Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
araz' Alıntı:
Herkes katılabiliyor mu acaba?
Şener bey; şu ana kadar gurup olarak 2-3 etkinlik düzenledik.Geçmiş sayfalara bakarsanız çok mükemmel etkinlikler oldu.Amacımız;
-Herkesin birbirinde cep nosunun olduğu istediği zaman biribirine ulaşabildiği (arkadaşlık anlamında)
-Ayda en az bir kere büyük etkinliğin düzenlendiği
-En azında 2-3 günde bir burdaki ve face teki gurup sayfalarımıza girilip bir selam sabah yazıldığı-birşeyler paylaşıldığı (adam 10 gün siteye girmiyor ,beni arıyor neden giren yok diye

))
-Hasetlik fesatlıktan ziyade gurup içinde sosyal bir çevre ve sevginin oluştuğu
-Etkinlikte Listeye adını yazıp sonra telini kapatıp ertesi gün sayfaya özür mesajları yazılmadığı
-Yola çıktıktan sonra bahaneler bulup ben dönüyorum denmediği
-Minimum masraf ve harcama ile etkinliklerin düzenlendiği
-Arabaları kırmak zorlamak hıncımızı araçlarımızdan almak için değil;eğlenmek için hafif offroad yapıldığı
-Sadece offroad değil ;paıntboll,masa tenisi turnuvası, havalı tüfek atışı müsabakası, trekkıng vs gibi başka aktivitelerinde zamanla yapıldığı
-Herkesin aracında KESİNLİKLE gurubun logosunun bulunduğu
-En azından araçlarımızda bir çekme halatı, mapa vs olduğu
-ÖZELLİKLE; Azeri,ahbaz,çeçen,alevi,sünni,kürt,türk,laz,göçmen,romen,maliki,hanbeli,arap,türkmen,tatar,şafii,komunist,faşist,solcu,sağcı,kemalist,dinci,ulusalcı,falan siyasi partici,chpli,mhpli,akpli,dypli,shpli vs vs vs vs insanların yaratılıştan gelen ırka veya içinden gelen siyasi-dini görüşe asla yer verilmediği, tartışılmadığı bu tür bağnazlık ve ötekileştiren ayrımlara değinilmediği (SİYASET YASAK YANİ

))
-Hava müsait olduğu zaman aileli etkinliklerde herkesin çoluk çocuğu ile geldiği
-ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE alkol olayının minimum seviyede olduğu (Kimsenin alkolüne içtiğine karışma olayı değil.Araç kullanıyoruz, kimin içince ne olacağını bilmiyoruz,doğa 4x4 vs vs diyoruz yaniii

olmasa daha iyi
-Kısacası samimiyetle kurulmuş bir oluşum çabasındayız.20 araç civarı bir taban oluşturursak etkinliklerimiz 10-15 araç altına düşmez ve bu şekilde zevkli olur.(Ağır parkur-keşif gezisi-kar tırmanışı vs de zaten 3-5 araçtan fazlası yola çıkamaz.sıkıntı olur)
Bu düşüncede olan 4x4 sahibi herkes toplantımızada gurubumuzada etkinliklerimize de gelebilir.Saygılar