Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,236

Etiketler
Herkese merhabalar.

Yeni bir üye olarak ben de bu etkinliğe katılmayı düşünüyorum aranıza kabul ederseniz :smiley: bir süredir yalnız başıma ufak tefek şehir içi keşiflerim oluyor şehir dışı için ise yancı aruyordum aracıma :D ama kısmet sizin etkinliğinizeymiş. Eğer kimse eşlik etmez ise yalnız katılacağım etkinliğinize. Tahminimce ailelerin çoğunlukta bulunduğu bir etkinlik. Bu sebeple yalnız başına gelen bir adma tedirginlik yaratabilir. Bu konuda müsterih olmanızı rica edeceğim :smiley:

Hepinize iyi günler dilerim.

Saygılarımla

aaeryigit' Alıntı:
Herkese merhabalar.

Yeni bir üye olarak ben de bu etkinliğe katılmayı düşünüyorum aranıza kabul ederseniz :smiley: bir süredir yalnız başıma ufak tefek şehir içi keşiflerim oluyor şehir dışı için ise yancı aruyordum aracıma :D ama kısmet sizin etkinliğinizeymiş. Eğer kimse eşlik etmez ise yalnız katılacağım etkinliğinize. Tahminimce ailelerin çoğunlukta bulunduğu bir etkinlik. Bu sebeple yalnız başına gelen bir adma tedirginlik yaratabilir. Bu konuda müsterih olmanızı rica edeceğim :smiley:

Hepinize iyi günler dilerim.

Saygılarımla
Ahmet bey selam.Evet gurupça genel olarak çoğumuz birbirimizi yakın tanıyoruz ve aile katılımı sanırım %70-80 civarında olacak bir etkinlik.Uslubunuzdan sıkıntı olmayacağını düşünerek;orda bekar arkadaşlar ayrı takılıyor, yada eşi gelmeyen/gelemeyen arkadaşlar:smiley:Mangalı o kesime yanaştırırsınız.Aracınızın modelini yazarsanız listeye ekleyebilirim.Selamlar

Savaş Bey;

Daha önceleri ailelerin yoğun bulunduğu vosvos gruplarında çok etkinliğim oldu. hatta etkinliklerden uzaklaşma sebeplerimiz de ailelerin olduğu yerde ailesi ile gelen destursuz ve patavatsız insanlardır :mad: bekarken bile yapılmayacak muhabbetlerin aileler varken söz konusu olması kadar seviyesizce bir durum söz konusu olamaz...

İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde etkinliğinizde yer alacağımdan şüpheniz olmasın :smiley:

Aracım Discovery2 V8. 34TY0714.

Son olarak rota konusunda; mesafe hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Kaç km yol katedeceğiz gibi...

Saygılarımla

aaeryigit' Alıntı:
Savaş Bey;

Daha önceleri ailelerin yoğun bulunduğu vosvos gruplarında çok etkinliğim oldu. hatta etkinliklerden uzaklaşma sebeplerimiz de ailelerin olduğu yerde ailesi ile gelen destursuz ve patavatsız insanlardır :mad: bekarken bile yapılmayacak muhabbetlerin aileler varken söz konusu olması kadar seviyesizce bir durum söz konusu olamaz...

İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde etkinliğinizde yer alacağımdan şüpheniz olmasın :smiley:

Son olarak rota konusunda; mesafe hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Kaç km yol katedeceğiz gibi...

Saygılarımla
Ahmet Akın beyefendi, su vosvosu ne yaparız ? Bizim burda curuyo ya. Motoru frenleri herseyi calısıyo... Gordukce uzuluyorum buna ben :'( :'( :'(

Trafikten falanda cekilmedi. Vergisi yatıyor sigortası bile var

13032012471.jpg

13032012470.jpg

13032012469.jpg

13032012468.jpg

64-67 arası bir 1300 bu. motor ve mekanik konusunda çok iyi usta biliyorum. döşeme konusunda Mercedes Kırlangıç toplayan çok sevdiğim ve saydığım bir abim var. kendisinin çok iyi iş çıkartan bir ustası olduğunu biliyorum.döşemesi çok hoşuma gitti mümkünse tamir ile enfes olur. kaportada görünürde çok bir çürüme söz konusu değil. ama detaylıca altına üstüne her yerine bakmak lazım. ama bittiğinde ortaya enfes bir araç çıkabilir çünkü çok orjinal ve diri duruyor. evet yatmış ama ölmemiş. ayağa kaldırılabilirse ortaya çıkacak olanı tezahür edemiyorum. :smiley:

aaeryigit' Alıntı:
eğer ayağa kaldırma niyetiniz varsa seve seve aracı yerinde görür yardımcı olurum :smiley:
Benimki ayağa kaldırma niyeti değilde aracın heba olup gitmesini engelleme isteği aslında. Arac kayınpederimin. Biz burda makina imalat yapıyoruz. Belli servis kabiliyetimiz var. Dusunun bu arac 7 yıl hiç çalışmadı sonra bi benzin hortumunu değiştirip akü takviyesiyle basar basmaz aldı. Cıktım dolastım buralarda. Birgun Akyurt civarlarına işiniz duserse ugrayın bana. Aracı gostereyim. Ilgilenen olursa alıp toplamak için değerini bilecek biri olursa grubunuzda cok memnun olurum.

ben ilgilenir alır toplar ve binerim ama ne zaman onu bilemiyorum :D
eğer imkan bulursam ve bir cumartesi müsait olursanız aracı görmeyi çok isterim belki ilgilenen biri çıkar :smiley:

aaeryigit' Alıntı:
ben ilgilenir alır toplar ve binerim ama ne zaman onu bilemiyorum :D
eğer imkan bulursam ve bir cumartesi müsait olursanız aracı görmeyi çok isterim belki ilgilenen biri çıkar :smiley:
Siz gelebileceğiniz zaman 1-2 gun onceden ozelden mesaj atın ben burada olur, gosteririm.

Sevgili dostlar/kıymetli abilerim; 13/01/2013 tarihinde yapılacak 6. büyük etkinliğimiz için 3 nokta belirledik, lakin hava şartları nedeni ile herkesin rahatı için bu noktalara;pazar günü Mesut Köse ve Erkan Nezirle keşif yapacağız.Yer pazar günü net açıklanacaktır.Büyük ihtimal çamkoru göleti olacaktır.

Yer :Çamlıdere / Çamkoru Göleti
Tarih / saat :13/01/2013 saat :09.00 (09.30 teker döner)
Buluşma yeri :İstanbu yolu şaşmaz kavşağını geçince sağda TAYMEK
Yeme İçme :Herkes kendine ait

1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi
2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi
3-Mustafa Suzi 2,5 2 kişi
4-Erkan Eroğlu Renegade 2.8 2 kişi
5-Erkan Nezir Suzi 2,0 2 kişi
6-Cem Kılıç Defender 3 kişi
7-Murat Özbay XJ 2 kişi
8-Erem Abi XJ 2 kişi
9-Salih Özen Niva 2 kişi
10- Salih Yardımcı Suzi 2 kişi
11-Gökhan Tosun Frontera 2 kişi
12-İsmail 06 Dev 5,9 2 kişi
13-Aytaç ZJ 5,2 3 kişi
14-Serdar F.Zoral Forester 2 kişi
15-Orhan Ciritçioğlu Pajero 3,2 2 kişi
16-Serkan Suzi 1,6 2 kişi
17-Çağın Kaya Jimny 2 kişi
18-Yiğit Değirmencioğlu Amarok 2 kişi
19-Burak M. Üçkol XJ 3 kişi
20-Oytun Kurt ZJ 5.2 2 kişi
21-Selami Türkvatan Niva 3 kişi
22- Necati Albayrak SUZİ SJ413 2 kişi
23-Ahmet Akın Eryiğit Disco 2 1kişi

Genel geçer ahlak ve toplum kuralları çerçevesinde gezimize katılmak isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecek olan dostlar lütfen bana özelden bildirsinler.Etkinliklerimizde ;konvoy kurallarını ihlal etmek,yarışmak,öndeki aracı sollamak,piknik alanında offroad yapmak,alkol odaklı olarak gelmek, sert ve aracını kırıcı offroad yapmak,silah kullanmak kesinlikle bu güne kadar yaşanmamıştır bu seferde yaşanmaması dileği ile.Zaten gurubumuz son derece kaliteli abilerimizden,kardeşlerimizden oluşuyor...Herkese yürekten sevgi ve saygılar.
Not; Hava şartlarına bağlı olarak araç sınırı koyulabilir.Gelmeyi dileyenler bunu göze alarak lütfen şimdiden karar verip isimlerini yazsınlar.

aaeryigit' Alıntı:
Savaş Bey;

Saygılarımla
Önyargılarımız olmadığından emin olabilirsiniz.Çok rica ederim.Mesafe 110km civarı.Pazar günü güzergahı net km yi yazacağız keşiften sonra.Selamlar

Sevgili dostlar/kıymetli büyüklerim; 13/01/2013 tarihinde yapılacak 6. büyük etkinliğimiz için 3 nokta belirledik, lakin hava şartları nedeni ile herkesin rahatı için bu noktalara;pazar günü Mesut Köse ve Erkan Nezirle keşif yapacağız.Yer pazar günü net açıklanacaktır.Büyük ihtimal çamkoru göleti olacaktır.

Yer :Çamlıdere / Çamkoru Göleti
Tarih / saat :13/01/2013 saat :09.00 (09.30 teker döner,50 kişi bir kişiyi bekleyemez)
Buluşma yeri :İstanbu yolu şaşmaz kavşağını geçince sağda TAYMEK (shell yanı)
Yeme İçme :Herkes kendine (tavuk,kaz,dana,koyun,balık,köfte,kek,börek,ÇEKİRDEK:smiley:

1-Savaş Tanır WJ 4.7 Tüplü 3 kişi
2-Mesut Köse CJ v8 2 kişi
3-Mustafa Suzi 2,5 2 kişi
4-Erkan Eroğlu Renegade 2.8 2 kişi
5-Erkan Nezir Suzi 2,0 2 kişi
6-Cem Kılıç Defender 3 kişi
7-Murat Özbay XJ 2 kişi
8-Erem Abi XJ 2 kişi
9-Salih Özen Niva 2 kişi
10- Salih Yardımcı Suzi 2 kişi
11-Gökhan Tosun Frontera 2 kişi
12-İsmail 06 Dev 5,9 2 kişi
13-Aytaç ZJ 5,2 3 kişi
14-Serdar F.Zoral Forester 2 kişi
15-Orhan Ciritçioğlu Pajero 3,2 2 kişi
16-Serkan Suzi 1,6 2 kişi
17-Çağın Kaya Jimny 2 kişi
18-Yiğit Değirmencioğlu Amarok 2 kişi
19-Burak M. Üçkol XJ 3 kişi
20-Oytun Kurt ZJ 5.2 2 kişi
21-Selami Türkvatan Niva 3 kişi
22- Necati Albayrak SUZİ SJ413 2 kişi
23-Ahmet Akın Eryiğit Disco 2 1kişi
24-İlker Yoldaş Suzi 1,6 2 kişi
25-Dilek/Taner (İstanbuldan) Suzi 2 kişi
26-Semra Çelikkaya (ist.dan) Binek oto 1 kişi
27-Çiğdem7Gülşen Tabanvay 2 kişi

Genel geçer ahlak ve toplum kuralları çerçevesinde gezimize katılmak isteyen listeye adını ekleyebilir.Gelemeyecek olan dostlar lütfen bana özelden bildirsinler.Etkinliklerimizde ;konvoy kurallarını ihlal etmek,yarışmak,öndeki aracı sollamak,piknik alanında offroad yapmak,alkol odaklı olarak gelmek, sert ve aracını kırıcı offroad yapmak,silah kullanmak kesinlikle bu güne kadar yaşanmamıştır bu seferde yaşanmaması dileği ile diyoruz.Zaten gurubumuz son derece kaliteli abilerimizden,kardeşlerimizden oluşuyor...Herkese yürekten sevgi ve saygılar.
Not; Hava şartlarına bağlı olarak araç sınırı koyulabilir.Gelmeyi dileyenler bunu bilerek lütfen şimdiden karar verip isimlerini yazsınlar.
-Eşimden, işimden izin alamadım diyecekler, akşamdan gazını,benzinini almayı unutup konvoyu bekletmek isteyecekler,arkasındaki aracı dikiz aynasında görmeden devam edip gidecekler, sollamaya çıkacaklar,konvoyu geçen yabancı araca yol vermeyecekler, sıkıldım ben basıp gideyim diyip çekip gidecekler, 50 tane adamdan 2-3 ü ile iletişime girip ahbap olamayacaklar,içip kafayı bulacaklar,doğayı,4x4 leri,piknik-gezi ile stres atmayı bilmeyenler,kurduğumuz dostluk ortamına karabiber dökecekler bir daha düşünerek listeye adını yazsın lütfen:smiley:DİKKAT;Bu gurup sadece dostluk üzerine kuruludur ve bu amaçta olan herkes mükemmel dostluklar kurabileceğini bilerek etkinliğimizi onurlandırabilirler.Herkese selam va saygılarımla:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri