Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,054
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

eeg52' Alıntı:
seyyah-34 kardeşim , gerçekten de o gün orada olup da canlı canlı izlemek vardı atraksiyonu , umulmadık bir performans sergilledi bizim anneanne yokuşu , karakucak güreşi yaparcasına tuttuğunu bırakmadı kolay beri...
şükür ki bir Yürki kardeşimiz bir de aslan gibi mogla Mehmet kardeşimiz ekibin koruma görevini üstlenip başarıyla yerine getirdiler , gerçi epey yoruldu her ikisi de ama bence buna değerdi , hele Ergun öyle mutlu oldu ki yüzünden belli oluyordu (low olmamasına rağmen mücadeleyi bırakmadı)
işte bu tutku insanların üzerindeki stresi baskıyı silip atan bir tutku başka bir tarifi yok bence ,cümlemize uzun ömürler hayırlı ve mutlu yarınlar.. :smiley:

Rica ederim ;D

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Anane, yi 1 cj 8 ve 1 ünimorg ile ayın 25 inde bizde geçmiş olduk

Biliyorum :smiley: bende bülent abinin unimogtaydım :smiley: bülent abi on numara artık unimogla bir bütün olmuş ;D ahmet abininde cj sinee diyecek laf yokkk tam bir makina... unimogla durduk ve yukarı tırmanısını izledik muhteşemdi ....
8 bir çeyrek' Alıntı:
Anane, yi 1 cj 8 ve 1 ünimorg ile ayın 25 inde bizde geçmiş olduk

Çağri, yine mi orda kaldınız?

nasıl kurtardiniz araç?

kurtarıcı gibiydin mehmetciğim sanırım nedeni bu olsa gerek :smiley::smiley::smiley:):smiley::smiley::smiley:))))

bende çağrıya ve tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum bu benim ve aracımın ilk arazi deneyimiydi süpperdi...

mehmet bey mehmet ormancı derken mobılyacı dekarator okmeydanındakı ormancılar mı acaba?

her zman bekleriz abicim ne demek bu pazarda çatalcadayız... ormanlıda....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24146.20

(ORMANCI)' Alıntı:
kurtarıcı gibiydin mehmetciğim sanırım nedeni bu olsa gerek :smiley::smiley::smiley:):smiley::smiley::smiley:))))

bende çağrıya ve tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum bu benim ve aracımın ilk arazi deneyimiydi süpperdi...

Nejat' Alıntı:
143.jpg

daha önce kaputa bağlı teller ne işe yarıyor diye sormuştum ve yanıtlanmıştı, hafta sonu çıktığım bir keşif gezisinde

P1030751.jpg

yola düşmüş agacın üzerinden geçebileceğimi görerek devam ettim
ve
bu tellerin ne işe yaradıklarını öğrendim :smiley:

sn nejat bey benim branşım seyyah yani gezgin karışmak gibi anlaşılmasın ama yanılmıyorsam aracınızın önünde vinç vardı ağacın üzerinden geçmek yerine onu vinçle çekerek yolu açmak sureti ile başka vasıtalara da faydalı olabileceğinizi düşündüm tabii ki siz daha iyi biliyorsunuzdur saygılarım ile

malesef vincim yok, dalların sertliğini kontrol ettikten sonra mümkün olduğunca uçlardan geçmeye çalıştım
ama dallar cama vurdular genede. sorumun yanıtını canlı olarak aldığımı paylaşmak istedim

selamlar,

bir konuyu daha danışmak isterim

çamurlu bir bölgede lastik havalarının ne kadar olması önerilir ?

araç niva, lastiklerim ok144

merhaba cjde 27 hava ile kullanıyorum okl arı arazide...
Nejat' Alıntı:
bir konuyu daha danışmak isterim

çamurlu bir bölgede lastik havalarının ne kadar olması önerilir ?

araç niva, lastiklerim ok144

slm bu gezi tarihlerinin yazdığı yeri bulamdım yardımcı olabilir misiniz

abi ana sayfada ETKİNLİKLER bölümü ordanda OFFROAD bölümü

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR