Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,670
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

iroqua' Alıntı:
Sevgili dostlar Burak Mehmet Üçkol , namı diğer Tosun Paşa nın cimcime kızı Umay Jimniye'nin hediye katılım listesi:smiley:))Dileyen adını ekleyebilir
Not; Mustafa kardeşimizin hediye listesi ve bu açmış olduğumuz liste de sonuçlandıktan sonra buraya isim , katılım miktarları ve harcamalarla açıkça yazılacaktır.
Katılım 10-15 tl ile sınırlıdır
LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, erkan eroğlu,

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.3210#ixzz2K93SwO2P

Etiketler

günaydın arkadaşlar...

792168_149165481906277_176478367_o.jpg

Monti' Alıntı:
Sevgili klimasuyu arkadaşım, Caginla aramiza girmeye calışma sakınnnn haaa ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D

Hiç öyle bir niyetim yok Sayın Monti :smiley: sizin gelmediğinizi görünce ön koltuğa geçtim yoksa en başta arka koltuktaydım :smiley: Jimny nin arkasında da yolculuk yaptım gayet rahat ben etkinliğin neresinde olursam olayım mutlu olacağıma eminim. Böyle güzel abilerimin olduğu ekipte bagajda da giderim sepette de (güvenlik önlemlerini aldıktan sonra :smiley: )

klimasuyu' Alıntı:
Hiç öyle bir niyetim yok Sayın Monti :smiley: sizin gelmediğinizi görünce ön koltuğa geçtim yoksa en başta arka koltuktaydım :smiley: Jimny nin arkasında da yolculuk yaptım gayet rahat ben etkinliğin neresinde olursam olayım mutlu olacağıma eminim. Böyle güzel abilerimin olduğu ekipte bagajda da giderim sepette de (güvenlik önlemlerini aldıktan sonra :smiley: )

Tamam Emir bir dahaki sefere sana sepete yer yapacağım havadar olur martta baharda gelir zaten ;D ;D ;D

Sevgili dostlar Burak Mehmet Üçkol , namı diğer Tosun Paşa nın cimcime kızı Umay Jimniye'nin hediye katılım listesi:smiley:))Dileyen adını ekleyebilir.KESİNLİKLE KEYFEKEDER, GÖNÜL VE ARZUNUZA KALMIŞTIR....
Not; Mustafa kardeşimizin hediye listesi ve bu açmış olduğumuz liste de sonuçlandıktan sonra buraya isim , katılım miktarları ve yapılan harcamalarla ; açıkça gelir-gider yazılacaktır.
Katılım 10-15 tl ile sınırlıdır.Dileyen Öveçler 4.cad (kabil caddesi) no 151 Elit emlak (benim büroya), Dileyen bankamatikten yada internetten EFT ile; 0345-84281 akbank dikmen Savaş Tanır hesabına yatırabilir
LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç

Sevgili Burak arkadaşımızı Dünyaya yeni gelen biricik kızından dolayı tebrik ediyorum. Rabbimden duam, yavrusuna güzel bir kader, sağlıklı bir hayat, mutlu bir aile nasip etsin. Allah C.C. isteyip te olmayanlara da nasip etsin inşaallah.

Eremcim Dooom günün kutlu olsun. Ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu tüm dileklerinin gerçekleştiği bir hayat dilerim.

klimasuyu' Alıntı:
Saka yaptım Emir dostum. ;D ;D ;D

outlaw06' Alıntı:
Sevgili dostlar Burak Mehmet Üçkol , namı diğer Tosun Paşa nın cimcime kızı Umay Jimniye'nin hediye katılım listesi:smiley:))Dileyen adını ekleyebilir.KESİNLİKLE KEYFEKEDER, GÖNÜL VE ARZUNUZA KALMIŞTIR....
Not; Mustafa kardeşimizin hediye listesi ve bu açmış olduğumuz liste de sonuçlandıktan sonra buraya isim , katılım miktarları ve yapılan harcamalarla ; açıkça gelir-gider yazılacaktır.
Katılım 10-15 tl ile sınırlıdır.Dileyen Öveçler 4.cad (kabil caddesi) no 151 Elit emlak (benim büroya), Dileyen bankamatikten yada internetten EFT ile; 0345-84281 akbank dikmen Savaş Tanır hesabına yatırabilir
LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç, Dalca
Savas baskan, yarın sonunda Ankaraya donus yolunda olacam. Onun icin Pazartesi gunu, gecen dugunu olan grup dostumuzun hediyesi için soz verdiğimi ve Burak dostumun ufaklığının hediyesinin katılım payını gondercem hesabına ;) ;) ;)

Monti' Alıntı:
Savas baskan, yarın sonunda Ankaraya donus yolunda olacam. Onun icin Pazartesi gunu, gecen dugunu olan grup dostumuzun hediyesi için soz verdiğimi ve Burak dostumun ufaklığının hediyesinin katılım payını gondercem hesabına ;) ;) ;)
Yahu sizi bi ankaraya sokamıyoz ki:smiley:))Herbirinizin göbeğini başka memlekete atmışlar abicim:smiley:Salih abi zonguldakta,Serdar abi adıyamandaydı en son,İsmail istanbulda,Erkan abi karadenizi mesken etti.........

Not; Mustafa kardeşimizin düğün hediye listesi ve şuan açmış olduğumuz liste de sonuçlandıktan sonra buraya isim , katılım miktarları ve yapılan harcamalarla ; açıkça gelir-gider yazılacaktır.
Katılım 10-15 tl ile sınırlıdır.Dileyen Öveçler 4.cad (kabil caddesi) no 151 Elit emlak (benim büroya), dileyen bankamatikten yada internetten EFT ile; 0345-84281 akbank dikmen Savaş Tanır hesabına yatırabilir.Hesaba yatıran lütfen telle bana bildirsin.
LİSTE;Savaş,Mesut,Yiğit,Dinçer,Murat Özbay, Erkan Nezir, Erkan eroğlu,Salih Yardımcı,Çağın ,Aytaç, Dalca,

Allaha şükürler olsun ki gurup kalabalık; sünnetimiz, düğünümüz,kınamız,doğumumuz,asker uğurlamamız (murat özbayı yollayacaz) bitmiyor:smiley:Herşey dostlukla kalabalıkla birlikle güzel...Nice mutlu günlerde İnşallah hep beraber olacaz.Amacımız 3-5 gün takılıp ayrılmak,ayrışmak değil;ömür boyu dostluk, ilerde çocuklarımızın da arabalanıp konvoyun peşinbe kendi 4x4 ü ile katılacağı günler inşallah!Birgün o günlerde gelecek ve tertemiz insanların kurduğu bu gurup o günde dimdik ayakta olacak:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri