Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,042
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

cagri_ali' Alıntı:
eline sağlık baba ama bi bnm video yok ananede :smiley:

amma yaptın be oğlum sana yüklettim ya ayrıca ben de tekrar yükledim , kabahat senin sen bastın çıktın rampayı , en önde sen olunca kim çekecekti ? :smiley:

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Güven geçmiş olsun oluyor işte böyle şeyler , neyse ki büyük bir arıza değil ,tekrar geçmiş olsun..... :smiley:

devamını bekliyoruz. çok güzel görüntüler çıkmış ortaya.
paylaşım için teşekkürler.

s.n eeg52 Bizler izledikçe sizler (kameraman dahil) emeğinizin karşılığını almış oluyorsunuz ellerinize sağlık tşkerl çok eski bir oto ustası olarak bir kaç sözüm olucak mesela bağlanan halatlara yaklaşılaması (örnek ist.sarayburnu gemi halat kazası geçen yıl ) bağlanan halat boyları sanırım bazı yerde bu iş için oldukça kısa çünkü araç kurtulunca aniden kendini çeken araca doğru gidiyor bakın arkadaşlar nasıl bağırıyor durrrr durr diye vede asla iki arac arasına girilmemeli (yurt dışında iken ben kaldım aman başkası kalmasın) başka konu gerçi sizler aracı doğal hali ile deniyorsunuz anlıyorum ama böyle alanda ilerlemek isteyen araçlar hamır (HUMMER) aracın altı gibi aracın altına dümdüz ve oldukça kalın fiber levha ile kaplarsalar sürtünme azalacağından batma da azalabilir diye aklıma geliyor tabii aracın askıya alınması halinde kaç çarpı olursa olsun faydasıda olmayacağı aşikar.bildiğiniz şeyleri yazmak istemem ama bu işleri yaparken motor ve şanzuman alt koruyucu olmalı diyorum . NOT: beatrix atış serbest dediği için diyorumki kemerburgaza yakın yazılığım var bahçeyi süremiyorum hatır için bide benim bahçeye girermi acep diyomm :D :D :D bütün arkadaşlara kazasız belasız eğlenceler temennisi ile saygılarımla

seyyah-34 kardeşim ,kardeşim diyorum zira üyelik bilgilerinenden yola çıktım yanlışım varsa affola;amacımız zaten hep birlikte yaptıklarımızı ve yapılanları usulu dairesinde paylaşmak zevk almak , halat konusunda yerden göğe kadar haklısın uyarılara rağman o heyecan içerisinde tecrübeli tecrübesiz bazı arkadaşlarımız maalesef bu hataya düşmüştür bunu da daha ilk başlarda yazmıştım ne mutlu ki üzücü bir durum yaşanmadı (bu arada geç de olsa yaşamış olduğunuz olay için geçmiş olsun)
alt kaplama olayı aslında olmalı ama böyle bir çamur deryasını doğrusu gelen arkadaşlardan hiçbiri beklemiyordu Ergun'un lastiklerdeki çamur bunun ispatıdır , cj lerde zaten şanzuman ve motor altında bu sistem olduğu için (şayet kullanıcı ya da başka biri tarafından sökülmediyse) pek sorun yaşanmıyor sadece arka dif oturuyor çamura , tabbi ki daha profesyonel bir duruma da getirilebilir
bahçe sürme konusunda da yardımcı olabiliriz neden olmasın .............. :smiley:
mutlu yarınlar dileğiyle......... :smiley:

Bu gezi sonrasında dalgınlıkla geri manevra yaparken benim CJ'ye çarpan Yürki'ye hasarın karşılanması ile ilgili gösterdiği sonsuz nezaket için teşekkür ederim.

ömer_20' Alıntı:
geçmiş olsun ergun abi ciddi bi vuruk degildir umarım

Hayıııırrr caaanııım, sadece sol çamurlu biraz ezildi, tamamen eski halini aldı yine... :smiley:

s.n eeg52 ERGİCAN abimiz estf.. aramızda koca 8 yıl var engin hoşgörünüz ve samimi ifadeleriniz için çok tşkler. ayrıca beatrix ergun bey e olan duygularımı da size aktarmışım yanlışlıkla. ayrıca videodan değil orada olup canlı izlemek isterdim. branşında tanınmış bir göz doktoru olan bir müşterim (lada nivası var ben subarusunun işini yapıyordum ) bir gün bir işi için lada ile böyle çamurlu geldiğinde o kadar şaşırmıştım ki ama ne çamur insan has mayası ile ancak bu kadar oynar :D oldukça hasas bir işi olan bir doktorun hobi olarak böyle çamurlara yatacağını aklımın ucundan geçirmemiştim doğrusu. sizin videoları izlerken onu daha iyi anlıyorum şimdi. mutlu yarınlar hepimizin olursa ben mutlu olabilirim .hayırlı uzun ömürler dilerim .

seyyah-34 kardeşim , gerçekten de o gün orada olup da canlı canlı izlemek vardı atraksiyonu , umulmadık bir performans sergilledi bizim anneanne yokuşu , karakucak güreşi yaparcasına tuttuğunu bırakmadı kolay beri...
şükür ki bir Yürki kardeşimiz bir de aslan gibi mogla Mehmet kardeşimiz ekibin koruma görevini üstlenip başarıyla yerine getirdiler , gerçi epey yoruldu her ikisi de ama bence buna değerdi , hele Ergun öyle mutlu oldu ki yüzünden belli oluyordu (low olmamasına rağmen mücadeleyi bırakmadı)
işte bu tutku insanların üzerindeki stresi baskıyı silip atan bir tutku başka bir tarifi yok bence ,cümlemize uzun ömürler hayırlı ve mutlu yarınlar.. :smiley:

eeg52' Alıntı:
amma yaptın be oğlum sana yüklettim ya ayrıca ben de tekrar yükledim , kabahat senin sen bastın çıktın rampayı , en önde sen olunca kim çekecekti ? :smiley:
çagrı arkandaydım... video var bende en yüksek teklifi verene yollayacagım ;D

doom' Alıntı:
çagrı arkandaydım... video var bende en yüksek teklifi verene yollayacagım ;D

videolar ve resimler itina ile yüklenir servisi burada doom , varsa yükle iyi olur ... :smiley:

simay sen ne diyorsun bu konuda epey yorulmuşlar değil mi :smiley:
*

evet ama yorulduklarına dediğini düşünüyorum sizce de öyle dğil mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR