Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz
Ynt: Antalya'nın Üstadı Mucidi Ahmet Ustayı Markalaştırıyoruz
Bende 16-01-2010 tarihinde uzun gezimizin Antalya durağında önceden planladığım gibi ve Gezenbilirden mükemmel becerilerini izlediğim,takdir ettiğim Ahmet ustamız ile tanışma fırsatım ve marifetlerini yakından görme şansım oldu.
Şahsımında artık oldukça eskimiş bir oto ustası olarak bir kez daha buradan Sevgili Ahmet ustamızı takdir ve tebrik ederekten bende bu konu ile meslektaşıma destek vermek istedim.
Bir zamanlar çokça kullanılan isim ile markalar vardı ve oldukça tutulmuştu hafızalarda yer yapmıştı Pioneer Osman - Pioneer Hasan gibi, Bu yoldan esinlenerek bende diyorumki ; METAL AHMET / AHMET METAL / OTO METAL AHMET
Neden böyle bir isim ;
1- Yerli isim tecih sebebi.
2- http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55627.msg639806#msg639806 Mesela bakınız burada 4x4 Ahmet ustamızın benimde hayran olduğum daha farklı bir çalışması var ,sadece 4x4 dersek bu çalışmayı nasıl anlatırız.
3- Dile kolay gelmeli,hafızada yer etmeli.
4- Dikkat ediniz zaten Ahmet ustamızın kendi adının içinde bu Metal ismide geçiyor yani saklanıyor AH -MET (Ahmetal -AhmetMetal ).
Ahmet ustamızın başarılarının devamını dilerken,Hayırlı işlere sürekli imza atan THE FARUK abimizi de tebrik ediyor İstanbuldan saygı ve selamlarımı sunuyorum.