Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 648,505
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

salih yardımcı' Alıntı:
Günaydın dostlar,doğa ve demiri ve bunların derin dostluğunu sevenler...
Herkese keyifli ve güzel bir Ramazan Pazar ı diliyorum...
Selamlar...
Salih abi Ramazan başlayalı gece 1 gibi uyuyup sabah 2,30 da kalkıyorum.Malum 1-2 saat sahur falan derken 4 te yatış sabah 8 de küçük yaramaz kızımın üzerimde zıplamasıyla uyanıyorum.Uykuya hasrettim yani.Çok zaman sahura kadar uyumuyordum.Bugün bir rekora imza attım.Sahurda sadece su içip yatıp 2 ye kadar uyudum:smiley:12 günün acısı çıktı:smiley:

Etiketler

Güveç yemeklerin piri, damakların gülüdür:smiley:))
Mesut abi, çarşamba Salih abi il dışında, Turgay p.tesi davette kaldı elde Salı:smiley:Çarşambadan sonra bizimde ağrılıların 6 gün üstüste daveti var ben yokum.Top sende:smiley:

Guvec.jpg

Abilerim benim İstanbul'da görevim çıktı. Siz iftar organizasyonunuzu istediğiniz bir gün gerçekleştirin. Nasip değilmiş inşallah artık bayram sonrasına...
Selamlar.

Turgay Vitara' Alıntı:
Abilerim benim İstanbul'da görevim çıktı. Siz iftar organizasyonunuzu istediğiniz bir gün gerçekleştirin. Nasip değilmiş inşallah artık bayram sonrasına...
Selamlar.
Yaw Turgayım ne çalıştırdılar seni be kardeşim:smiley: Evde oturtmadılar, her hafta bir memleket:smiley:Kolay gelsin
İyi haftalar beyler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Güveç yemeklerin piri, damakların gülüdür:smiley:))
Mesut abi, çarşamba Salih abi il dışında, Turgay p.tesi davette kaldı elde Salı:smiley:Çarşambadan sonra bizimde ağrılıların 6 gün üstüste daveti var ben yokum.Top sende:smiley:
Savaş abi o güveci sen yaptıysan bir daha yap iftara çağır gelelim :smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
İsyan etme Gökhan kardeşim sabret,inşaallah günü gelir.O güne kadar başımızın üstünde yerin var her daim...
Selamlar.
Bebişe öpücükler...
Yok başkanım Allahıma çok şükür tofaşın adı İS-YANN (siyah siyah yanlıyo yani :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.