Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,656
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

öğleden sonra için hazırlık :smiley:

262021_4579489078139_1854871135_n.jpg

531151_4579489678154_1471771145_n.jpg

30338_4579490718180_54509463_n.jpg

600094_4579493678254_1271495181_n.jpg

65995_4579495478299_1092163398_n.jpg

Etiketler

ANKARA OFFROAD VE OUTDOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 1,OLAĞAN TOPLANTISI VE SEMAVER KEYFİ:smiley:))

YERİ :MÜHYE EFSANE ÇAY BAHÇESİ
GÜNÜ/SAATİ :25 KASIM PAZAR SAAT;13,30
KONUSU :GURUP İÇİ KAYNAŞMA, YOL HARİTASI VE ETKİNLİK DÜZENİNİN TARTIŞILMASI

TOPLANTI KATILIM LİSTESİ

1. SAVAŞ ZJ 5,2 ( Tüplü )
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5. GÖKHAN FRONTERA
6. ERKAN RENEGADE
7. EREM ABİ XJ 4,0
8. ERKAN NEZİR SUZİ
9. ÇİĞDEM AVCI tabanvay
10. SALİH YARDIMCI SUZİ
11. FERHARD BEY XJ 4,0
12. MURAT ÖZBAY XJ 4,0
13. DİNÇER İZZET CANOL PAJERO 2,6
14. BURAK MEHMET ÜÇKOL XJ 4,0
15. AYTAÇ (Mydarlıng) ZJ 5,2
16. Gülşen İpek binek
17. ÇAGIN KAYA Jimny(HAP GIBI) ;D

Merhabalar,

Pazar gunu tanismaya bende gelmek isterim eger benide kabul ederseniz. Listeye adimi yazdim. Pazar tanismak dilegi ile.

araz' Alıntı:
Herkes katılabiliyor mu acaba?
Şener bey; şu ana kadar gurup olarak 2-3 etkinlik düzenledik.Geçmiş sayfalara bakarsanız çok mükemmel etkinlikler oldu.Amacımız;
-Herkesin birbirinde cep nosunun olduğu istediği zaman biribirine ulaşabildiği (arkadaşlık anlamında)
-Ayda en az bir kere büyük etkinliğin düzenlendiği
-En azında 2-3 günde bir burdaki ve face teki gurup sayfalarımıza girilip bir selam sabah yazıldığı-birşeyler paylaşıldığı (adam 10 gün siteye girmiyor ,beni arıyor neden giren yok diye:smiley:))
-Hasetlik fesatlıktan ziyade gurup içinde sosyal bir çevre ve sevginin oluştuğu
-Etkinlikte Listeye adını yazıp sonra telini kapatıp ertesi gün sayfaya özür mesajları yazılmadığı
-Yola çıktıktan sonra bahaneler bulup ben dönüyorum denmediği
-Minimum masraf ve harcama ile etkinliklerin düzenlendiği
-Arabaları kırmak zorlamak hıncımızı araçlarımızdan almak için değil;eğlenmek için hafif offroad yapıldığı
-Sadece offroad değil ;paıntboll,masa tenisi turnuvası, havalı tüfek atışı müsabakası, trekkıng vs gibi başka aktivitelerinde zamanla yapıldığı
-Herkesin aracında KESİNLİKLE gurubun logosunun bulunduğu
-En azından araçlarımızda bir çekme halatı, mapa vs olduğu
-ÖZELLİKLE; Azeri,ahbaz,çeçen,alevi,sünni,kürt,türk,laz,göçmen,romen,maliki,hanbeli,arap,türkmen,tatar,şafii,komunist,faşist,solcu,sağcı,kemalist,dinci,ulusalcı,falan siyasi partici,chpli,mhpli,akpli,dypli,shpli vs vs vs vs insanların yaratılıştan gelen ırka veya içinden gelen siyasi-dini görüşe asla yer verilmediği, tartışılmadığı bu tür bağnazlık ve ötekileştiren ayrımlara değinilmediği (SİYASET YASAK YANİ:smiley:))
-Hava müsait olduğu zaman aileli etkinliklerde herkesin çoluk çocuğu ile geldiği
-ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE alkol olayının minimum seviyede olduğu (Kimsenin alkolüne içtiğine karışma olayı değil.Araç kullanıyoruz, kimin içince ne olacağını bilmiyoruz,doğa 4x4 vs vs diyoruz yaniii:smiley:olmasa daha iyi
-Kısacası samimiyetle kurulmuş bir oluşum çabasındayız.20 araç civarı bir taban oluşturursak etkinliklerimiz 10-15 araç altına düşmez ve bu şekilde zevkli olur.(Ağır parkur-keşif gezisi-kar tırmanışı vs de zaten 3-5 araçtan fazlası yola çıkamaz.sıkıntı olur)
Bu düşüncede olan 4x4 sahibi herkes toplantımızada gurubumuzada etkinliklerimize de gelebilir.Saygılar

Arkadaşlar grubumuza bir de CJ8 ekledik, Suzinin yanına abisi geldi ;), yarın o da görücüye çıkıyor sizlerle tanışmak için :D :D :D

ANKARA OFFROAD VE OUTDOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 1,OLAĞAN TOPLANTISI VE SEMAVER KEYFİ:smiley:))

YERİ :MÜHYE EFSANE ÇAY BAHÇESİ
GÜNÜ/SAATİ :25 KASIM PAZAR SAAT;13,30
KONUSU :GURUP İÇİ KAYNAŞMA, YOL HARİTASI VE ETKİNLİK DÜZENİNİN TARTIŞILMASI

TOPLANTI KATILIM LİSTESİ

1. SAVAŞ ZJ 5,2 ( Tüplü )
2. MESUT KÖSE SUZİ 2,5
3. CEM KILIÇ LAND
4. ERAY ROCKY
5. GÖKHAN FRONTERA
6. ERKAN RENEGADE
7. EREM ABİ XJ 4,0
8. ERKAN NEZİR SUZİ
9. ÇİĞDEM AVCI tabanvay
10. SALİH YARDIMCI SUZİ
11. FERHARD BEY XJ 4,0
12. MURAT ÖZBAY XJ 4,0
13. DİNÇER İZZET CANOL PAJERO 2,6
14. BURAK MEHMET ÜÇKOL XJ 4,0
15. AYTAÇ (Mydarlıng) ZJ 5,2
16. Gülşen İpek binek
17. ÇAGIN KAYA Jimny(HAP GIBI)

Tanışma, sohbet ve semaver keyfi toplantımız daha önce etkinliklerimize gelmiş ama listede adı olmayan, tanımadığımız ama oluşumumuza offroad a,4x4 lere,doğaya vs ilgi duyan diğer arkadaşlarda davetlidir.Listeye adını yazabilir.Selamlar
Not.Efsana çay bahçesini bilmeyenler yarın saat 13,00 te öveçler 4. cadde no 151 elit emlak adresine gelebilir.Buradan 13,15 gibi hareket ederiz.

Ersin hava da iyi olunca güzel fotolar ;) ve güzel bir kamp olmuş, 3- 4 aydan beri kampa gidemedim kısmet olmadı bir türlü, resimleri görünce çadırda uyumayı, kamp ateşi başındaki sohbetleri özlediğimi farkettim bir an, bu arada yarın sen gelmiyor musun listede ismini göremedim?

mesut kose' Alıntı:
Ersin hava da iyi olunca güzel fotolar ;) ve güzel bir kamp olmuş, 3- 4 aydan beri kampa gidemedim kısmet olmadı bir türlü, resimleri görünce çadırda uyumayı, kamp ateşi başındaki sohbetleri özlediğimi farkettim bir an, bu arada yarın sen gelmiyor musun listede ismini göremedim?
evet mesut abi hava çok güzeldi şansımıza, benimde uzun zamandır aklımdaydı kamp atmak özlemiştim ateş başı sohbet ve keyfi en müsait zaman o haftaydı, kar yağdığında bir kamp daha düşünüyorum müsait olan arkadaşları beklerim :smiley: benim evde bazı işlerim var onları halletmem gerekiyor, birde benim önler bağlamıyor biraz ara vereyim 4x4 işlere, yaptırana kadar sizlere iyi eğlenceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri