Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan THE FARUK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,724
Ynt: Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz

4A4 güzelmiş a harfi antalya ve ahmet ustayı temsil bakımından cuk diye oturmuş eğer oy hakkım var ise 4A4 e veriyorum

Etiketler

arkadaslar isimde,4x4 veya offroad acikca olmali ,isin turunu yansitmasi acisindan,ayrica web sitesi yapildiginda arama motorlarinda kolayca bulunabilmesi icin de onemli

ayın 10'undaki mesajımda bu konu ile ilgili verdiğim öneriler aşağıdadır, Faruk beyle ortak bir önerimiz de olmuş, ben hem onu hem de devamını yazmıştım, o mesajım aşağıdadır, selamlar...

" Ynt: 4X4 İçin Her Türlü Aksesuar (Çelik Tampon ve Port Bagaj) - Antalya
« Yanıtla #601 : 10 Haziran 2010, 17:02:17 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Ahmet USTama ilk marka ismi önerisi benden

"AUST" hadi bunu beğenmezseniz AUST ve Off Road'un kısaltılmışı olarak "AUSTOR"u da önerebilirim

yazı karakteri ile oynayarak logoda "AusT" şeklinde yer alabilir veya "AustoR"

siz de fikirlerinizi paylaşın lütfen, seni uluslararası bir marka yapacağız sevgili ustam, bu emeğin karşılığı fazlasını hakkediyor bence de..."

SELAMLAR....

Faruk bey benden taraf "AUSTOR"u da ekleyin.. AUST u ikimizde önermişiz, ben sevdim şahsen AUST'u : )))

[attachment=1]

4A4.jpg

Bence de en güzeli AUST ya da AUST 4x4
AUST 4x4 daha açıklayıcı oldu sanki şöyle bir şey yapılabilir

AUST
4x4​

ahmet ustanın soyadı ne onuda bilsek daha kolay olurdu bu iş

A4D .....ahmet 4 demir .....malum ahmet abinin soyadı da demir....A hem ahmet hem antalyayı temsıl eder...D ise hem soyadını hemde demir-iş i ifade eder ki şimdiki ismide için de taşır...

Selamlar,

Bunlarda benden.

A.M.T

AH/MET

A.M.D

AMD.DEKOFF

AMADO

AMADOF

AHMEDO

AHM.DEKOFF

OFFROAMAD

OFFROAMADEKO

OFFROAMAT

DEKOMAD

DEKOAMAD

DEKOFAMAD

DEKOMADOF

DEKORAMATİ

DEKORAMATİK

DEKORAMADIN

Benim begendigim kisa ve net akilda kalmasi kolay ayrica parca uzerine damga baskisi cok kolay.

A.M.D 4 X 4

hammerbumper
hammer07
steel07
demir07
hammerhead :smiley:):smiley:)
steelworks

aklıma gelenler.
Ancak bu önerileri yaparken bile hala Türkçe isim yakıştırıyorum. Ancak kafa türkçe çalışmadı:smiley:):smiley:):smiley:)

mesela; koruma olabilir.

4 X 4 07 AHMET
OFF ROAD TEKNİKER

Ha gayret arkadaşlar ulucak bu iş.. ;)

İsim bulurken sizden ricam mümkün olduğu kadar kısa olmalı..Malum üretiken işin üzeri markalanılacak..

Şimdiye kadar katkılalarınızla çıkan isimlein listesi...

AHMET LOGO.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR