Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 648,505
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Turgay dostum özelden mesajını aldım.Evladının doğum günü kutlu mutlu olsun.Ne mutlu sana.Etkinliklerde biz doğumgünleri,nişanlar vs de yaptık.Dilersen kızının d.gününü de beraber yaparız.Ama evvelden programın varsa ANOFF tan evladımıza kocaman bir öpücük yolluyoruz:smiley:))

Etiketler

Muhammed Kadir Aydın' Alıntı:
Selamun Aleyküm Ben Aranıza Yeni Katıldım. 1998 Model 2.2 GLS Opel Frontera A Aldım. Araç Önceden Makam Aracı Olarak Kullanılmış Ve Temiz Olduğu İçin Satın Aldık. Yalnız Araç Benzinli LPG Taktırmak İstiyorum. LPG Markası İçin Ne Önerirsiniz? Ankara"da Bildiğiniz Bi İyi Usta Var Mı? Araştırdığım Kadarıyla Markanın Yanı Sıra Ustanın İşçiliğine Bağlıymış Her Şey. Yardımcı Olursanız Çok Teşekkür Ederim :smiley:
Muhammed bey selam.Mesajınızı şimdi gördüm.Gerçi Mesut abi gereken yardımda bulunmuş.İlk jip im 2003 yılında Erzurum valiliğinden ihale ile aldığım 98 frontera 2,2 idi ve benim aracımda kaymakam makam arabasıydı:smiley:Gurubumuz üyelerinden Gökhan kardeşimizde aynısı vardı ve arazide iyi iş çıkarıyordu.Ayrıca Akın abide hala 3,2 var.Aracınıza önerebileceğim lpg işin aslı elbette prins tir.Fakat çok pahalı olması sebebi ile şu an Cherokee 4.7 aracımda kullandığım BRC öneririm.Yok derseniz Zavolli ikinci tercihim.Zavolli tamamen prinsin sistemi ile üretilir.İyi bir kit in yanında iyi bir usta şarttır.Şu an abimin kullandığı X5 aracımızda da atiker FAST var.2 yıldır hiçbir sorun yaşamadık.Atiker düşünürseniz atiker distrübütörlüğü Üstün LPG baş ustası Abbas usta var.05335960897.Servis Ostim itfaiye yanında.X5 ci damad Savaş yolladı deyiniz:smiley:Selamlar

Muhammed bey ayrıca aracınız;2.2 16 valf 136 bg dir.fabrika verisi yakıtı;14.8 ltr dir.Fakat elbette 16-17 ltr den aşağı yakmaz.Buda 80 krş a yakın bir rakam dır.Lpg ile yüzde 35-40 düşerse 480-520 krş civarı yakar.0-100 km hızlanması 14 saniye son sürat;161kmh dır.2198 cclik motorunuz 202 nm tork üretir.1796kg ve 4 silindir dir.

Günaydınlar herkese.
Hala büyük bir etkinliğe katılamadım, ne satılmaz bir araba almışım.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Turgay dostum özelden mesajını aldım.Evladının doğum günü kutlu mutlu olsun.Ne mutlu sana.Etkinliklerde biz doğumgünleri,nişanlar vs de yaptık.Dilersen kızının d.gününü de beraber yaparız.Ama evvelden programın varsa ANOFF tan evladımıza kocaman bir öpücük yolluyoruz:smiley:))

Merhaba,
Savaş Abi, hanımın ayarladığı ve bir kaç ay öncesinden planlanan evde bir kutlama olacak. Teklifin için çok sağol beraber kutlamış kadar olduk:smiley:
Selamlar.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Levent bey günaydın.Aracınızın markası neydi?Herhalde satıp Duster alacaktınız.satılamayan aracınız ne şu an? :smiley:
Selamlar Savaş bey; Duster dan vazgeçer gibi oldum arabayı satarsam bakıcam araziye uygun bir araca nasip bakalım ne olacak.
Aracımda bu; fiyatınıda emsallarine göre uygun yazdım ama ciddi bir alıcı çıkmadı, anca bahçe takası bide çok yorulmuş araçların takas teklifi geliyor. 25.000 lira verelim diyenleri hiç saymıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-servis-bakimli-116271199/detay

levent7753' Alıntı:
Selamlar Savaş bey; Duster dan vazgeçer gibi oldum arabayı satarsam bakıcam araziye uygun bir araca nasip bakalım ne olacak.
Aracımda bu; fiyatınıda emsallarine göre uygun yazdım ama ciddi bir alıcı çıkmadı, anca bahçe takası bide çok yorulmuş araçların takas teklifi geliyor. 25.000 lira verelim diyenleri hiç saymıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kazasiz-boyasiz-servis-bakimli-116271199/detay
Ah be abi en başta hata yapmışsın en dolusunu en performanslısını almışsın ama 2 dezavantajı var.1.si benzinli 2. manuel...
yoksa 308 bakkalın önünde bile rahatlıkla satılacak bir araç...

Haklısınız Burak bey, o zaman hem göze en güzel görünen oydu hemde ciddi güçlü bir araba, normal motorlu olsaydı şimdi çoktan satılmıştı, halen adam akıllı LPG montajı da yapılamıyor. Özellikle manuel aldık çünkü eşim otomatik kullanamıyor. :smiley:
308 lerin en boşu bile bu fiyatlarda bakalım nasip hakkımızda hayırlısı olsun.

levent7753' Alıntı:
Haklısınız Burak bey, o zaman hem göze en güzel görünen oydu hemde ciddi güçlü bir araba, normal motorlu olsaydı şimdi çoktan satılmıştı, halen adam akıllı LPG montajı da yapılamıyor. Özellikle manuel aldık çünkü eşim otomatik kullanamıyor. :smiley:
308 lerin en boşu bile bu fiyatlarda bakalım nasip hakkımızda hayırlısı olsun.

Tabi hayırlısı olsun. yanlız eşinizin otomatik kullanamaması biraz değişikmiş :D benim hatunda otomatik araçla iken Burcu ÇETİNKAYA manuel araçla bildiğin ıspanak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.