Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,778
Ynt: Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

RedlinE' Alıntı:
Yavuz bey yavuz bey vx 100 binmek ahmet abininde hakki dimi ama...

Ahmet abi sezor sonu aliriz sana bir tane hele sen şu uc arabayida çikarda kirildikca ohh gelsin paraciklar.

Yakışır tabi.:smiley:):smiley:)
Ama öyle kazancı o istemez. Tercih direk lokman beyin tercihi ben biliyorum.:smiley:):smiley:)

Etiketler

bagaj bağlandı camlar takıldı

100_3623.jpg

100_3629.jpg

100_3625.jpg

7 senedir defender binerim boyle ses, boyle ivme gormedim... :eek:

Lokman Agbi,
Aramiza hos geldin!!! ;D

Ahmet abi soyle kankanada bursaya bunla gelsin ben ozel izin çikartirim ona kampa teneke sokmasi için getirsinde ayiriyim akslarini acirsam şerefsizim. kopana kadar devam...

RedlinE' Alıntı:
Ahmet abi soyle kankanada bursaya bunla gelsin ben ozel izin çikartirim ona kampa teneke sokmasi için getirsinde ayiriyim akslarini acirsam şerefsizim. kopana kadar devam...
tamamda adama varacaniz gazı sonra benim başıma nsıl götürcen ant meselesi kalcak ;D ;D

şinolkel ve ön vinç tanponuda bitti
dodiklerde takıldı

100_3654.jpg

100_3652.jpg

100_3652.jpg

100_3653.jpg

100_3654.jpg

vay vay kocaman maşallah diyorum bu aracı yapan ve maddi destek ;D ;D ;D saglayan sahibine helal olsun diyorum ve ellerinize saglık......

ahmet abi slm abi bu araçta yükseltme ne kullanıldı yay kçlık amortisor nedir bide jantları nerden temin ettiniz biraz bilgi alabilirmiyim...saygılar duran

bunun düz benzinlisine bile askeri zırhlı araç aksları takılıyorken v8 ine bişey dayanmaz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR