Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,196

adventureman

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
Yer
Ankara
Değerli arkadaşlar yarın hava durumu müsait nasipse sürekli olarak gittiğim soğuksu milli parkındaki bi rotada trekking yapacağım gelmek isteyen arkadaşlar bu rotada veya başka bigün başka bi rotayı tamamlamak üzere bana katılabilirler keşfettiğim çok güzel rotalar var,şuan işsiz olduğumdan çok vaktim oluyor iş başvuruları haricindeki vaktimi böyle değerlendiriyorum.Saygılar...

3170.jpg

o rotanın biraz batısında tamamladığım bi rotadan resim fikir vermesi açısından
3261.jpg

Etiketler
Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Hafta sonları gruplara gidiyorum genelde, hafta sonu planladığınızda bilgi verme imkanınız olursa, o hafta ki programıma göre katılmak isterim.

uda4a' Alıntı:
Hafta sonları gruplara gidiyorum genelde, hafta sonu planladığınızda bilgi verme imkanınız olursa, o hafta ki programıma göre katılmak isterim.
Ömer bey merhaba nasılsınız haftasonuda yaparız sizin için uygun bigünde olur hem tanışmışta oluruz Ankara civarında keşfettiğim çok güzel rotalar var gerçekten harika yerler

Serdar bey merhaba,
ben genelde her açıdan imkanlarımı ayarlayabilirsem, 15 günde bir yürüyüşlere katılıyorum.
Sizinle de umarım beraber bir yürüyüş gerçekleştiririz.
Selamlar.

Değerli arkadaşlar yalnız olarak tırmanışı tamamladım resimleri
3745.jpg

3766.jpg

ayı ayak izleri bi türlü karşılaşılaşamadık kendisiyle ilerde yerleri epey eşelemiş böcek filan bulmak için
3775.jpg

Sn Serdar;
Kendi başınıza bir faaliyet gerçekleştirdiğinize göre, bu konuda yeterli tecrübeye sahip olduğunuzu düşünüyorum, fakat eminimki sizinde bildiğiniz gibi bu tür doğa sporları etkinliğini yanlız gerçekleştirmek riskler taşıımakta,birden fazla kişi ile bulunmanın şart olduğunu düşünüyorum.
siz nedersiniz.

uda4a' Alıntı:
Sn Serdar;
Kendi başınıza bir faaliyet gerçekleştirdiğinize göre, bu konuda yeterli tecrübeye sahip olduğunuzu düşünüyorum, fakat eminimki sizinde bildiğiniz gibi bu tür doğa sporları etkinliğini yanlız gerçekleştirmek riskler taşıımakta,birden fazla kişi ile bulunmanın şart olduğunu düşünüyorum.
siz nedersiniz.
Tabiki ömer bey kesinlikle haklısınız özel kuvvetlerden emekli kuzenimden survival eğitimi aldım ayrıca hayvanları iyi tanırım gerekli bilgileri fazlasıyla aldım bi tehlike durumunda neler yapacağımı iyi bilirim ancak dediğiniz kesinlikle doğru haklısınız fakat bende adrenalini seviyorum ayrıca şehirde insanın başına daha çok işler geliyor.

Serdar mehaba, her hafta sonu Ankara çevresinde çok güzel parkurlarda GEZENBİLİR Grubu olarak doğa yürüyüşleri yapıyoruz, sizi de aramızda görmek isteriz..

ceranus' Alıntı:
Serdar mehaba, her hafta sonu Ankara çevresinde çok güzel parkurlarda doğa yürüyüşleri yapıyoruz, sizide aramızda görmek isteriz..
Aslında tehlikeli olsa bile yalnız başıma kara sporlarından ve dalıştan daha büyük keyif alıyorum,insanın bi anlamda kendi iç dünyasına yolculuk yapması daha çok keyif veriyor bana ancak yapacağınız ilk etkinliğe katılmak değerli doğa aşıklarıyla tanışmak isterim.Saygılar...

Değerli arkadaşlar önümüzdeki 1 hafta 10 içinde soğuksu milli parkında resimdeki rotada bi trekking etkinliği yapacağım araziyi iyi biliyorum gelmek isteyenler olursa mesajlaşalım.

6174.jpg

Serdar bey merhaba;

Bir şeyi merak ettim kendi aracınızla mu gidiyorsunuz, başlangıç ve varış noktalarınız aynı değil doğal olarak, ulaşım işini nasıl gerçekleştiriyorsunuz.

uda4a' Alıntı:
Serdar bey merhaba;

Bir şeyi merak ettim kendi aracınızla mu gidiyorsunuz, başlangıç ve varış noktalarınız aynı değil doğal olarak, ulaşım işini nasıl gerçekleştiriyorsunuz.
Merhaba ömer bey bazen araçla gidiyorum bazen otobüsle istanbul yolundan kızılcahamam otobüleri geçiyorlar o şekilde de gidiyorum ancak arkadaşlar olursa araçla gitmek daha mantıklı oluyor

Merhaba Serdar,
Etkinlige niyetlendiğin tarih ve kaç gün süreceği belli mi?

Kelebek67' Alıntı:
Merhaba Serdar,
Etkinlige niyetlendiğin tarih ve kaç gün süreceği belli mi?
Merhaba günübirlik bi etkinlik olsun diyorum 20 kasım veya 21 kasım hangi gün arkadaşlar daha müsaitse öyle yapalım diye düşünüyorum bende 4 kişilik bi binek araç var yakıtı bi şekilde paylaşırsak araca 3 kişi alabilirim gelecek olanlar belirtirse bi liste oluştururuz şimdilik ben ömer bey ve sanırım siz gelmek istiyorsunuz

1-adventureman(serdar)
2-uda4a(ömer bey)

Tekrar merhaba,
Benim Antalya'dan katılacağımı gözönüne alırsak, daha uzun süreli, asgari 3-4 günlük organizasyonlara dahil olmam daha uygun görünüyor.
Katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden bol oksijenli bir gün diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR