Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 671,529
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Cok istememe ve bu sefer katılmak/tanışmak için bayağı umutlu olmama rağmen maalesef gene Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. Boyle giderse aracını hiç kullanamadan satan diye tarihe geçeceğim.
Size bol keyifli geziler..
Bir dahaki sefere inşallah diyorum

Etiketler

Kış geliyor yağışlar başlasın bakalım daha çok gelirsiniz nasılsa

Ben bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum, dediğiniz gibi hem bir tanışma olur. Kırıcı zorlayıcı bir etkinlik değil anladığım kadarıyla veya uzak durabiliyoruz en azından : ) malum at mt lastiklerden yoksunum. Niyetim yıldırım evci karagöl arası trekking vari bir şeydi bu hafta. Bu güvenç köyü sarı beyler resimlerinden anladığım kadarıyla orda da kısa soluklu da olsa bir dolanabilirim gibi görünüyor. Sabah yetişebilirsem sabah olmazsa oralarda yakalarım tahminim. Görüşmek üzere diyelim : ).

Bu arada damdan düşme olsa da yine gecikmiş bir bayramda göreme ıhlara videosu da var onu da şurdan buyrun (sonunda tuz gölünün bataklık kısmına girince saplanmaya ramak kaldı maalesef):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HwoRox98pEc&feature=c4-overview&list=UUXPpxJ6S5LZolQRcj1D1W3A[/youtube]

Güvenç göleti ve civarı Off- Road sevenler için oyun parkı gibi bir yer , çamur dere tepe ne ararsan 12 ay mevcut ;D ;D ;D

SON KONULAR - FORUM