Antalya Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,989

koza

Kamp III
Yer
İstanbul
KINDILÇEŞME KAMPI

Beydağları (Olympos) Milli Parkı Kemer/ANTALYA

Tel:(+90-242) 814 10 75
Milli Park Müdürü Tel: (+90-242) 315 14 65

Çok gölgeli, umumi telefon, büfe/market, plaj, spor alanı, çamaşır yıkama yeri, lavabo,bulaşık yıkama yeri, mutfak, WC, duş, bağlantısı, karavan atıksu boşaltma yeri. Motokaravan yeri, Karavan yeri, Çadır yeri, Karavan/motokaravan elektriği, Çadır elektriği.

Süre: 1 Şubat - 31 Aralık

GÖYNÜK ÇADIRLI KAMP ALANI

Beydağları (Olympos) Milli Parkı Kemer/ANTALYA

Tel : (+90-242) 345 14 65

Az gölgeli, büfe/market, lokanta, plaj, çamaşır yıkama yeri, lavabo, mutfak, bulaşık yıkama yeri, wc-duş, karavan atık su boşaltma yeri, motokaravan yeri, karavan yeri, çadır yeri, Karavan/motokaravan ve çadır elektriği kullanım kadar tahsil edilecektir.

Süre: 1 Haziran - 15 Ekim

Etiketler

Ynt: Antalya Kamp Alanları

o bölgeden yeni geçtim kesinlikle yolu düşenlere tavsiye ederim bence olimpos ve civarına olduğu gibi korunmaya alınmalı

ÇADIR KAMPI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPARKEN BULDUM. GİDEN VARMIDIR ACABA.

29 Mayıs 2009 Cuma
incekum cadir kamp yeri

Antalya-Alanya devlet karayolunda bulunan incekum kamp yeri oldukça güzel ve kaliteli, temiz bir kamp yeridir. Eğer çadır kamplarına meraklı iseniz buraya giderek hem antalya'ta tatil keyfi hemde ekonomik bir tatil mümkün. Sadece Alanya'ya 19 Km. uzaklıkta bulunan bu güzel kamp yeri mayıs ayından itibaren kasıma kadar sürekli yogundur.

Ben gitmiştim ama çok uzun zaman önceydi. Son halini bilemiyorum. Benim gittiğim dönemde çadır ve karavanlar için herşey düşünülmüştü. Nezih bir ortam vardı. Tertemiz ve bakımlıydı. Ama dediğim gibi çok uzun zaman önceydi ve son durumunu bilemiyorum.

Merhaba Arkadaşlar
Bu yaz tatilinde Çıralı da bir çadır kampda kaldım. denize çok yakın. Chimeria yürüme mesefesinde. sahipleri güler yüzlü. Tavsiye ederim.
http://www.ciralicamping.com

Arkadaşlar oncelikle merhaba ben kampçılıktan çok hoslanmıyorum ama olimposa gıdıp hasanın yerınde kaldıktan sonra orası çok hosuma gıttı daglarda çadıra ve kampa para vermedigim için bu fiyat olayları kafamı karıstırdı ve olimpos civarında sevgılımle bas basa gıdıp kımsenın karısmıycagı bır kamp yerı bılıyormusunuz tabı oncelık olarak ucretsız olması benım ıcın daha onemlı.

antalya kas ılcesınde cok guzel bır yer var kas campıng yarım ada uzerınde hastane arkasınd asuper bungolof ve mukemel bır denızı var sahıbıde nejat beydır 1995 de bende orda barmen olarak calısmıstım cok ıyı ınsanlardır oralara yolunuz duserse gıtmenızı tavsıye edrım kas yasanıcak yer gıdenler bılır nedemek ıstedıgımı zaten mavı barın karsında bıra ıcmekmuzık dınlemek adet dır zaten ıyı eglenceler

Ağustosun 15i civarında ben de Çıralıdaydım. Engin Pansiyonun kampçılar için ayrılan bölümünde nar ağaçlarının altında kaldık.Sessiz,sakin ve temizdi.Kalanlarda kampçılığı bilen kişilerdi.Deniz hemen karşı sahiliniz.Olimposa gitmek isterseniz o da yakın.Yürüyerek yanartaşa gidebilirsiniz.Sahipleri ilgili kişiler.Fiyatı 15 tl.

Olimpos kıyıları konusunda kesinlikle size katılıyorum.Oranın denizini gördükten sonra heryeri orayla kıyaslıyorsunuz.Herşeyiyle çok güzel bir yer.Allahtan sit alanı yoksa hemen bozulurdu.

Güzel sulardan ve koylardan bahsedince kaputaş plajını(mavi mağara) unutmamak gerekiyo_O masmavilik insanı kendine hayran bırakıyor.Uğramak isteyenler için kaş kalkan arasında yol üzerinde.Oradan geçiyorsanız mutlaka uğrayın ve bir yüzme molası verin.yalnız küçük çocuklar ve yüzme bilmeyenler için uygun değil ,çünkü çabuk derinleşiyor.

Olimposa kadar gidenler için Adrasan muhakkak uğranacak bir yer olmalı.Denizi ve çevresi çok güzel.kampinglerde var.Kalacaktım kalmadım ama gözlemlediğim kadarıyla orman içindeki rahmis otelin kampingi güzel gözüküyordu.Gidenler varsa daha fazla bilgi verebilirler.

Tekirova corintia otelden sağa girin bakın ne bakir koylar var.Hele hele halk arasında mali koyu denir haritada beycikbükü tatlısu var denizden çık duşunu al muhteşem hele gecesi tarifsiz güzel yaşamak lazım yolu o tarafa düşen herkese öneriyorum.3 adalarla karşıkarşıya.

merhaba arkadaşlar
böyle bir bilgilendirme her yerde bulunmaz. çok teşekkürler emeği geçenlere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR