Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,920
Ynt: Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

çok güzel olmuş

insanın aklını çalıyor

jant ve lastik takımı nerden ve kaça temin edilebiliyor acaba

Etiketler

Lokman abi şimdi bunumu satıcak Hilux ümü satıcak ikisini yanyana park etmesin sabah sağlam bulamayabilir ;D

kolay gelsin.. gayet güzel gözüküyor..

sert araziye girerken ya da aracı zorlamaya karar verdiğinde ön aksların yedeğini takım çantasında bulundurun derim.. belki denerken çok zorlamamış olabilirsiniz ama arzide kalınca ister istemez haddinden fazla zorlama olacaktır.. umarım yanılırım, umarım herhani bir aksilik gelmez başınıza..

iyi çalışmalar..

wanted' Alıntı:
çok güzel olmuş

insanın aklını çalıyor

jant ve lastik takımı nerden ve kaça temin edilebiliyor acaba

cantları kendim yaptım yani 15 cantın dış kafesi içi 16 kendi cantlarını göbeklerini tornada işlem yaptım
lastiklerde işmakinası lastikleri lokman abi aracın sahibi bu lastikleri bağlamada ısrar edince uydurmak bana düştü

Bulmuşlar Ahmet abiyi onu oraya uydur bunu buraya uydur. Helal olsun valla İş zorladinmi her yerden çikan ama bu kadar çabuk iş hiç bir yerden çikmaz.

AHMET07' Alıntı:
cantları kendim yaptım yani 15 cantın dış kafesi içi 16 kendi cantlarını göbeklerini tornada işlem yaptım
lastiklerde işmakinası lastikleri lokman abi aracın sahibi bu lastikleri bağlamada ısrar edince uydurmak bana düştü

çok güzel olmuş kendi emeğinizle çok giüzel işler çıkmış

iş markinası lastiğinin her hangi bir yazasl kısıtlama sı varmı böyle büyük lastik kullanınca aksların kesilmemesi için ne yapılabilir.

böyle bir takımın maliyeti ne olur mesela

wanted' Alıntı:
çok güzel olmuş kendi emeğinizle çok giüzel işler çıkmış

iş markinası lastiğinin her hangi bir yazasl kısıtlama sı varmı böyle büyük lastik kullanınca aksların kesilmemesi için ne yapılabilir.

böyle bir takımın maliyeti ne olur mesela
arkadaşım bulastikler elindevardı şimdi burda atladığınız bi konu var lastıler romork lastiği hava fazla basınca yere basan taban kısmı daha az bastığından nnormal lastikle aynı basıyot bilmem anlatabildimmi yani güç kaybı olmuyor arazide havaları karda çamurda indirince mükemmel sonuç veriyor fiatına gelince şimdi sordum ;Dsöylemiyor.

AHMET07' Alıntı:
arkadaşım bulastikler elindevardı şimdi burda atladığınız bi konu var lastıler romork lastiği hava fazla basınca yere basan taban kısmı daha az bastığından nnormal lastikle aynı basıyot bilmem anlatabildimmi yani güç kaybı olmuyor arazide havaları karda çamurda indirince mükemmel sonuç veriyor fiatına gelince şimdi sordum ;Dsöylemiyor.
çok teşekkürler
kolay gelsinn
dahada güzelleşeceğine eminim

Ahmet Abi kolay gelsin..
bu konu takip edilmez mi yaw.. :smiley:

Kolay gelsin, sarı renk çok yakışmış.
V8 RRC motoru mu EFI mi karbüratörlü mü.
birde ayna mahruti kaç yaptınız. yükseltmeyi nasıl yaptınız, radius armlar değişti mi.
Kaç freze dişliler 10 mu 24 mü, birde heavy duty lerle değişen aks yada şaftlar varmı.
yürüyeni hakkında bilgi verirmisiniz referans olması açısından acaba
çok sordum ama çok merak ettim bu lastiklerin nasıl sağlıklı dönebildiğini.
Kolaylıklar diliyorum.

bagajıdataktık

100_3582.jpg

100_3584.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR