outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Necati geciktin abicim nerdelerdeydin)) Hoşgeldin
Ahmet bey selam.Evet gurupça genel olarak çoğumuz birbirimizi yakın tanıyoruz ve aile katılımı sanırım %70-80 civarında olacak bir etkinlik.Uslubunuzdan sıkıntı olmayacağını düşünerek;orda bekar arkadaşlar ayrı takılıyor, yada eşi gelmeyen/gelemeyen arkadaşlarMangalı o kesime yanaştırırsınız.Aracınızın modelini yazarsanız listeye ekleyebilirim.Selamlaraaeryigit' Alıntı:Herkese merhabalar.
Yeni bir üye olarak ben de bu etkinliğe katılmayı düşünüyorum aranıza kabul ederseniz bir süredir yalnız başıma ufak tefek şehir içi keşiflerim oluyor şehir dışı için ise yancı aruyordum aracıma ama kısmet sizin etkinliğinizeymiş. Eğer kimse eşlik etmez ise yalnız katılacağım etkinliğinize. Tahminimce ailelerin çoğunlukta bulunduğu bir etkinlik. Bu sebeple yalnız başına gelen bir adma tedirginlik yaratabilir. Bu konuda müsterih olmanızı rica edeceğim
Hepinize iyi günler dilerim.
Saygılarımla
Ahmet Akın beyefendi, su vosvosu ne yaparız ? Bizim burda curuyo ya. Motoru frenleri herseyi calısıyo... Gordukce uzuluyorum buna ben :'( :'( :'(aaeryigit' Alıntı:Savaş Bey;
Daha önceleri ailelerin yoğun bulunduğu vosvos gruplarında çok etkinliğim oldu. hatta etkinliklerden uzaklaşma sebeplerimiz de ailelerin olduğu yerde ailesi ile gelen destursuz ve patavatsız insanlardır bekarken bile yapılmayacak muhabbetlerin aileler varken söz konusu olması kadar seviyesizce bir durum söz konusu olamaz...
İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde etkinliğinizde yer alacağımdan şüpheniz olmasın
Aracım Discovery2 V8. 34TY0714.
Son olarak rota konusunda; mesafe hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Kaç km yol katedeceğiz gibi...
Saygılarımla
Benimki ayağa kaldırma niyeti değilde aracın heba olup gitmesini engelleme isteği aslında. Arac kayınpederimin. Biz burda makina imalat yapıyoruz. Belli servis kabiliyetimiz var. Dusunun bu arac 7 yıl hiç çalışmadı sonra bi benzin hortumunu değiştirip akü takviyesiyle basar basmaz aldı. Cıktım dolastım buralarda. Birgun Akyurt civarlarına işiniz duserse ugrayın bana. Aracı gostereyim. Ilgilenen olursa alıp toplamak için değerini bilecek biri olursa grubunuzda cok memnun olurum.aaeryigit' Alıntı:eğer ayağa kaldırma niyetiniz varsa seve seve aracı yerinde görür yardımcı olurum
Siz gelebileceğiniz zaman 1-2 gun onceden ozelden mesaj atın ben burada olur, gosteririm.aaeryigit' Alıntı:ben ilgilenir alır toplar ve binerim ama ne zaman onu bilemiyorum
eğer imkan bulursam ve bir cumartesi müsait olursanız aracı görmeyi çok isterim belki ilgilenen biri çıkar
Önyargılarımız olmadığından emin olabilirsiniz.Çok rica ederim.Mesafe 110km civarı.Pazar günü güzergahı net km yi yazacağız keşiften sonra.Selamlaraaeryigit' Alıntı:Savaş Bey;
Daha önceleri ailelerin yoğun bulunduğu vosvos gruplarında çok etkinliğim oldu. hatta etkinliklerden uzaklaşma sebeplerimiz de ailelerin olduğu yerde ailesi ile gelen destursuz ve patavatsız insanlardır bekarken bile yapılmayacak muhabbetlerin aileler varken söz konusu olması kadar seviyesizce bir durum söz konusu olamaz...
İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde etkinliğinizde yer alacağımdan şüpheniz olmasın
Aracım Discovery2 V8. 34TY0714.
Son olarak rota konusunda; mesafe hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Kaç km yol katedeceğiz gibi...
Saygılarımla
outlaw06' Alıntı:Erkanım ellerine yüreğine sağlık