Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,054
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

navaraextreme' Alıntı:
http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009053.flv

bu nedir yaw :smiley: orda sağda duran vatandaslar kıl payı kurtulmuş :smiley:

şaka bi yana çok tehlikeli olmuş hem çok çamurlu hemde kanallı üstüne üstlük batan bi aracın yanından etrafta okadar insan varken bukadar hızlı geçmek bilmiyorum ...

Ben bırak arabanın kontrolunu, arabanın içinde kendi kontrolumu kaybettim, kendim birtarafa, kapı birtarafa, araba bir tarafa, seyirciler birtarafa taaaakkkiii ağaçlara girip durabilinceye kadar. Artık buna offroad' mu dersiniz, kendini kaybetmekmi dersiniz ne derseniz diyin artık >>> atış serbest....!

Etiketler

Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

genede helal olsun ergun abi lowsuz annane rampası ile savastın ...... yoruma gerek yok .....

beatrix' Alıntı:
Ben bırak arabanın kontrolunu, arabanın içinde kendi kontrolumu kaybettim, kendim birtarafa, kapı birtarafa, araba bir tarafa, seyirciler birtarafa taaaakkkiii ağaçlara girip durabilinceye kadar. Artık buna offroad' mu dersiniz, kendini kaybetmekmi dersiniz ne derseniz diyin artık >>> atış serbest....!

Bencede geçmiş olsun. İzledim ve kimseye bir şey olmaması büyük şans. Nacizane fikrim, kalmamak için çok hırs yapmaya gerekte yok. Sonuçta vinçler görev başında. Etrafta arkadaşlarımızın olmadığı zaman o adrenalinde çok güzel be kardeşim :D

çok geçmiş olsun beatrix.
ama seyirciler çok şanslıymış :D

dronder' Alıntı:
biz en iyisi geçmiş olsun diyelim ergün abi...
kimseye bişey olmaması büyük bir şans...

Evet geçmiş olsun diyelim. Çıkan arac hızlı geliyor ama yavaş suratlerde de off road un doğası gereği yol şartlarından araba kontrolden çıkabilir. Direksiyona gelecek herhangi bir darbeden, zeminin kayganlığından sürücü etkilenip hızlı veya yavaş kontrolü kaybedebilir.. Aracın seyircilerin üstüne doğru yöneldiği yerde zaten bir araç kenarda kalmış. Aşağıdan gelen aracın onu emniyetli geçebilmesi için mecbur kendi istikametine doğru sağ yapması lazım. Benim videoda gördüğüm sürücü arkadaşımız kadar orda kenarda destek olan arkadaşlarımızında önlem alması ve kendilerini koruması gerektiğidir. Neticede orda herhangi birinin başına gelecek en ufak bir zarar hepimizi fazlaca üzecektir.Hep beraber daha dikkatli olmalıyız...

BRONCO' Alıntı:
ergünün cj low'a geçmediği için apo dayının evet tam türk mantığı ile düşündüğü uyguladığı bir yöntemdi başarısızdı
ah be apo dayı sana ben demedimmi kartvizit ver diye ;)

Hepimiz bu yöntemleri kullanıyoruz çok da işe yaradığı oluyor... :D Apo dayının bir bildiği vardır ;)

tugsan75' Alıntı:
Ebayda var ilan numarası 360118820161,ayrıca Huma otoda da var ama kalmadı dediler,gelecekmiş.Mehmet Becce nin de elinde kalmamış,sipariş vermiş.Ben son yarışda 2 kere yokuş yukarı araç çektim,arkanda yokmuş gibi gidiyorsun,vurdurarak çıkartmalarda ise sanki hiçbirşey yok gibi yoluna devam ediyorsun.Pahalı gibi ama kesin değer,araca enufak zarar vermeden çekme işini yapıyorsunuz.

Tuğsan,araç çekerken arkandakini hissetmemen halat kalitesinden değil bindiğin dünya güzelinin performansından kaynaklanıyor bence ;)

tugsan75' Alıntı:
Ebayda var ilan numarası 360118820161,ayrıca Huma otoda da var ama kalmadı dediler,gelecekmiş.Mehmet Becce nin de elinde kalmamış,sipariş vermiş.Ben son yarışda 2 kere yokuş yukarı araç çektim,arkanda yokmuş gibi gidiyorsun,vurdurarak çıkartmalarda ise sanki hiçbirşey yok gibi yoluna devam ediyorsun.Pahalı gibi ama kesin değer,araca enufak zarar vermeden çekme işini yapıyorsunuz.

orjinali kimin elinde var acaba yani görmek için mümkünse ..ben sarsmasından falan çekinmiyorum da bizim Çağrı'ya dayanamıyor normal strablar !

hatta geçen hafta ona özel olarak çift katlı bir tane getirdiler bakalım o ne kadar dayanacak... :smiley:

abbas' Alıntı:
Ellerine ve gözlerine sağlık enişte fazla yorma kendini gözlüklerin numarası büyüyecek sonra en zor görev sana düşüyor hep zaten hakkını helal et.Fatih e de öğret bu işide birazda onun gözleri bozulsun.

ah be yeğenim öğreteceğim öğretmesine de adam ya hasta ya da müşterisi oluyor ev gösteriyor ; en doğrusunu da söylüyor ben yapamıyorum diye açıklıyor , bu durumda gene bu ihtiyara iş düşüyor olsun ben idare ederim durumu , gözlük numaraları ise sorun değil 15-20 dakikalık bir operasyon işi hallediyor sonra 9-10 sene gene rahatım......... ;D

Teşekkürler Erdin bey:smiley: halat bizim kulüpde birçok kişide var,bende sentetik vinç halatıyla birlikde Mehmet Becceye sipariş verdim,önümüzdeki ay gelecek.Sentetik vinç halatıda inanılmaz rahat,hem vincin performansı artıyor(çok daha hafif),hemde inanılmaz rahat açılıp,toplanıyor.Kullananlar 1 senedir inanılmaz memnun,daha koparan yok,kopacağınıda pek zannetmiyorum.

concrete' Alıntı:
Cekenin de siteye yukleyenin de eline saglik. Cok guzel cekimler...
Rampayi cikisimin cekilmis olmasina cok sevindim dogrusu, cunku hakkini vererek ciktigimi dusunmustum... :smiley:

camur guzel, ortam guzel, dostlar daha da guzel :smiley:

Fatih yeğenim çekim görevini yerine getirebilmek adına hem de cj5 i çamurlamamak için beni dinleyip bol bol videoladı sağlsun , bn de üzerime düşeni yapıp yüklemeye çalışıyorum işte..... :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Teşekkürler Erdin bey:smiley: halat bizim kulüpde birçok kişide var,bende sentetik vinç halatıyla birlikde Mehmet Becceye sipariş verdim,önümüzdeki ay gelecek.Sentetik vinç halatıda inanılmaz rahat,hem vincin performansı artıyor(çok daha hafif),hemde inanılmaz rahat açılıp,toplanıyor.Kullananlar 1 senedir inanılmaz memnun,daha koparan yok,kopacağınıda pek zannetmiyorum.

vinç halatı anane yokuşu sonrasında mangal başında konuşuldu çeşitli fikirler öne sürüldü fakat henüz bizlerden kimse kullanmadığı için kesinlik kazanamamıştı ,Apo dayı iyi olduğundan bahsetti ama kullanan kişinin referansı benim için daha önemlidir teşekkür ederim Tuğsan kardeşim... :smiley:

........... :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009060.flv

bu aracın pilotu acemi galiba bir ileri bir geri gidip duruyor ;D

keşke öbür pilot devam etseydi....... :smiley:

............ :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009061.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR