Cok istememe ve bu sefer katılmak/tanışmak için bayağı umutlu olmama rağmen maalesef gene Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. Boyle giderse aracını hiç kullanamadan satan diye tarihe geçeceğim.
Size bol keyifli geziler..
Bir dahaki sefere inşallah diyorum
Cok istememe ve bu sefer katılmak/tanışmak için bayağı umutlu olmama rağmen maalesef gene Ankara dışına çıkmak zorunda kaldım. Boyle giderse aracını hiç kullanamadan satan diye tarihe geçeceğim.
Size bol keyifli geziler..
Bir dahaki sefere inşallah diyorum
Ben bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum, dediğiniz gibi hem bir tanışma olur. Kırıcı zorlayıcı bir etkinlik değil anladığım kadarıyla veya uzak durabiliyoruz en azından : ) malum at mt lastiklerden yoksunum. Niyetim yıldırım evci karagöl arası trekking vari bir şeydi bu hafta. Bu güvenç köyü sarı beyler resimlerinden anladığım kadarıyla orda da kısa soluklu da olsa bir dolanabilirim gibi görünüyor. Sabah yetişebilirsem sabah olmazsa oralarda yakalarım tahminim. Görüşmek üzere diyelim : ).
Bu arada damdan düşme olsa da yine gecikmiş bir bayramda göreme ıhlara videosu da var onu da şurdan buyrun (sonunda tuz gölünün bataklık kısmına girince saplanmaya ramak kaldı maalesef):
Saçım hazır Mesut abi,bu hafta traş oldum... ;D ;D ;D
Tamamdır,Savaş abiyle en son Bayramda görüştük,sonrasında haberim yok,sayfadan katılmak isteyen arkadaşlar da vardı,onları da davet edelim...
Benim de Suzuki ci bir arkadaşım var onu da çağıracağım.
Liste de açabiliriz...
Tamamdır,Savaş abiyle en son Bayramda görüştük,sonrasında haberim yok,sayfadan katılmak isteyen arkadaşlar da vardı,onları da davet edelim...
Liste de açabiliriz...
Liste de açabiliriz...
Liste de açabiliriz...