Ankara'dan Yedigöller'e Araçsız Nasıl Gidebiliriz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barisko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,734

barisko

Yeni Üye
İyi Pazarlar. Ben ve arkadaşım Ankara'da yaşıyoruz. 29 Ekim tatilinde Ankara'dan Yedigöller'e 2 gecelik çadır konaklamalı bir fotoğraf kaçamağı yapmayı düşünüyoruz. Çeşitli turlara baktım fakat Ankara'dan giden hiçbir tur bulamadım. Ankara'dan arabamız olmadan nasıl Yedigöller'e gidebilirz? Bu konuda bize yardımcı olursanız çok memnun oluruz.

Etiketler
Ynt: Ankara'dan Yedigöller'e Araçsız Nasıl Gidebiliriz?

geçmişte bi kaç sene bolu da yaşamış biri olarak söylebilirim ki arabanız olmadan boludan bile gitmeniz çok zor yedigöllere ben motorsikletle gitmiştim yedigöllere zaten doğru düzgün yolu da yok öle her arabayla girmeyin o yola

Biraz geç oldu ama ben yine de cevap vereyim, belki seneye filan lazım olur. Canon ankara bir organizasyon yapıyordu dediğiniz tarihlerde, katıldınız mı bilmiyorum ama sanırım seneye aynı zamanlarda sonbahar fotolarını yakalamak için yine yaparlar. Yedigöller civarına yüzlerce fotoğraf tutkunu farklı illerden akın ettı resmen :smiley:

Benim cevabın dahada geç oldu ama Ankara'dan Mengen'e geleceksiniz buradan Dirgine'ye gideceksiniz dolmuş ile oradan Yedigöllere ulaşmanız kolay olur yada Mengen'den taksi falan tutmanız lazım direk yedigöllere

En geç cevabı ben yazmış olayım,
Ankara da, Ankara trekking, orion trekking, artı yaşam,frekans truzim grupları ile irtibat kurarsanız, Bahar ve sonbahar aylarında günü birlik veya bir gece konaklamalı etkinlik düzenliyorlar.
En azından ihtiyacı olacak kimseler çıkabilir.

Ben Mengen'de olduğum için Ankara'dan haberdar değilim bu iyi oldu ordakiler açısından

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR