ellerine sağlık erkan abim hepsi 10 numara fotolar vallairoqua' Alıntı:Oytun, erkan abi, mesut abi rica ederim ve ayrıca fotoğraflarımı beğenmenize sevindim, gökhan daha benim fotoğraflarım bitmedi
![]()
klimasuyu' Alıntı:Merhaba Ben Emir,
Bu etkinlikte Çağın Abinin misafiri ve CoPilotluğunu yaptım oradan hatırlarsınız
Çok güzel bi etkinlikti. Başta Savaş, Mesut ve Çağın Abilerime, bu etkinliği güzelleştiren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Süper bir pazar günü geçirdim sayenizde. Umarım sizlerde benden memnun kalmışsınızdır. Fotolar da çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
klimasuyu' Alıntı:Merhaba Ben Emir,
Bu etkinlikte Çağın Abinin misafiri ve CoPilotluğunu yaptım oradan hatırlarsınız
Çok güzel bi etkinlikti. Başta Savaş, Mesut ve Çağın Abilerime, bu etkinliği güzelleştiren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Süper bir pazar günü geçirdim sayenizde. Umarım sizlerde benden memnun kalmışsınızdır. Fotolar da çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Cagin varya benim koltuğa baska co-pilot oturtursun heeee, alcağın olsun.CKAYA' Alıntı:Vayyy Emircim hoşgeldin foruma, avatar resmin de pek hoşmuş hani ;D ;D ;D
Yine çok nefis bir haftasonu ve etkinlikde bulunma fırsatı buldum herşey harika idi. Savaş abi biran önce iyileş geçmiş olsun hasta hasta bizim yanımızda grubumuzu yanlız bırakmadın teşekkürler ediyorum. Özellikle Mesut abinin sac kavurması beni kendimden geçirdiçok lezzetli ve keyifli idi hele sucuklar Mesut abi resimleri paylaş abi artık sabırsızlanıyoruz. Katılan emeğe geçen herkese teşekkürler...
CKAYA' Alıntı:Vayyy Emircim hoşgeldin foruma, avatar resmin de pek hoşmuş hani ;D ;D ;D
Yine çok nefis bir haftasonu ve etkinlikde bulunma fırsatı buldum herşey harika idi. Savaş abi biran önce iyileş geçmiş olsun hasta hasta bizim yanımızda grubumuzu yanlız bırakmadın teşekkürler ediyorum. Özellikle Mesut abinin sac kavurması beni kendimden geçirdiçok lezzetli ve keyifli idi hele sucuklar Mesut abi resimleri paylaş abi artık sabırsızlanıyoruz. Katılan emeğe geçen herkese teşekkürler...
Monti' Alıntı:Cagin varya benim koltuğa baska co-pilot oturtursun heeee, alcağın olsun.![]()
![]()
Gozden uzak olunca gonuldende uzak oluyon tabiiii :-\ :-\ :-\
Sevgili klimasuyu arkadaşım, Caginla aramiza girmeye calışma sakınnnn haaaklimasuyu' Alıntı:Eeeee kimin Jimny'si![]()
Katılımlarınızdan dolayı asıl ben teşekkür ederimYIGITEFE' Alıntı:Başkana, emeği geçen arkadaşlara ve tüm ekibe gönülden teşekkürler.