Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,817
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Bu aracı alıp aranıza karışabilirmiyim ??? ;D ;D ;D

Photo0102.jpg

Etiketler

ersngzl_06' Alıntı:
evet mesut abi hava çok güzeldi şansımıza, benimde uzun zamandır aklımdaydı kamp atmak özlemiştim ateş başı sohbet ve keyfi en müsait zaman o haftaydı, kar yağdığında bir kamp daha düşünüyorum müsait olan arkadaşları beklerim :smiley: benim evde bazı işlerim var onları halletmem gerekiyor, birde benim önler bağlamıyor biraz ara vereyim 4x4 işlere, yaptırana kadar sizlere iyi eğlenceler

Bugun Sena Jeep de karsilastik Ersin Bey ile yuzyuze tanisma firsatimiz oldu ama ariza anlasildi sanirim aracinizla ilgili bir dahaki sefere insallah. Hep beraber bir aktivite yapalim.

Arkadaşlar ben ve eşim de katılmak istiyoruz. Almamız yada getirmemiz gereken bir şey var mı acaba? Listeye adımı ekliyorum.
ANKARA OFFROAD VE OUTDOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 1,OLAĞAN TOPLANTISI VE SEMAVER KEYFİ:smiley:))

YERİ :MÜHYE EFSANE ÇAY BAHÇESİ
GÜNÜ/SAATİ :25 KASIM PAZAR SAAT;13,30
KONUSU :GURUP İÇİ KAYNAŞMA, YOL HARİTASI VE ETKİNLİK DÜZENİNİN TARTIŞILMASI

TOPLANTI KATILIM LİSTESİ

1. SAVAŞ ZJ 5,2 ( Tüplü )
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5. GÖKHAN FRONTERA
6. ERKAN RENEGADE
7. EREM ABİ XJ 4,0
8. ERKAN NEZİR SUZİ
9. ÇİĞDEM AVCI tabanvay
10. SALİH YARDIMCI SUZİ
11. FERHARD BEY XJ 4,0
12. MURAT ÖZBAY XJ 4,0
13. DİNÇER İZZET CANOL PAJERO 2,6
14. BURAK MEHMET ÜÇKOL XJ 4,0
15. AYTAÇ (Mydarlıng) ZJ 5,2
16. Gülşen İpek binek
17. ÇAGIN KAYA Jimny(HAP GIBI)
18. Şener - Serap GÜLEÇ Suzuki JLX

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.1020#ixzz2DBdaFLRe

;D ;D :D ;D 8) cok iyi ya kurekle etrafini kazdigimiz resmide koysana en guzeli o...

CKAYA' Alıntı:
Bugun Sena Jeep de karsilastik Ersin Bey ile yuzyuze tanisma firsatimiz oldu ama ariza anlasildi sanirim aracinizla ilgili bir dahaki sefere insallah. Hep beraber bir aktivite yapalim.
evet cagın bey arıza belirlendi sol ön hub arızalı değişmesi gerekiyor, yapıldığında hep beraber daha güzel etkinliklere :smiley: sizlerle tanıştığımada memnun oldum

Arkadaşlar katılan herkese teşekkür ediyorum , bugünkü katılımdan şunu anladım Ankara da güzel bir şeyler oluyor ve daha da güzelleri olacak...

IMG_1148.JPG

IMG_1150.JPG

Ankarada güzel şeyler oluyor çok doğru bir hafta sonu toplanıp küçük bir şehir turu atalım eminim bu sayı artacakdır çünkü off road yapmak isteyen ama yalnız çıkmak istemeyen bir çok 4 X 4 sahibi var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR