Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,054
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

beatrix' Alıntı:
Çamur iyi hoş güzeldide yalnız bir problem var....! (şaka yapmıyorum , gerçek...!)
Arabayı yıkattıktan sonra boyanın üzerinde (özellikle motor kapağında) benek benek mat lekeler oluştu, çıkarmaya çalıştım nafile, yarın bir pasta ile deneyeceğim, sanırım kille ilgili bir şey olsa gerek..... ::smiley:
evet kille alakalı ... zamanla çıkıyor..biraz yağmur lazım

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

.................... :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009056.flv

.............. :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009057.flv

........ :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009058.flv

.............. :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009059.flv

bu akşamlık da bu kadar yeter yoruldum uykum geldi kısmetse devamı yarın......... :eek:

Cekenin de siteye yukleyenin de eline saglik. Cok guzel cekimler...
Rampayi cikisimin cekilmis olmasina cok sevindim dogrusu, cunku hakkini vererek ciktigimi dusunmustum... :smiley:

camur guzel, ortam guzel, dostlar daha da guzel :smiley:

Ellerine ve gözlerine sağlık enişte fazla yorma kendini gözlüklerin numarası büyüyecek sonra en zor görev sana düşüyor hep zaten hakkını helal et.Fatih e de öğret bu işide birazda onun gözleri bozulsun.

kaputtaki çemur lekeleri pasta cila ile çıkıyo. ben diyorum bigün pasta cila buluşması yapalım : )))

eeg52' Alıntı:
........... :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009053.flv
ergun abi bu video da yılın videosu oldu, yengeye bi kastınmı var hayretler içerisinde seni izliyo :smiley: :smiley: :smiley: yoksa o sırada yengeye bak nası çıkıyorum diye elmi sallıyodun, çamurdan biz seni göremedikde :smiley: :smiley: :smiley:
cubs' Alıntı:
Her sey ortada abi, aciklamaya ne gerek var... :smiley:
Birbirimize yardimci olmaliyiz boyle durumlarda oyle degil mi. Ornegin sen olmasaydin durumumuz perisandi valla. Ben de bir el atayim dedim, seni cektim :smiley:
o zaman teşekkür ediyorum, arazide görüşmek dileğiyle :smiley: :smiley: :smiley:
beatrix' Alıntı:
Haaayyreeeet....! kurtarilmaktan nezaman firsat buldumda bende birini kurtardim ?
süpersin ergun abi :smiley: :smiley: :smiley:

http://s442.photobucket.com/albums/qq149/eeg52/?action=view&current=18012009053.flv

bu nedir yaw :smiley: orda sağda duran vatandaslar kıl payı kurtulmuş :smiley:

şaka bi yana çok tehlikeli olmuş hem çok çamurlu hemde kanallı üstüne üstlük batan bi aracın yanından etrafta okadar insan varken bukadar hızlı geçmek bilmiyorum ...

Ebayda var ilan numarası 360118820161,ayrıca Huma otoda da var ama kalmadı dediler,gelecekmiş.Mehmet Becce nin de elinde kalmamış,sipariş vermiş.Ben son yarışda 2 kere yokuş yukarı araç çektim,arkanda yokmuş gibi gidiyorsun,vurdurarak çıkartmalarda ise sanki hiçbirşey yok gibi yoluna devam ediyorsun.Pahalı gibi ama kesin değer,araca enufak zarar vermeden çekme işini yapıyorsunuz.

Yanıtla #370 : Dün 22:57:40 » Deki lada videosunda fondaki konuşma süper :D ''tekme tokatla low'a geçirsek'' :D:D:D

Geleneksel Türk tamir yöntemleri, salla-sars-tokatla-yumruk vur olmazsa kaldır sertçe yere bırak daha da olmadı kaldır at :D

fbmy' Alıntı:
Yanıtla #370 : Dün 22:57:40 » Deki lada videosunda fondaki konuşma süper :D ''tekme tokatla low'a geçirsek'' :D:D:D

Geleneksel Türk tamir yöntemleri, salla-sars-tokatla-yumruk vur olmazsa kaldır sertçe yere bırak daha da olmadı kaldır at :D
ergünün cj low'a geçmediği için apo dayının evet tam türk mantığı ile düşündüğü uyguladığı bir yöntemdi başarısızdı
ah be apo dayı sana ben demedimmi kartvizit ver diye ;)

tugsan75' Alıntı:
Ebayda var ilan numarası 360118820161,ayrıca Huma otoda da var ama kalmadı dediler,gelecekmiş.Mehmet Becce nin de elinde kalmamış,sipariş vermiş.Ben son yarışda 2 kere yokuş yukarı araç çektim,arkanda yokmuş gibi gidiyorsun,vurdurarak çıkartmalarda ise sanki hiçbirşey yok gibi yoluna devam ediyorsun.Pahalı gibi ama kesin değer,araca enufak zarar vermeden çekme işini yapıyorsunuz.

rover eryaz da satıyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR