mesut kose' Alıntı:İyi akşamlar herkese, haftaya büyük etkinliğimiz olduğundan bu hafta spontan etkinlik olmayacaktır. Andoff'un organizasyonuna gidilebilir pek tabiki büyük bir ihtimalle bende orada olmaya çalışacağım fakat sonrasında grup olarak spontan bir Offroad veya mangal durumları söz konusu değildir fakat bu demek değildirki birkaç arkadas bulusup Off Road mangal vs yapamaz .
mesut kose' Alıntı:İyi akşamlar herkese, haftaya büyük etkinliğimiz olduğundan bu hafta spontan etkinlik olmayacaktır. Andoff'un organizasyonuna gidilebilir pek tabiki büyük bir ihtimalle bende orada olmaya çalışacağım fakat sonrasında grup olarak spontan bir Offroad veya mangal durumları söz konusu değildir fakat bu demek değildirki birkaç arkadas bulusup Off Road mangal vs yapamaz .
mesut kose' Alıntı:Erkan fotoğraflar çok güzel gerçektende eline, gözüne , deklanşörüne sağlık kardeşim. Seninle tanışana kadar bende kendimi çok fotoğraf çeken biri sanıyordum arkadaşlar bana kızardı sürekli durup fotoğraf çekiyorsun diye seni görseler ne derler bilmiyorum
Seninle fotoğraf safari yapmak lazım
mesut kose' Alıntı:Bir fotoğraf da ben paylaşıyım ...
mesut kose' Alıntı:Bir fotoğraf da ben paylaşıyım ...