Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,456
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Enişteee ;D
Yarın kaçta çıkıyosunuz :smiley:
bak yaa biz abiler dedik önlerinde eyildik yine bi etkinlik var biz bilmiyoz. buna erkan abimde alet oluyo

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

yusuf ERDEM' Alıntı:
bak yaa biz abiler dedik önlerinde eyildik yine bi etkinlik var biz bilmiyoz. buna erkan abimde alet oluyo

Yusuf,gizli mizli değilki be olm :smiley:
Forumda yazıyo,açık yani :D

yusuf ERDEM' Alıntı:
yusufum senin anıtkabir ziyaretinden haberin yokmu bilader

olmazmı enişte var ama ne zaman gidilicek onunla ilgili bi bilgim yok
kimler gidiyo, hoş benim gelme işim biraz zor.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
ben olsun derim,
Burada, ( Ankara,) Geziyi kaçırıp katılamayan arkadaşlarımız,fotoğraflardan sonra kafalarını taşlara vurmaya başladılar ;D ;D ;D

Kim ola ki o arkadaşlar ;D

Arkadaşlar merhaba ben dün Yaban TV'deki İzci programına baktım ama
Antalya'da yapılan etkinliğin programı yoktu başka bir konuyu işlemişlerdi.
Bizim program ne zaman acaba yetkili bir kişi cavap verirse sevinirim.
İyi Gnler......

24 Şubatta yayınlanacak diye duydum sanki.

etezel' Alıntı:
İyi Gnler......

Bakkan' Alıntı:
24 Şubatta yayınlanacak diye duydum sanki.

teşkkür ederim bir değişiklik olduğunda tekrar heber verirseniz
sevinirim.Programı kaçırmak istemiyum.
Hoşçakalın......

Zaten arkadaşlarla buralarda konuşurken kesin tarihi mutlaka duyarız.
Selamlar

etezel' Alıntı:
teşkkür ederim bir değişiklik olduğunda tekrar heber verirseniz
sevinirim.Programı kaçırmak istemiyum.
Hoşçakalın......

etezel' Alıntı:
İyi Gnler......

24 şubat akşamı saat 21.00 de yayınlanacak kardeşim..

İlgilenen arkadaşlarıma DUYURU.......

Antoff & Gezenbilir Buluşması İzci TV yayını Yaban TV de.. Bir hafta sonraya ertelenmiştir..

3 Mart Çarşamba Akşam 21 de
4 Mart Perşembe Sabah 11 de
5 Mart Cuma akşam 23 de Yayınlanılacaktır..

arkadaslar az once yaban tv de izci programını izledim, izleyen var mı? bizim antoff gezisini gosterdi hayli guzeldi... ama sanırım cekimleri 2ye bolmusler, 1. bolum dedi en sonda...

pandipieri' Alıntı:
arkadaslar az once yaban tv de izci programını izledim, izleyen var mı? bizim antoff gezisini gosterdi hayli guzeldi... ama sanırım cekimleri 2ye bolmusler, 1. bolum dedi en sonda...

Serkancan 2 bölüm yayınlanıcak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR