabına. ;D

ufukozkan' Alıntı:
ne geziydi yahu tekrar bakdım fotolarada :smiley:

Ufukcan her şey sizlerle güzeldi.Umarım hepbirlikte daha iyisini yaparız canım abim. :smiley:

THE FARUK' Alıntı:
Ufukcan her şey sizlerle güzeldi.Umarım hepbirlikte daha iyisini yaparız canım abim. :smiley:

Faruk abi benim tanıdığım bir turizm'ci arkadaş var ;)

kendisi kemer'de bir otel'de çalışıyor ;)

iyi niyetli bir arkadaş,onun otelinin bahçesinde kamp atsak,mesela haziran gibi ne dersin?

Bazı arkadaşlar kendisine sünger bob falan diyor ama niye öyle diyorlar ben bilmiyorum ::smiley:

THE FARUK' Alıntı:

yaparız abicim :smiley:

Cihan efendi king oynamayı biliyomu yoksa orda öğrenecekmi :smiley: durum nedir? Bilmiyosa ben geleyim :smiley: :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Faruk abi benim tanıdığım bir turizm'ci arkadaş var ;)

kendisi kemer'de bir otel'de çalışıyor ;)

iyi niyetli bir arkadaş,onun otelinin bahçesinde kamp atsak,mesela haziran gibi ne dersin?

Bazı arkadaşlar kendisine sünger bob falan diyor ama niye öyle diyorlar ben bilmiyorum ::smiley:

Kendisi ile henüz tanışmadım ama bahçeyi şimdiden rezerve yaptık merak etme.. ;D

ufukozkan' Alıntı:

Cihan efendi king oynamayı biliyomu yoksa orda öğrenecekmi :smiley: durum nedir? Bilmiyosa ben geleyim :smiley: :smiley:

Ufuk abim canım benim king e dördüncü lazım her zaman .. ;)

ufukozkan' Alıntı:

dedecim sen çık gel bizim cihan kıvıramazz bu işi
;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
dedecim sen çık gel bizim cihan kıvıramazz bu işi
;D ;D ;D

Enişte oyuna taraftarda lazım cihan lazım yani değilmi. ;)

Aradaşlar , araçların sahilde olduğu yerin girişi hangi tarafta?

Kamp olayı da oralarda ,özel kamp alanı 1 tane var sanırım?

renklı hemıde cok renklı oooyyyy :p antalya antalya oooyyyyy elinize sağlık güzel kareler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR