Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese selamlar, hepinize mutlu bir yeni yil dilerim. Offroad'a yeni merak sardim ve aracimi hazir hale getirmeye calisiyorum. Sizler gibi bu ise gonul vermis insanlardan ogrenecek cok sey var. Grubunuza katilmak icin gerekli sartlar var mi bilemiyorum ama beni de araniza alirsaniz ve etkinliklere katilmama izin verirseniz cok memnun olurum. Aracim '96 5.2 ZJ, uzerinde 5.5" yukseltme, snorkel, on tampon, vinc ve 33x9.5 extreme lastikler var. Bu iste eksigin bitmeyeceginin farkindayim ama elimden geldigince beni yolda birakmayacak birseyler yapmak istiyorum. Umarim beni de araniza kabul edersiniz.

Etiketler

oytunkurt' Alıntı:
Herkese selamlar, hepinize mutlu bir yeni yil dilerim. Offroad'a yeni merak sardim ve aracimi hazir hale getirmeye calisiyorum. Sizler gibi bu ise gonul vermis insanlardan ogrenecek cok sey var. Grubunuza katilmak icin gerekli sartlar var mi bilemiyorum ama beni de araniza alirsaniz ve etkinliklere katilmama izin verirseniz cok memnun olurum. Aracim '96 5.2 ZJ, uzerinde 5.5" yukseltme, snorkel, on tampon, vinc ve 33x9.5 extreme lastikler var. Bu iste eksigin bitmeyeceginin farkindayim ama elimden geldigince beni yolda birakmayacak birseyler yapmak istiyorum. Umarim beni de araniza kabul edersiniz.
Aracın bir resmini gorelim hele ondan soonra düsünürüz izin durumlarını 8) 8) 8)

Saka tabiki foruma hosgeldiniz.

oytunkurt' Alıntı:
hoşgeldiniz oytun bey.. tek şartımız var aslında 4x4 ü doğayı ve dostları sevmek size de uyarsa hoşgeldiniz..

Bu sicak karsilama icin sagolun arkadaslar :smiley: Aracin fotosunu telefondan ekleyemedim, ilk firsatta bilgisayardan eklerim. Firsat buldukca trekking ve kampcilikla da ilgileniyorum, yani dogayi seviyorum. Umarim kisa sure icinde bir gezide bulusuruz.

oytunkurt' Alıntı:
Bu sicak karsilama icin sagolun arkadaslar :smiley: Aracin fotosunu telefondan ekleyemedim, ilk firsatta bilgisayardan eklerim. Firsat buldukca trekking ve kampcilikla da ilgileniyorum, yani dogayi seviyorum. Umarim kisa sure icinde bir gezide bulusuruz.
Sanırım tam yerindesiniz :smiley: Hoşgeldiniz..

oytunkurt' Alıntı:
Oytun by selam.Bizim araçlarımız da yapılı değil zaten.Sert offroad pek yapmıyoruz.Guruba katılmanın tek şartı 4x4,doğa,gezi ve insan sevmek:smiley:Toplum kuralları ve etkinliklerede genel geçer ahlak kuralları dahilinde eğlenmek gülmek kaynaşmak.Başka şartımız; araca atlayıp gelmeniz.Selamlar

SEVGİLİ DOSTLAR, KARDEŞLER, KIYMETLİ BÜYÜKLERİM;
Yarın nasipse 13 Ocak 2013 te yapmayı düşündüğümüz 6, büyük etkinliğimiz için liste açacağım.Malumunuz büyük etkinliklerimizde 20-25 aracın altına pek düşmüyoruz.Sizlerin ve guruba yeni katılmak isteyenlerin teveccühü ile bol katılımlı ve gerçekten kaliteli geziler düzenliyoruz.Lakin hava şartları çok sert olursa araç sınırı koyabiliriz.Bunu söylemek için çok erken belki;çünkü katılım herzamanki gibi çok fazla olacakmı, olmayacakmı bilemiyoruz.Ama ben yinede yazmak gereği duydum ki;gurubumuzun müdavimleri,gezilerimize gelip kaynaşmış dostlarımız son güne bırakıp sürprizle karşılaşmasınlar.Bizim gurup tam kadro orda olsun istiyorum.Sürprizler var:smiley:))Herkese en derin sevgi ve saygılarımla.

Ahanda geldi 2013, ne getirdi hiç.Ne götürdü hiç:smiley:Zaten vardı sevdiğimiz abiler dostlar ve hala varlar:smiley:Allah bu birlikteliğimizi bozmasın:smiley:Maşallah bizim sayfada sürekli tiribünler tıklım tıklım:smiley: 13 ocağa hazırlanalım bakalım.ilk defa altıncı haftaya sarktı etkinliğimiz.Aöf sınavına girecek arkadaşlar için ertelemek zorunda kaldık ve 4 haftada bir yaptığımız etkinlik sarkmış oldu.Orda artık ertelememize sebep olanlardan (mesela çiğdem hanım,aytaçbey,burak bey) çiğköfteler,börekler,tatlılar bekliyoruz gurupça değilmi beyler?

outlaw06' Alıntı:
Ahanda geldi 2013, ne getirdi hiç.Ne götürdü hiç:smiley:Zaten vardı sevdiğimiz abiler dostlar ve hala varlar:smiley:Allah bu birlikteliğimizi bozmasın:smiley:Maşallah bizim sayfada sürekli tiribünler tıklım tıklım:smiley: 13 ocağa hazırlanalım bakalım.ilk defa altıncı haftaya sarktı etkinliğimiz.Aöf sınavına girecek arkadaşlar için ertelemek zorunda kaldık ve 4 haftada bir yaptığımız etkinlik sarkmış oldu.Orda artık ertelememize sebep olanlardan (mesela çiğdem hanım,aytaçbey,burak bey) çiğköfteler,börekler,tatlılar bekliyoruz gurupça değilmi beyler?
iyi iyi benim adım geçmiyor :p :smiley:

oytun bey aramıza hoşgeldiniz. tabi savaş abi yaparız neden olmasın :smiley: sen iste yeterki biliosun :D

Dün ki gezimden fotoğraflar

P1010011.JPG

P1010025.JPG

P1010046.JPG

P1010054.JPG

Ve kaçan bir kurdu çok belirsizde olsa fotoğraflamayı başardı ama malesef makinemin zoomu yetmedi daha net bir görüntü için

P1010100.JPG

P1010121.JPG

P1010140.JPG

P1010130.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR