Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,947
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

frontera58' Alıntı:
vakti geldi ayrılığın ne yapsak boş... :-(
Kardeş bugüne bu gün seninle yıldız kardeşliğimiz var maçlardan dolayı senin bu ekipde arabanla değil yüreğinle yerin var EMRET YETER

Etiketler

Savaş Cherokee' Alıntı:
Abi yol uzak gitmeyecez.Zaten onlarda öyle helva dağıtma, 7 sinde 40 ında okuma ne yok abi.Ama ben törene ANOFF adına St.Paul Katedraline çelengimizi yolladım, 2.Elizabeth e de tel çektim.Gereken neyse yapıldı abim
başkan çalışıyor :D

mustafasever' Alıntı:
abim çok teşekkür ederim varlığınla emeginle samimiyetinle aynı anadan babadan olsak bu kadar severdim

Sağolasın Allah bizim karşımıza senin müstesna bir abi çıkardı inşallah seninde karşına çıkarır amin
mustafa abi siz çıktınız ya karşıma siz ve KOSKOCA ANOFF yeter bana ;)

Dostluk, sevgi, samimiyet, doğa ve offroad sevgisi, olmazsa olmazım 4X4 diyenlerin adresi ANOFF offroad ve outdoor etkinlikleri gurubumuza;
-Dostluk herşeyden evvel gelir diyen
-Ailesi ile büyük etkinliklerimize, bireysel olarak ta spontan buluşmalarımıza ve outdoor ve spor faaliyetlerimize katılabilecek olan(halısaha maçı,paıntboll maçı,trap atışı vs)
-Doğayı ve 4X4 leri seven
-Offroada ilgi duyan
-İçmeye değil; gezmeye,eğlenmeye,sohbet etmeye odaklı
-Sosyal hayattaki, ailesel, iş, maddi manevi sıkıntılarını doğada atmak isteyen
-İlk gün katılanla, son gün katılanın aynı muameleyi gördüğü bir gurup isteyen
Tüm iyi niyetli dostları gurubumuza bekleriz...

......................
-Ben içmeden yapamam diyen
-30 kişiden bir kişi ile sohbet edemeyecek olan
-Offroad a değil aracını kırmaya gelen
-2 günde onu bunu çekiştirecek karakterde olan
-Birlik değil hasetlik düşüncesinde olan
-Katmadan,emek vermeden eleştiren
-Terör sempatizanı/taraftarı olan veya bu tür ortamlara siyaset katan!
-Dil,din,ırk,mezhep,bölge,köken ayrımı yapan
BURASI ASLA SİZİN YERİNİZ DEĞİL:smiley:
Herkese selam ve saygı ile

Savaş Cherokee' Alıntı:
Abi yol uzak gitmeyecez.Zaten onlarda öyle helva dağıtma, 7 sinde 40 ında okuma ne yok abi.Ama ben törene ANOFF adına St.Paul Katedraline çelengimizi yolladım, 2.Elizabeth e de tel çektim.Gereken neyse yapıldı abim

erkan abi çelengi nereden gönderdi acep?

Savaş Cherokee' Alıntı:
Dostluk, sevgi, samimiyet, doğa ve offroad sevgisi, olmazsa olmazım 4X4 diyenlerin adresi ANOFF offroad ve outdoor etkinlikleri gurubumuza;
-Dostluk herşeyden evvel gelir diyen
-Ailesi ile büyük etkinliklerimize, bireysel olarak ta spontan buluşmalarımıza ve outdoor ve spor faaliyetlerimize katılabilecek olan(halısaha maçı,paıntboll maçı,trap atışı vs)
-Doğayı ve 4X4 leri seven
-Offroada ilgi duyan
-İçmeye değil; gezmeye,eğlenmeye,sohbet etmeye odaklı
-Sosyal hayattaki, ailesel, iş, maddi manevi sıkıntılarını doğada atmak isteyen
-İlk gün katılanla, son gün katılanın aynı muameleyi gördüğü bir gurup isteyen
Tüm iyi niyetli dostları gurubumuza bekleriz...

......................
-Ben içmeden yapamam diyen
-30 kişiden bir kişi ile sohbet edemeyecek olan
-Offroad a değil aracını kırmaya gelen
-2 günde onu bunu çekiştirecek karakterde olan
-Birlik değil hasetlik düşüncesinde olan
-Katmadan,emek vermeden eleştiren
-Terör sempatizanı/taraftarı olan veya bu tür ortamlara siyaset katan!
-Dil,din,ırk,mezhep,bölge,köken ayrımı yapan
BURASI ASLA SİZİN YERİNİZ DEĞİL:smiley:
Herkese selam ve saygı ile

-Ben içmeden yapamam diyen (Denedim oluyo yapabiliyorum, tamamen bıraksam beni başkan yaparlarmı acaba ???)
-30 kişiden bir kişi ile sohbet edemeyecek olan(Gruptakilerden 2 kişiyle sohbet edemedim etkinliğe gelmemişlerdi hemen arayayım ::smiley:)
-Offroad a değil aracını kırmaya gelen (Aracı kırmıyom da hep batıyom bundan puan kaybedermiyim??? ;D )

-2 günde onu bunu çekiştirecek karakterde olan (Hep halat çekiştiriyom, bi de Burak'a gülmüştüm Allahım affet ;D)

-Birlik değil hasetlik düşüncesinde olan (Hala düşünüyorum ???bunlar ormana doğru niye yürüdü diye :-* haset değilde biraz fesatım galiba ;D)

-Katmadan,emek vermeden eleştiren (Öz eleştiri de yasakmı ki, Başkan gece aranmayacak, kalk oynayak denmiyecek ;D)

-Terör sempatizanı/taraftarı olan veya bu tür ortamlara siyaset katan!( :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: )

-Dil,din,ırk,mezhep,bölge,köken ayrımı yapan (Zenci espirisi yapılmayacak ;D)

Ben bu grubu çok sevdim Galiba burası benim yerim ..... :smiley: :smiley: :smiley:

Dcanol' Alıntı:
-Ben içmeden yapamam diyen (Denedim oluyo yapabiliyorum, tamamen bıraksam beni başkan yaparlarmı acaba ???)
-30 kişiden bir kişi ile sohbet edemeyecek olan(Gruptakilerden 2 kişiyle sohbet edemedim etkinliğe gelmemişlerdi hemen arayayım ::smiley:)
-Offroad a değil aracını kırmaya gelen (Aracı kırmıyom da hep batıyom bundan puan kaybedermiyim??? ;D )

-2 günde onu bunu çekiştirecek karakterde olan (Hep halat çekiştiriyom, bi de Burak'a gülmüştüm Allahım affet ;D)

-Birlik değil hasetlik düşüncesinde olan (Hala düşünüyorum ???bunlar ormana doğru niye yürüdü diye :-* haset değilde biraz fesatım galiba ;D)

-Katmadan,emek vermeden eleştiren (Öz eleştiri de yasakmı ki, Başkan gece aranmayacak, kalk oynayak denmiyecek ;D)

-Terör sempatizanı/taraftarı olan veya bu tür ortamlara siyaset katan!( :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: )

-Dil,din,ırk,mezhep,bölge,köken ayrımı yapan (Zenci espirisi yapılmayacak ;D)

Ben bu grubu çok sevdim Galiba burası benim yerim ..... :smiley: :smiley: :smiley:
dinçer abim doğaçlaman süper :smiley:

tolga abimiz sevgiler... (dincer abimizin co pilotu)

IMG_8831.JPG

dinçer abim,murat abim,mustafa abim ben ne şanslıyım ki sizleri tanımışım hepiniz sağolun abilerim

frontera58' Alıntı:
dinçer abim,murat abim,mustafa abim ben ne şanslıyım ki sizleri tanımışım hepiniz sağolun abilerim
Xj seçerken iyi düşünmek lazım gökhan :smiley: batan xj var batmayan xj var :p

8 üye ve 14 ziyaretci sayfayı izlemekte, maşallah maşallah :smiley:

CJ-8 i yağ atmasıyla alakalı Rauf ustaya götürdüm, motor üst kapağında benim su girmesin diye kapattığım bir hava deliği vardı onu kapattığımdan mütevellit arabayı zorlayınca hava alamadığından en zayıf noktası olan eksantrik keçesinden yağ bırakmış( yoldaki sorun ), tapa yı çıkardık sorun kalmaz umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR